Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

World Cup 2010: 12/6/2010

                                                                   
Τι σούπα ήταν αυτή εχθές; Και περίμενα σήμερα να βαρεθώ με την εθνική και την Κορέα. Τουλάχιστον σήμερα θα έχουμε να βρίζουμε!


Τηλεθεατή κοιμίιιιιιιισου!

Τουλάχιστον το πρώτο ματσάκι ήταν καλό, κι έβαλε και γκολ ο Tshabalala!!!!


Για μένα το πιο αδιάφορο ματς από τα σημερινά είναι το δικό μας. Ok παίζει η εθνική μας αλλά ας έρθει ένας να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει ότι οι αγώνες μας δεν του προκαλούν υπνηλία! Και από την άλλη η Κορέα. Μάααααλιστα. Πως να πάρεις σοβαρά μια ομάδα που έχει 5 Λι και 7 Κιμ;

Αργεντινή-Νιγηρία (17:00)

Την Αργεντινή τη συμπαθώ. Πάντα τη συμπαθούσα. Τώρα όμως θέλω να πάει καλά; Κι εξηγούμαι. Ναι τον Μαραντόνα τον συμπαθούσα κάποτε. Πλέον όμως έχει καταντήσει γραφική φιγούρα και όσο κι αν με στεναχωρεί αυτό, η ενόχλησή μου είναι μεγαλύτερη. Αψυχολόγητες κινήσεις στην επιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενώ δεν με πείθει και για προπονητής. Μήπως λοιπόν θα ήταν καλύτερα να μην πάνε και τόσο καλά; Anyway δεν μπορώ να μην είμαι με την Αργεντινή σε αυτό τον αγώνα πάντως! Πουλέν ο Martin Demichelis που πρέπει να είναι κάτι σαν Σαμαράς της Αργεντινής. Λαμπερό μαλλί πιο περιποιημένο κι από Ιταλού!


Εννοείται περιμένουμε να πάθουμε παροξυσμό από τις ενέργειες του Messi αλλά προσωπικά μια παραπάνω συμπάθεια στο Milito την έχω. Για το τέλος αφήνω τον Ariel Garce που έχει όνομα γοργόνας και εμφανιστιακά θυμίζει ανεξάρτητο κινηματογραφιστή!


Από τη Νιγηρία όλη μου τη συμπάθεια έχει ο μικρός Haruna γεννημένος μόλις το 1990.


Αγγλία-ΗΠΑ (21:30)

Εν αρχη ην ο couch Fabio Cappelo με πλούσιο βιογραφικό που τον συμπαθούμε. Επίσης η Αγγλία πρέπει να είναι η μόνη ομάδα που όλοι οι παίκτες της παίζουν σε ομάδες της χώρας. Εδώ όλοι οι αγαπημένοι μου είναι και γνωστοί. Lampard-Terry μακράν αυτοί που προτιμώ ενώ συμπαθώ και τον Steven Gerard. Ο πιο ωραίος είναι ο ατακτούλης Ashley Cole.


Μισώ τον Rooney σχεδόν όσο τον Christiano Ronaldo και για να πω την αλήθεια η εθνική Αγγλίας ποτέ δεν ήταν στις αγαπημένες μου, μάλλον το αντίθετο. Όσο για την ομάδα των ΗΠΑ απλά θα πω ότι μου φαίνεται συμπαθείς ο Jonathan Spector. Από εκεί και πέρα εγώ απορώ γιατί ασχολούνται με ένα άθλημα που δεν μπορούν να καταλάβουν και να σεβαστούν!

4 σχόλια:

  1. ωραία τον ήπιαμε! είχε που είχε καύσωνα σήμερα...έπαιζαν και αυτοί έτσι όπως έπαιζαν...τριαντάλεπτο δεν έβγαλα.

    ο μαραντόνα είναι θεός ήλιος καλοκαιρινός κτλ.
    και εννοείτε δεν είναι καθόλου καρικατούρα!

    τώρα σαν προπονητής μπορεί να είναι και για τον πούτσο...αλλα δεν πειράζει.

    καλή ομάδα η αγγλία...αλλα δεν έχει τερματοφύλακα.
    θα παίξουν στην ίδια εντεκάδα terry και cole ε? άντε να πέσει κάνα μπουνίδι μπας και αποκτήσει ενδιαφέρον αυτό το μουντιάλ.

    αυτό το ""Ο πιο ωραίος είναι ο ατακτούλης Ashley Cole"" να το αφήσω ασχολίαστο?:P
    βεβαια από την στιγμή που τσίμπησε(και παράτησε) τέτοιο γκομενάκι...τον σεβόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτούς τους δύο κάτι έγινε τελικά. Ή ο ένας δεν πήγε ή δεν θα μπουν και οι δύο μέσα. Κάπως τα κανόνισαν αλλά βαριέμαι να το ψάξω τώρα.

    Ρε άσε τι έπαθα. Είδα όλο τον αγώνα της εθνικής και μετά λέω πάω να ξαπλώσω λίγο και με πήρε ο ύπνος κι έχασα το γκολ της Αργεντινής! Ούτε οι βουβουζέλες δεν με ξύπνησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γράψε λάθος.
    με τον Bridge είχε γίνει το νταβαντούρι και αυτός εγκατέλειψε την εθνική.


    ούτε γω είδα το γκολ της αργεντινής. ρε ζει ο veron!!! περίμενα να το δω με τα ματια μου για να το πιστέψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ντρέπομαι άπειρα που δεν ήξερα ακριβώς το κουτσομπολιό. Κανονικά κάτι τέτοια δεν μου ξεφεύγουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή