Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

The Big One

           
 Dexter: Season 5 Episode 12
          

                         

Τέλειωσε μια εκπληκτική σαιζόν για τον Dexter κι επιτέλους βρήκε λίγη ηρεμία(κι εμείς μαζί του). Γιατί ενώ ήταν μεταβατική σαιζόν του φόρτωσαν πολλά του καημένου. Προνόησαν όμως να κλείσουν όλα τα θέματα και να μην αφήσουν τίποτα ανοιχτό για την επόμενη σαιζόν στην οποία ο Dexter θα κινηθεί ως σχεδόν καινούριος χαρακτήρας. Για να δούμε. Και είμαι περίεργη για τις καταστάσεις με τις οποίες θα έρθει πλέον αντιμέτωπος. Μέχρι τώρα οι δημιουργοί έχουν κινηθεί υποδειγματικά. Ο Dexter έχει να τα βγάλει πέρα με τα ίδια θέματα αλλά κάθε φορά έχοντας διαφορετική αφετηρία και δεδομένα. Όμως τώρα δεν βλέπω τι μπορεί να συμβεί παρακάτω και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Το φινάλε ήταν αυτό που έπρεπε. Σε όλη τη σαιζόν τη Ντέμπρα την προετοίμαζαν για να φερθεί ακριβώς έτσι στο φινάλε. Αν προχωρούσε πίσω από την κουρτίνα θα ήταν out of character. Το ίδιο άσχημο θα ήταν αν έμενε η Λούμιν. Το όνομά της, τα χρώματά της, το παρελθόν της...είναι το αρνητικό του Dexter. Εκείνος πήρε από το φως της και της έδωσε από το σκοτάδι του αλλά πλέον η σχέση τους δεν θα έκανε καλό σε εκείνη. Και δεν λέω ότι δεν θύμωσα που τον παράτησε έτσι τον καημένο αλλά δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Τώρα μπορούν και οι δύο να προχωρήσουν. Η Λούμιν αφήνοντας πίσω όσα έγιναν και ο Ντέξτερ ξέροντας πως βοήθησε κάποιον και κυρίως πως κάποιος είδε ποιος είναι πραγματικά και δεν φοβήθηκε.

Κι εννοείται πως ακριβώς αυτό περίμενα να γίνει και με τον Quinn. Ήταν και προφανές αλλά και το χρωστούσε ο Dex στην αδερφή του. Και φυσικά και αυτό όπως και το σκηνικό με τη Ντεμπ που τους άφησε(και διάφορα άλλα στη σαιζόν) ήταν τρομερές σεναριακές ευκολίες που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα συγχωρούσα. Εδώ όμως δεν συνηγορούν στο να μπορέσει να εξελιχθεί η ιστορία αλλά στο να οδηγήσουν σε συγκεκριμένα μονοπάτια τους χαρακτήρες. Γιατί η Ντέμπρα έπρεπε να το κάνει αυτό και αν δεν ήταν απαραίτητο για το χαρακτήρα της να τους αφήσει μπορούσε να φτάσει δέκα λεπτά αργότερα. Βέβαια υπάρχει κι εκείνο σκηνικό με το autoerotic mummification που έδειξε ότι οι δημιουργοί δεν γνωρίζουν το κοινό τους και θέλησαν να τσιτώσουν κάπως άστοχα την ένταση αλλά για την παραστασάρα του Masuka το συγχωρώ κι αυτό.

Τώρα θέλω η επόμενη σαιζόν να εξελιχθεί λίγο καιρό μετά. Λατρεύω τις σειρές που κάθε σαιζόν ξεκινάει από εκεί που σταμάτησε η προηγούμενη αλλά εδώ τους παίρνει να αφήσουν λίγο τον Dex να ηρεμήσει και να περάσει ένα ήσυχο καλοκαίρι έστω. Ελπίζω να μείνουν εκεί και τα πιτσιρίκια ή τουλάχιστον το τέλειο παιδάκι Κόντι :) Μου είχε λείψει η φατσούλα του! Πάντως τη λάτρεψα αυτή τη σαιζόν. Ο Ντέξτερ προχώρησε σαν χαρακτήρας όσο δεν είχε προχωρήσει τέσσερις σαιζόν. Άλλαξε τελείως, πέρασε πολλά και εξελίχθηκε όσο λίγοι χαρακτήρες σε τηλεοπτικές σειρές. Άντε του χρόνου τώρα!

26 σχόλια:

  1. Κατ'αρχάς, ήταν απαραίτητο ένα one man's show του Μασούκα.

    Σε επίπεδο χαρακτήρων Dex και Deb ήταν πολύ καλή η season, αλλά συνολικά δεν ξέρω αν μου άρεσε τόσο.

    Εφόσον απονείμει δικαιοσύνη ο Dexter, όφειλαν οι σεναριογράφοι να σώσουν τον Quinn. Δεν κόλλησε στην εμμονή του, αλλά ζύγισε τα πράγματα. Από την άλλη, θα έπρεπε να σκοτώσει Angel (ανύπαρκτος σε όλα τα επεισόδια) και LaGuerta, επειδή μας βασάνισαν τόσο φέτος με τις αδιάφορες βλακείες τους.

    Πόση δυστυχία θα φέρει στους θαυμαστές του η "απουσία" του Jordan Chase; Καταθλίψεις, αυτοκτονίες...

    Τελικά ποιος είναι πιο καταραμένης στη σχεσεολογία από τα δύο αδέρφια;

    Υ.Γ. Liddy, θα σε θυμόμαστε για πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε επίπεδο χαρακτήρων ήταν η καλύτερη σαιζόν. Η ιστορία, ακόμη και τα κενά και οι ευκολίες της ήταν εκεί για να προωθήσει την εξέλιξη τους. Γι΄αυτό τη βρήκα την καλύτερη ως τώρα.

    Διαφωνώ στο ότι ο Angel ήταν ανύπαρκτος. Ήταν εκεί όταν τον χρειάστηκε η Ντέμπρα και υπηρέτησε μέχρι τέλους ότι πρέσβευε ως τώρα.

    "Τελικά ποιος είναι πιο καταραμένης στη σχεσεολογία από τα δύο αδέρφια;"

    Χωρίς συζήτηση η Ντέμπρα. Ο Ντεξ από τις σχέσεις του έγινε καλύτερος άνθρωπος ενώ η Ντέμπρα πληγώθηκε πολύ περισσότερο και η σχέση της με τον Ραντι στην πρώτη σαιζόν διαμόρφωσαν το πλάσμα αυτό που αν κάποτε μάθει για τον Ντέξτερ θα καταστραφεί για πάντα, όπως κι αν αντιδράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω πολύ περισσότερες εικόνες από τον Angel από τις προηγούμενες seasons. Δε χρειαζόταν καν να παίξει και στα 12 επεισόδια του φετινού κύκλου... Ας φύγουν με τη LaGuerta για άλλες πολιτείες και να αναστηθεί ο Ντόουκς που μου λείπει 3 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όμορφο και απολύτως ταιριαστό. ωραία και η σεζόν. πάει στο νούμερο 3.

    στο τελευταίο πλάνο πάντως δεν με φάνηκε ήρεμος και χαλαρός. τον είδα απογοητευμένο περισσότερο από κάθε άλλη φορα.

    του χρόνου θα δούμε όμορφα πράγματα. σίγουρα κάτι θα γίνει με τον quinn...δεν νομίζω να το αφήσει έτσι. ελπίζω μονο να μην πεταχτεί κάνας καινούργιος χαρακτήρας.

    ""Εφόσον απονείμει δικαιοσύνη ο Dexter, όφειλαν οι σεναριογράφοι να σώσουν τον Quinn""

    ε δεν θα ταν και η πρώτη φορα. πάντως ο quinn δεν τη γλιτώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήρεμος ακόμη δεν ήταν αλλά θα έρθει η ηρεμία. Ε μόλις έφαγε τη χυλόπιτα, θέλει λίγο χρόνο...

    Του χρόνο αν είναι η τελευταία σαιζόν θα δούμε εκπληκτικά πράγματα. Ο Quinn θέλω να μείνει ζωντανός πάντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1. Αυτό με την κουρτίνα ενώ ήταν εξαιρετικό σκηνικό το γάμησαν τελείως στο τέλος... Τι out of character και μλκς! Αυτό που έκανε ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ out of character!!! Σαν ντετέκτιβ δεν είχε την περιέργεια να δει έστω τα πρόσωπά τους;!;!; Αλλά όχι, για άλλη μια φορά κατέφυγαν σε σεναριακές ευκολίες που εμποδίζουν την ιστορία να προχωρήσει και κάνουν τη σειρά τελείως boooooriiiiiiiiiiing!!!

    2. "autoerotic mummification"

    Επειδή μάλλον το έχω ξεγράψει ήδη απ΄τη μνήμη... σε ποια σκηνή αναφέρεσαι;

    3. "Ο Ντέξτερ προχώρησε σαν χαρακτήρας" ... μπλαμπλαμπλα... "εξελίχθηκε όσο λίγοι χαρακτήρες σε τηλεοπτικές σειρές"

    Το θέμα είναι πως κάθε φορά αλλάζει προς το χειρότερο και προς το πιο μαμούχαλο και πιο βλαμμένο... Όλο και πιο μλκς γίνεται!!! :ο :ο :ο

    4. 4η, 1η, 2η, 3η και 5η. (όχι, δεν είναι η τελευταία η καλύτερη, αλλά η πιο μετριότατη και πιο αδιάφορη)

    5. "δεν βλέπω τι μπορεί να συμβεί παρακάτω και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα."

    Στην 6η σεζόν ο δολοφόνος θα είναι άλλος ένας εξαφανισμένος αδερφός του Ρούλη - του οποίου την ύπαρξη αγνοούσε φυσικά - αλλά στο τέλος δεν θα μπορέσει να τον σκοτώσει και θα φύγουν μαζί πιασμένοι χεράκι-χεράκι σαν αγαπημένα αδερφάκια! Α και θα χοροπηδάνε μπροστά στο ηλιοβασίλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Ο Ντεξ από τις σχέσεις του έγινε καλύτερος άνθρωπος..." δε ξέρω αν έγινε καλύτερος, εκτός αν εννοείς πιο ανθρώπινος. Αυτό συνέβη, τα αισθήματα πλέον τον πλημμυρίζουν - πραγματικά, σκεφτείτε τον Dex της 1ης Season!!!

    Εγώ να πω μόνο πως ενώ την απόλαυσα τη σειρά όλη τη χρονιά, το (για μένα) πολύ μέτριο φινάλε(για Dexter),
    και όχι μόνο ο τηλεοπτικός χρόνος που αφιερώθηκε στους Άνχελ και ΛαΓκουέρτα, αλλά κυρίως η ηθοποιία τους στα περισσότερα επεισόδια με ξένισε απίστευτα(ειδικά η 2η, έλεος πια, μόνο σε μένα κάνει μπαμ ότι χαλάει τη σειρά?).

    Κρατάω την εξέλιξη των Dex και Deb και ανυπομονώ για μία νέα αρχή όπως πολύ σωστά ανέφερε η Annie.

    Τέλος @bauer24, για μένα ήταν εμφανές πως η Ντέμπρα δεν ήθελε να προσωποποιήσει τους vigilante. Δεν έπραξε σαν ντετέκτιβ και θέλησε να τους δώσει την ευκαιρία να γλιτώσουν, και πιθανότατα θέλει - χωρίς να το ξέρει, να συνεχίσουν τη δουλειά τους.
    Και σκηνοθετικά βέβαια θα ήταν χαζό να τους μιλάει πίσω απ΄το παραβάν 10 λεπτά και στο τέλος να τους ρίξει ένα βλέφαρο φεύγοντας. Ή τους γνωρίζει ή όχι, και έδειξε πως ήθελε να κρατήσει απόσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς τον :)

    Βλέπω αυτές τις μέρες την πρώτη και δεύτερη σαιζόν και δεν υπάρχει επαφή. Επίσης παρατήρησα πως η πρώτη σαιζόν έχει πολύ πιο...καλλιτεχνική σκηνοθεσία. Πάντως σαν χαρακτήρας έχει προχωρήσει απίστευτα. Προσπαθώ να βρω από άλλη σειρά κάποιον με τόση πρόοδο αλλά μόνο το Six Fee Under μπορεί να τη συναγωνιστεί. Και ο Tigh από BSG.

    Συμφωνώ για τη Λα Γκουέρτα αλλά είναι το χαζό στόρι που ενοχλεί. Στην πρώτη σαιζόν είχε αρκετό χρόνο και ήταν μια χαρά.

    Για την κουρτίνα τώρα, έντεκα επεισόδια έχτιζαν ώστε να αντιδράσει ακριβώς έτσι η Ντεμπ. Ήταν φανερά επηρεασμένη από την υπόθεση και προφανώς ήταν η μόνη λογική αντίδραση.

    Γιατί σου φάνηκε μέτριο το φινάλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το φινάλε της 1ης ήταν πιο δεμένο και έπαιζε με τη ψυχολογία όλης της σεζόν(εξού και αγαπημένο μου), της 2ης και της 3ης είχαν περισσότερη δράση και αγωνία, της 4ης δε λέω καν, και φτάνουμε στη 5η που το μόνο που κρατάω ουσιαστικά είναι το παραβάν.
    Το ότι μπήκε στη ζωή του Ντεξ η Λούμεν, ή την εξέλιξη της Ντεμπ πχ δεν τα εντάσσω στο φινάλε. Γι'αυτό πιστεύω πως για Dexter ήθελε κάτι παραπάνω.
    Μας αφήνει βέβαια υποσχέσεις, ελπίζω να μη μας βγουν σε κακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό τό'χετε δει ε?
    http://www.babelgum.com/6002536?action=share
    Χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Nikos_Spa

    Το ότι "θέλησε να τους δώσει την ευκαιρία να γλιτώσουν, και πιθανότατα θέλει - χωρίς να το ξέρει, να συνεχίσουν τη δουλειά τους" είναι προφανές, αλλά με ποια λογική δεν ήθελε να τους δει; Δεν είχε την περιέργεια; Τα dvd τα είδε τόσες φορές, δεν ήθελε να δει την 13η και τον συνεργάτη της;!;!; Δεν έχει ΚΑΜΙΑ λογική, απλά τους βόλεψε έτσι για να μην δει τον Dexter...

    "Και σκηνοθετικά βέβαια θα ήταν χαζό να τους μιλάει πίσω απ΄το παραβάν 10 λεπτά και στο τέλος να τους ρίξει ένα βλέφαρο φεύγοντας"

    Μα δεν θα τους μιλούσε 10 λεπτά πίσω απ΄το παραβάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ""Δεν έχει ΚΑΜΙΑ λογική, απλά τους βόλεψε έτσι για να μην δει τον Dexter...""

    μπάτσος είναι που αφήνει 2 εγκληματίες να φύγουν από τον τόπο του εγκλήματος! γιατί να θέλει να δει? μήπως έπρεπε να τους προτείνει και συνεργασία?
    απλό είναι. μη βλέποντας το πρόσωπα τους...νιώθει λιγότερες τύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aldo ακριβώς αυτό. Αν τους έβλεπε πιθανότερο είναι να μην τους άφηνε να φύγουν και το ήξερε αυτό, γι΄αυτό ακριβώς και δεν το έκανε. Προφανές ήταν από την αρχή. Δεν νομίζω να περίμενε άνθρωπος ότι θα κοιτάξει πίσω από την κουρτίνα.

    Νίκο το βρίσκω ιδανικό φινάλε για τη σαιζόν. Δεδομένου όσων έχουν γίνει δεν βλέπω κάτι παραπάνω που μπορούσε να συμβεί. Το λέω κυρίως ως άνθρωπος που μισεί τα cliffhanger και τα θεωρεί ψιλοαπάτη. Προτιμώ να μην μένω ξεκρέμαστη. Λες και οι φανς δεν θα επιστρέψουν του χρόνου.

    Επίσης ένα σοκαριστικό φινάλε ακριβώς μετά το προηγούμενο θα ήταν fail. Αν σκεφτείς ότι θα έμοιαζε με φτηνή απομίμηση. Εκτός αν σκότωναν το μωρό ή τη Ντεμπ ξέρω γω. Και by the way, ξεκαρδιστικό το βιντεάκι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά δε χρειάζεται να γίνει και φόνος έκληξη, είπαμε. Επίσης όταν λέω φινάλε ρε παιδί μου δεν εννοώ το τελευταίο επεισόδιο. Ας ήταν 2-3 διαφορετικά, δε μ'απασχολεί :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1. "μπάτσος είναι που αφήνει 2 εγκληματίες να φύγουν από τον τόπο του εγκλήματος! γιατί να θέλει να δει? μήπως έπρεπε να τους προτείνει και συνεργασία?
    απλό είναι. μη βλέποντας το πρόσωπα τους...νιώθει λιγότερες τύψεις."

    Από περιέργεια για να γνωρίσει το 13ο θύμα μήπως;!;!; Λέω γω τώρα... Ποιες τύψεις και παπαριές ρε Άλδο;!;!; Αφού με το μέρος τους ήταν... Δεν είναι "μπάτσος" η Ντέμπρα... Τύψεις θα ένιωθε αν τους συλλάμβανε!!! Μην προσπαθείτε κάθε φορά να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα εσύ και η Annie μόνο και μόνο επειδή γουστάρετε τυφλά ότι μλκ κι αν δείχνει η σειρά...!!! Είμαι σίγουρος πως αν έκανε αυτό που λέω εγώ πάλι δεν θα είχατε κανένα πρόβλημα και θα το βρίσκατε πάλι απολύτως δικαιολογημένο… Τώρα απλά τους βόλεψε να κάνουν αυτή τη μλκ για να μην δει τον Ρούλη... Έτσι όπως πάτε σας βλέπω στο τέλος να δικαιολογείτε και την εμφάνιση εξωγήινων (κι όμως δεν ταιριάζουν στη σειρά)... :p

    2. "Δεν νομίζω να περίμενε άνθρωπος ότι θα κοιτάξει πίσω από την κουρτίνα."

    Ε τι, μλκς θα λέμε τώρα;!;!; :/ :/ :/

    3. "Λες και οι φανς δεν θα επιστρέψουν του χρόνου."

    Δεν είναι αυτός ο σκοπός των cliffhangers!!! Απλά είναι γαμάτο να έχεις αγωνία για τη συνέχεια...

    4. "Αν σκεφτείς ότι θα έμοιαζε με φτηνή απομίμηση. Εκτός αν σκότωναν το μωρό ή τη Ντεμπ ξέρω γω."

    WTF;!;!; Ότι πιο FAIL θα ήταν!!! Το καλύτερο θα ήταν να ανακάλυπτε η Ντεμπ την αληθινή ταυτότητα του Dexter. Δεν θα υπήρχε απολύτως ΚΑΜΙΑ επανάληψη, αλλά δεν το τόλμησαν γιατί προφανώς δεν ξέρουν αν η 6η είναι η τελευταία σεζόν (μπορεί να το ξεχειλώσουν παραπάνω άλλωστε:p)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νίκο ευτυχώς για μένα δεν βλέπω κάτι που θα μπορούσε ή έπρεπε να γίνει διαφορετικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @bauer24 εντάξει, στα περισσότερα διαφωνώ :P αλλά αυτό με τη Ντεπ είναι πολύ καλή ιδέα, να ένα παράδειγμα ωραίου τέλος, Annie(γκούχου γκούχου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μα αν δεν ξέρουν πόσες σαιζόν ακόμη θα πάει δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο(το μόνο σωστό που έγραψε ο Jack). Εγώ θα σπαζόμουν πάντως αν γινόταν αυτό στο τελευταίο επεισόδιο και έπρεπε να περιμένω τόσο καιρό για να δω τι θα γίνει.

    Άσε που γίνεται πες η αποκάλυψη, μετά θα είχαμε 12 επεισόδια(ας πούμε ότι τελείωνε στην έκτη) σε τι φάση; "αχ ο αδερφός μου είναι δολοφόνος. Να τον καρφώσω ή όχι;" Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να χειριστούν για τόσο χρόνο την αναμέτρηση Dexter-Debra οι δημιουργοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. kai gw elega na to mathei h ntemp se afti ti sezon...alla twra pou to skeftomai me fainetai kapws xazo. tessra etsi kai alliws sto kainourgio mou story to mathainei sto teleftaio epeisodio:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1. "το μόνο σωστό που έγραψε ο Jack"

    Ενώ ΟΛΑ όσα γράφεις εσύ είναι σωστά!!! Ναι... πραγματικά!!! :/ :/ :/ :/ :/

    2. "αχ ο αδερφός μου είναι δολοφόνος. Να τον καρφώσω ή όχι;"

    Καλά λες μωρέ, καλύτερα να το ξεπετάξουν μπαμ-μπαμ όπως λέει και ο Άλδος...

    3. "Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να χειριστούν για τόσο χρόνο την αναμέτρηση Dexter-Debra οι δημιουργοί"

    ΤΟΣΟ ανίκανοι που είναι... Που να είχαν να γράψουν και 24 επεισόδια για κάθε σεζόν!!! :/ :/ :/ 24ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΜΕ!!! Β)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ναι Aldo καλό είναι να το μάθει τότε. Σεναριακά και σκηνοθετικά μπορούσε να είναι ένα άψογο φινάλε και μπορώ να το δω να λειτουργεί. Όμως θα προτιμούσα να το μάθαινε νωρίτερα, εφόσον οι χαρακτήρες είναι πολύ καλογραμμένοι και σωστά ανεπτυγμένοι είναι λίγο κρίμα να χάσουμε το πως θα αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους.

    Βέβαια το καλύτερο είναι όταν υπάρχει κίνδυνος να το μάθει η Ντεμπ, ο Ντεξ να πάρει τα παιδάκια και να φύγουν και να ζήσουν όλοι ευτυχισμένοι. Και αν αυτό είναι κακό σεναριακά ή όχι τολμηρό δε με νοιάζει γιατί τους αγαπάω πολύ και θέλω happy end και για τους δύο αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βρε Annie, γιατί πρέπει πάντα να σκέφτεσαι "και τί θα γίνει μετά αν γίνει αυτό, και πώς θα το συνεχίσουν αν γίνει το άλλο..."???
    Τί με νοιάζει εμένα τί θα κάνουν μετά, σου έδωσα ένα παράδειγμα που θα μου άρεσε περισσότερο το φινάλε. Μπορεί να υπάρχουν χίλιοι άλλοι τρόποι που να μ'άρεσε πάλι παραπάνω και να'ταν ακατόρθωτο να συνεχιστεί, αυτό όμως δεν αφορά εμένα αλλά τους παραγωγούς. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τί εννοώ - και το λέω εγώ αυτό που λατρεύω Ντεξ...

    @bauer24
    1. "...είναι σωστά!!! Ναι... πραγματικά!!! " ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

    2. "...ΤΟΣΟ ανίκανοι που είναι..." Για πρόσεξε τα λόγια σου :P

    Y.Γ. Παιδιά ξέρατε για τον Michael Hall και την Carpenter? Καταρχάς, πρόσφατα έμαθα πως ήταν μαζί, και ταυτόχρονα έμαθα πως χωρίζουν για την ηλίθια τη Λούμεν.... είναι δυνατόν??
    (κουτσομπολίστικο το κατάντησα, ξέρω..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναι έχεις δίκιο αλλά ως πολύ αγαπημένη μου σειρά δεν θέλω να γουστάρω πολύ με κάτι και μετά επειδή δεν βοηθήσει την ιστορία να ξενερώσω. Γι΄αυτό σκέφτομαι και το μετά.

    ΥΓ: Για τη βλαμμένη την Λούμιν χώρισαν; Αυτή τη λεπτομέρεια δεν την ήξερα. Χαχα να ΄σαι καλά που με ενημερώνεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. όχι happy end ρε! εγώ θέλω φινάλε με πεντάλεπτο μονόλογο του dex.

    μα καλά άντεξε ολόκληρη σεζόν με την lila και καψουρεύτηκε το ζωoν?? και ο masuka πιο ερωτεύσιμος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "μα καλά άντεξε ολόκληρη σεζόν με την lila και καψουρεύτηκε το ζωoν?"

    Xαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή