Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Hop A Freighter

                         
 Dexter: Season 5 Episode 11


                                 
Χαμός! Βλαμμένη είναι αυτή η Λούμιν. Τι πας μωρή μόνη σου; Ανάσα δεν έχει προλάβει να πάρει ο καημένος ο Ντέξτερ. Πάντως εμένα σαν ζευγάρι, όσο κι αν μου τη σπάει η φάτσα της, μου αρέσουν. Ταιριάζουν πολύ περισσότερο απ΄ότι με τη Ρίτα και είναι και πιο χαλαρός ο Dexter. Επίσης ακόμη αυτό το στοιχείο μαύρης κωμωδίας λειτουργεί. Η ασχολία τους σαν ζευγάρι είναι ο σχεδιασμός της δολοφονίας, της παίρνει δώρο σουγιά. Όμορφα πράγματα, χαριτωμένα :) Μπορώ να τους δω σαν ζευγάρι πάντως και σε ήρεμη περίοδο. Το χρειάζονται κιόλας(κι εγώ σαν θεατής για να πω την αλήθεια).

Το μόνο που με ενόχλησε σε αυτό το επεισόδιο είναι το πόσα με άφησε να περιμένω να συμβούν στο επόμενο. Μέχρι ένα σημείο ήλπιζα η δράση του φινάλε να λήξει στο εικοσάλεπτο και μετά να δούμε το πάρτι του μικρούλη. Αλλά δύσκολο το κόβω αυτό. Και δύσκολο το βλέπω να τελειώνει χωρίς cliffhanger. Και αν γίνει αυτό ίσως αυτή η σαιζόν να μην είναι πια η αγαπημένη μου. Γιατί ρε γαμώτο όσοι το γουστάρουμε το Dexter πάντα το περιμένουμε με αγωνία, γιατί να μην κλείσει η σαιζόν ήρεμα; Από την άλλη, λέω να κρατήσω της ελπίδες μου. Μήπως με απογοήτευσε ποτέ η σειρά;

Ο ψυχάκιας επιτέλους μας αποχαιρέτησε. Κι όπως έλεγε κι ο θείος μου από τότε που τον πρωτοείδε: "τους πλήρωνα να βοηθήσω κι εγώ στο μαχαίρωμα".  Βιάστηκε αυτός. Και ως συνήθως, άλλος ένας που υποτιμά τον Ντέξτερ. Εμ βέβαια που να φανταστεί τι εκπαίδευση του είχε κάνει ο Χάρι! Από την άλλη όλοι οι υπόλοιποι σαν να υπερτιμήσαμε τον Chase. Γρήγορα ταράχτηκε το πουλάκι μου. Βολικά δολοφόνησε τη χαζή... Όλα μια χαρά θα πάνε για τον Ντεξτεράκο...αρκεί να μην φάει τη Λούμιν!

10 σχόλια:

  1. Αχ αυτό το στοματάκι της Debra. Αλλά πραγματικά με την Rita, serious shit δεν είχαν ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ήρθε η ώρα να ρωτήσω κάτι τελείως off-topic και φυσικά τελείως άσχετο:
    Τι μουσική ακούς Annie;
    Δώσε μου μια γενική εικόνα,απλά είμαι πολύ περίεργος! :p
    (ναι,είσαι υποχρεωμένη να απαντήσεις!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί; Θα μου στείλεις CD δώρο για τα Χριστούγεννα; :Ρ

    Doors, Cash, Cohen τέτοιο στυλ(όχι ότι απαντάει στην ερώτησή σου αλλά λέμε τώρα). Και τίποτα metal, κατάλοιπο από τότε που πήγαινα σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χα! Με κατάλαβες! Σου ετοιμάζω mixtape! :P
    Ok,σε ευχαριστώ που απάντησες (όχι ότι μπορούσες να κάνεις κι αλλιώς) ,μου έφυγε μια ακόμα έννοια!
    Btw,σου προτείνω να διαγράψεις τα σχόλια γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν κάποια άμεση σχέση με τον Dexter!
    (ναι,γιατί προφανώς σχετίζονται έμμεσα!)
    Thanks again!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγώ ακούω τα πάντα εκτος από λαϊκά και r&b. αν και θα προτιμούσα μια συλλογή dvd.
    επίσης λατρεύω το παρίσι. δεν έχω πάει...αλλα πολύ θα το θελα.
    φυσικά δεν λέω όχι σε παπούτσια και γυαλιά. δεν έχω καμια συγκεκριμένη προτίμηση...τα πάντα.

    και κάτι άσχετο. γάμησε ο dex. υπέροχο επεισόδιο αλλα άφησαν πολλά για το φινάλε. και ναι είναι ωραίο ζευγαράκι. μετά δωράκια τους και τις χαριτωμενιές τους.

    πάντως σου κάναν τη χάρη και δεν θα μάθει τίποτα η ντεμπ. ίσως απλά να αρχίσει να υποψιάζεται. από την άλλη έχω την εντύπωση ότι θα τα μάθει όλα ο quinn. περιμένω με αγωνια να δω πως θα εξελιχθεί η σχέση τους. από τη μια ο dex που πλέον πολύ δύσκολα θα τον καθαρίσει...και από την άλλη ο quinn πολύ δύσκολα θα τον συλλάβει. όμορφα πράγματα θα δούμε του χρόνου.

    να πω και για το twd εδώ? να πω.

    τραγικά βαρετό! αδιάφοροι και αντιπαθητικοί άνθρωποι κόβουν βόλτες...μαλώνουν...κλαίνε και πονάνε. στο τέλος αποκεφαλίζουν και ένα zombie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ βρε Aldo!

    Τα μπερδεύεις. Στο προηγούμενο γάμησε ο Dex(χοχο αυτό ήταν χιούμορ για όποιον δεν το έπιασε). Ναι ρε Aldo, δεν είναι χαριτωμένοι; Πάντως την ψήνουν σαν χαρακτήρα για να το μάθει η Deb. Παραπάνω από εμφανές είναι αυτό.

    Τι να πεις για το walking alive(γιατί dead, αίτηση στο θεό πρέπει να κάνεις για να δεις)... Βαρετό δεν λες τίποτα. Αδιάφοροι και προσχηματικοί και κλισέ. Επίσης έμαθα κάτι που γίνεται στο κόμικ που αν δεν το δείξουν, δεν έχουν τα αρχίδια που είχαν ψιλοφανεί στα πρώτα δύο επεισόδια! Και δεν με ενοχλεί το ότι είναι αργό, αλλά δεν ενδιαφέρομαι και για ότι δείχνει. Άσε που οι ρυθμοί του είναι απαγορευτικοί για σαιζόν έξι επεισοδίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι έκανα πάλι?:)

    σωστό και αυτό. είναι είναι. φαντάζομαι να τις κάνει πρόταση. θα βάλει κάποιος στο τραπέζι...θα τον ξεκολιάσει και από μέσα να βγάλει ένα δαχτυλίδι. τι ρομαντικό!
    ελπίζω πάντως η 6 να είναι και η τελευταία. εγώ θέλω και άλλο...αλλα για τη σειρά θα ήταν καλύτερα.

    αστο...μεγάλη απογοητεύσει τελικά. ελπίζω να φτιάξει μετά. τι γίνετε στο κόμικ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ξεκοιλιάσει ήθελα να γράψω προφανώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαχα αν δεν έγραφες τη διευκρίνηση δεν θα το πρόσεχα καν! Ναι κι εγώ πιστεύω πως μόνο μία ακόμη σαιζόν σηκώνει η σειρά. Αλλά τη βρίσκω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Αν το τραβήξουν ελαφρά βγάζει ακόμη μία(σύνολο 7) :)

    Για το κόμικ σου έστειλα μήνυμα στο twitter, μη σποϊλεριάζουμε τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. pantws kai oi 6 thauma einai! oute kai o poio aisiodoksos fan den tha to pisteua sthn arxh.

    ok perimenw na ftasei:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή