Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

We've Sensed It. We've Seen The Signs. Now... It's Happening...

                                         
Είδα και το Happening και τα νέα από το μέτωπο δεν είναι κακά. Μου άρεσε! Δεν με ενθουσίασε αλλά μια χαρά ταινιούλα είναι. Για την ακρίβεια έχουμε για άλλη μια φορά μια τρομερή ιδέα από τον M. Night Shyamalan η οποία απλά δεν εξελίσσεται το ίδιο εντυπωσιακά. Ξαφνικά άνθρωποι στις μεγάλες πόλεις αρχίζουν να αυτοκτονούν. Το φαινόμενο αναπτύσσεται γρήγορα και σειρά έχουν μικρότερες πληθυσμιακές ομάδες. Ο Elliot, ένας καθηγητής φυσικής βρίσκεται να τρέχει μακριά μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη ενός φίλου του. Προσπαθεί να καταλάβει γιατί συμβαίνει αυτό, να προφυλάξει τους αγαπημένους του και να διορθώσει την προβληματική σχέση με τη γυναίκα του η οποία εν μέσω της συντέλειας του κόσμου του ξεφουρνίζει κι ότι βγήκε ραντεβού μ΄έναν τύπο...


Πολλά να σηκώσει στις πλάτες του ένας απλός άνθρωπος και πόσο μάλλον ο Mark Wahlberg που δεν δίνει και τον καλύτερο ερμηνευτικό του εαυτό! Πάντως μπροστά στη Zooey Deschanel είναι για όσκαρ(που οπουδήποτε αλλού την έχω δει είναι εκπληκτική). Τραγική ερμηνεία! Πέρα από τις ερμηνείες δε με χάλασε τίποτα πολύ. Και σεναριακά το βρήκα παράδοξα....σεμνό. Μας έχει συνηθίσει με εντυπωσιασμούς, και ανατρεπτικά φινάλε. Αλλά όχι εδώ. Και το εκτίμησα. Αν και το τέλος το έβλεπες να έρχεται χάρηκα που το μετέφερε αλλού και η τελευταία σκηνή των ηρώων ήταν σκηνή γαλήνης και ευτυχίας. Όμως το φινάλε δεν είναι κάτι που σηκώνει συζήτηση. Ήταν απλό, όμορφο και αρκετά κλισέ(αλλά not in a bad way).


Από την άλλη, οι πρώτες σκηνές είναι υπέροχες. Και όσο το φαινόμενο δεν εξηγείται δημιουργείται μια απειλητική ατμόσφαιρα. Μου άρεσε μάλλον το ότι ουσιαστικά δεν έχει καμιά κορύφωση η ιστορία και απλά εξελίσσεται μέχρι που σβήνει. Δεν ξέρω αν λειτούργησε με όλους αλλά εμένα δεν με χάλασε. Η κλασσική σαρκαστική διάθεση του Shyamalan έλειπε αυτή τη φορά ή τουλάχιστον δεν ήταν ιδιαίτερα εμφανής. Δεν αναλώνεται σε πολιτικά σχόλια αλλά από την άλλη ούτε τους χαρακτήρες του έχει χτίσει καλά. Η σχέση του πρωταγωνιστικού ζευγαριού με άφησε αδιάφορη και τελικά το φάουλ της ταινίας αυτό ήταν. Πέρα από το...Συμβάν δεν εμβαθύνει πουθενά αλλού. Κρίμα.


Σε γενικές γραμμές πάντως το είδα ευχάριστα και δεν το βρήκα όσο κακό περίμενα. Εσείς και τα σχόλια σας φταίτε! Με πολύ κακό μάτι τον βλέπετε και δεν είναι σωστό αυτό. Πάντως τo Lady in the Water δεν το βλέπω ακόμη γιατί όπως το κόβω είναι το μόνο που μπορεί να μου αλλάξει γνώμη για τον Ίνδο. Α και το Last Airbender, αλλά αυτό δεν πρόκειται να το δω ποτέ λογικά!


41 σχόλια:

  1. Με λίγα λόγια, ψιλομούφα -στοπ- Και το φινάλε γελοίο -στοπ- Κακή δεν είναι -στοπ-.

    Κι εγώ το "Lady in the Water" δεν έχω δει όπως και την τελευταία του, την οποία και δεν πρόκειται να δω.

    1,5: Μετριότατη (+)

    0: Κακή / 1: Μετριότατη / 2: Απλώς ενδιαφέρον / 3: Καλή / 4: Πολύ καλή / 5: Αριστούργημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το φινάλε γελοίο; Όχι ρε συ, το αδικείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά στην πορεία γινόταν όλο και πιο ηλίθιο και γελοίο... Ειδικά εκεί που μιλούσε στη γλάστρα... Από τις πιο γελοίες ερμηνείες των τελευταίων χρόνων (μην πω και όλων των εποχών) ο Mark Wahlberg...!!! Το κορυφαίο... Μιλάμε για σκηνή ανθολογίας!!! :p Προσωπικά προτιμώ το Lady in the Water (έστω και με μικρή διαφορά)... 6/10 από μένα γιατί είναι από τις βλακείες που βλέπονται (βέβαια δεν είναι για 2η θέαση)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε βλεποταν ρε συ.Εγω τη θεωρω τη μεγαλυτερη μουφα της χιλιετιας.Ενω ειχε ενα σεναριακο πατημα του αλλαξε τον αδοξαστο.Λιγο οι ανουσιοι διαλογοι,λιγο το βλεμμα της αγελαδας Zooey Deschanel,λιγο η σκηνη με το λουλουδικο,ε,λιγο λιγο μαζευτηκαν οι βλακειες και ηρθαν κι εδεσαν.Παλι καλα που εχει στο ενεργητικο του την εκτη αισθηση και συγχωρειται το ατοπημα τουτο.
    Δεν εχω δει ουτε το Lady in the water ουτε το the last airbender.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Jack, αμεκτίμητη η σκηνή! Σίγουρα για δεύτερη θέαση δεν είναι αλλά κακή ταινία ΔΕΝ τη λες. Δηλαδή η Ονειροπαγίδα τότε τι είναι;

    Tarantina όπως είπα και στον Jack και δεν θα κουραστώ ποτέ να λέω: η μούφα της χιλιετίας(και όλων των εποχών) είναι η Ονειροπαγίδα. Το Happening το βρήκα ok ταινιούλα. Η σκηνή με τη γλάστρα δεν με ενόχλησε. Επίσης η Έκτη Αίσθηση για μένα δεν είναι η καλύτερη ταινία του. Unbreakable και Village τα βρίσκω πολύ καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ καλες ταινιες τα Unbreakable και Village!!Υποτιμημενες σιγουρα.Και εχουν αρκετα επιπεδα αναγνωσης,συμβολισμους και ερμηνειες που μπορεις να αναλυεις με τις ωρες (ειδικα το village)
    Παντως,εγω θεωρω το 6th sense ακομα καλυτερο απο αυτες,ειχα συγκλονιστει οταν το ειδα,αν κ μαλλον ειναι απο τις ταινιες που ο χρονος τις εφθειρε καπως.

    Τωρα,για το ΣΥΜΒΑΝ,ειμαι καπου αναμεσα σε σενα annie κ στην απεχθεια των υπολοιπων!Μαλλον πιο κοντα σε σενα,
    υπαρχουν πολλες μεγαλυτερες πατατες απο αυτο,
    δεν το λες καν πατατα,
    αλλα νομιζω οτι θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο,κατι δε πηγε καλα,κατι δεν του βγηκε του Σιαμαλαν.
    Eνα εξαρακι παντως του δινω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1. Όχι, κακή ταινία δεν τη λες, αλλά δεν τη λες και καλή φυσικά... Όσο για την Ονειροπαγίδα θα συμφωνήσω πως είναι χειρότερη απ΄το Happening (την είχα δει στον κινηματογράφο και με πήρε ο ύπνος - όποτε άνοιγα τα μάτια μου τα έκλεινα αμέσως... :p), αλλά η χειρότερη όλων των εποχών είναι το 8 1/2.

    2. "Η σκηνή με τη γλάστρα δεν με ενόχλησε"

    Άλλες βλακειούλες σε ενοχλούν με το παραμικρό κι αυτό που είναι υπέρτατη ηλιθιότητα δεν σε χάλασε;!;!; :/ Μιλάμε για γελοία σκηνή!

    3. Με μικρή διαφορά προτιμώ την Αίσθηση, αλλά νομίζω πως όλοι συμφωνούμε πως αυτή είναι η τριάδα των καλύτερων ταινιών του (και μάλλον αυτή θα παραμείνει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. celin το 6 μια χαρά καλός βαθμός είναι :) Ήθελε λίγο νεύρο παραπάνω η ταινία. Στο σενάριο, στη σκηνοθεσία, δεν ξέρω που αλλά είναι φανερό πως κάτι έλειπε.

    Ότι είναι για σένα το 8 1/2 Jack, είναι για μένα η Ονειροπαγίδα. Μακράν το χειρότερο πράγμα που έχω δει. Το είδα κι εγώ στο σινεμά αλλά δυστυχώς δεν ήμουν τόσο τυχερή να με πάρει ο ύπνος :(

    Στη σκηνή η ερμηνεία ήταν γελοία. ΤΚατα τα άλλα είναι η αντίστοιχη σκηνή του Οιωνού με τα καπελάκια. Κρύβει ειρωνεία πίσω της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1. Και γω 6 του έβαλα, αλλά για μένα το 6 δεν είναι και τόσο καλός βαθμός. Είναι ταινίες που είναι λίγο άνω του μετρίου, αλλά δεν είναι και καλές ταινίες και σίγουρα δεν είναι για να τις δεις και 2η φορά...

    2. Και η σκηνή η ίδια ήταν γελοία και δεν κρύβει ΚΑΜΙΑ ειρωνεία! Άμα το πάρουμε έτσι όλες οι βλακείες κρύβουν ειρωνεία μωρέ, δεν είναι πραγματικά βλακείες... ΝΟΟΟΤ. Είμαι σίγουρος πως ο MNS δεν το έγραψε με ειρωνική διάθεση. Στον Οιωνό είχε πλάκα γιατί είχε και παιδάκια οπότε δικαιολογείται καλύτερα (το δέχεσαι ως χαριτωμένη σκηνή με λίγα λόγια και αυτός ήταν ο σκοπός της - να σπάσει λίγο το "βαρύ" κλίμα και για να δείξει πως οι άνθρωποι κάνουν βλακείες όταν βρίσκονται σε απόγνωση - κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όχι, όχι καθόλου δεν ήταν αυτός ο σκοπός της. Βαθιά σαρκαστική σκηνή απέναντι στην ευκολοπιστία του λειψά ενημερωμένου σύγχρονου ανθρώπου ήταν η σκηνή στον Οιωνό. Κι εδώ κάτι τέτοιο πήγε να κάνει, απλά δεν ήταν τόσο εμφανές και δεν λειτούργησε τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε Annie, εσύ που το ξέρεις και μιλάς με τόση σιγουριά; Λες και μίλησες με τον MNS ρε φούστη μου...!!! (είναι σπαστικό να μιλάς με τόση σιγουριά για πράγματα που δεν γίνεται να είσαι γνωρίζεις) Σιγά μην είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του!!! Αλλά ακόμα κι αν όντως ήταν αυτός ο σκοπός της... ακόμα χειρότερα γιατί είναι πολλή χαζή κι ανάλαφρη σκηνούλα για να περάσει τέτοιο μήνυμα... Απλά είχε πλάκα κι όπως είπα: Άμα το πάρουμε έτσι όλες οι βλακείες κρύβουν ειρωνεία μωρέ, δεν είναι πραγματικά βλακείες... Α και η Ονειροπαγίδα ήταν βαθιά ειρωνική και καυστική αν θες να ξέρεις... :/ :/ :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε καλά αν το έκανε καταλάθος μαγκιά του. Πάντως παραείναι εμφανές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "παραείναι εμφανές" ΜΟΝΟ αν θες να το δεις έτσι... Για μένα παραείναι ανάλαφρη και χαριτωμένη σκηνούλα. Σιγά τη "βαθιά σαρκαστική σκηνή"!!! Με παιδάκια δεν γίνεται σαρκασμός (τουλάχιστον όχι σοβαρός)... Αν θες έξυπνη ειρωνεία πάρε ένα παράδειγμα:

    -Bright? He's a common ignorant slob. He don't even speak good English.

    -"Doesn't" even speak good English.

    Όχι για να μην μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Με παιδάκια δεν γίνεται σαρκασμός"

    Γιατί; Από πότε; Αχ δεν με ενημέρωσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αααχχχ κριμάαααααααααααααααααααααααααααα...!!! :/ :/ :/ :/ :/ ("ηλίθια ειρωνική απάντηση" mode on)

    Τι δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς και γιατί; ΔΕΝ είναι καθόλου δύσκολο!!! Παιδάκια = χαριτωμένα. Δεν είναι ολοκληρωμένες προσωπικότητες για να τα "χρησιμοποιήσεις" έτσι ώστε να κάνεις κοινωνικό σχολιασμό - καυστικό σχόλιο (θα είναι τελείως άκυρο - της πλάκας)... Δεν είσαι σοβαρός αν προσπαθείς να κάνεις κάτι τέτοιο και σίγουρα ΔΕΝ είναι καθόλου έξυπνο (μάλλον γελοίο είναι). Μόνο ένας ηλίθιος θα έκανε κάτι τέτοιο και δεν τον έχω για ηλίθιο τον MNS.

    ΥΓ: Απορώ που δεν διέκρινες πως και η Ονειροπαγίδα ήταν βαθιά σαρκαστική... Β)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο σαρκασμός βρισκόταν στον θείο με το καπελάκι και όχι στα παιδάκια. Τόσο δύσκολο πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σαρκασμός επιπέδου True Blood δηλαδή... Σαρκάζουμε τον εύκολο στόχο... Μιλάμε για πολύ βαθύ σαρκασμό... :/ :/ :/ Άλλωστε θέλει πολύ μυαλό για να χλευάσεις έναν χωριάτη... Ειλικρινά δεν τον έχω για τόσο φτηνό τον MNS... Την μεγάλη μαγκιά-διαφορά του διαλόγου που ανέφερα πιο πάνω την κατάλαβες ή δεν είναι αρκετά βαθιά σαρκαστική ατάκα για σένα;;; Β) :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βαριέμαι να σου εξηγώ. Αν δεν το είδες τι να κάνω. Άλλα λέω, άλλα καταλαβαίνεις. Αλλά στο τέλος κάθε ταινία μιλάει διαφορετικά στον καθένα μας. Ας μην το κουράζουμε, είναι και βράδυ κι έχει και το Fountain και βαριέμαι. Αν νομίζεις ότι είδα να χλευάζει τον χωριάτη(wtf φαντασία ήθελε αυτό) τι να σου κάνω. Είχα γράψει την άποψή μου για τον Οιωνό και για τη συγκεκριμένη σκηνή, ας μην τα ξαναγράφω.

    Τη μαγκιά του διαλόγου την κατάλαβα, δεν είμαι ηλίθια. Ωραία ειρωνεία, to the point, αλλά γιατί το έγραψες δεν κατάλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι να μου εξηγήσεις ρε Annie;!;!; Έγραψες πως είναι "Βαθιά σαρκαστική σκηνή απέναντι στην ευκολοπιστία του λειψά ενημερωμένου σύγχρονου ανθρώπου" (αν θεωρείς τον θείο δείγμα σύγχρονου ανθρώπου πάω πάσο - ένας χωριάτης ήταν)... και σε αυτό σου απάντησα... Εσύ ήθελες και το είδες έτσι ενώ ήταν πολύ πιο ανάλαφρο... Εντάξει, ο καθένας βλέπει ότι θέλει. Θα μπορούσα και γω να δω πως κάνει κριτική για τους πίνακες του Πικάσο (αυτή τη μλκ μου ήρθε να πω)... το θέμα είναι πως δεν κάνει κάτι τέτοιο.

    Το διάλογο προφανώς τον έγραψα μπας και καταλάβεις την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά μεταξύ έξυπνης σάτιρας-ειρωνείας και χαζο-ειρωνείας της πλάκας...

    ΥΓ: Το Fountain δεν το έχεις και κάθεσαι και το βλέπεις στην τηλεόραση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άντε να το κάνω νια-νια μην κουραστείς να μασήσεις... Ο "χωριάτης" είναι ο σύγχρονος άνθρωπος. Αυτός που παίρνει πολλές πληροφορίες αλλά δεν τις φιλτράρει και ταυτόχρονα θεωρεί δεδομένα ότι προσλαμβάνει από τα ΜΜΕ. Και εσύ μπορεί να είσαι πανέξυπνος αλλά ο "χωριάτης" δεν είναι η μειοψηφία αλλά η κοινωνία στην οποία ζούμε(και ειδικά στην Ελλάδα). Δεν σαρκάζει τον αμόρφωτο αλλά το μορφωμένο-αμόρφωτο(ο μεγάλος φέρεται όπως τα παιδάκια, αυτό δεν συμβολίζει κάτι;). Και νομίζω ότι δεν είμαι μόνο εγώ που το είδα έτσι. Τελειώσαμε;

    ΥΓ: Φυσικά το έχω αλλά με την ευκαιρία γιατί να μην το δω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άντε να το κάνω και γω νια-νια γιατί δεν ξέρεις να "μασάς" καλά ακόμα... Ο συγκεκριμένος ήταν όντως χωριάτης (δεν ζούσε σε καμιά μεγαλούπολη, ούτε ήταν μέσα στην τεχνολογία) και δεν θυμάμαι αν είχε λάβει καμιά ιδιαίτερη μόρφωση... Και στην τελική το να φέρεται κάποιος ηλίθια όταν βρίσκεται σε πανικό το θεωρώ ανθρώπινο και φυσιολογικό... άλλωστε μιλάμε για το ακραίο σενάριο της εξωγήινης εισβολής...!!! Σε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις τι σαρκασμό να κάνεις;!;!; Φέρθηκε ηλίθια... ε και; Δεν μιλάμε για συνηθισμένη περίπτωση... οποιαδήποτε αντίδραση δικαιολογείται (εντάξει, εσύ θα ήσουν cool, αλλά καλώς ή κακώς δεν αντιδρούν όλοι cool σε τόσο ακραίες περιπτώσεις)... Κατάλαβες τώρα;!;!; :ο

    ΥΓ: Μήπως επειδή έχει διαφημίσεις και χάνεται και το μισό κάδρο της ταινίας και είναι κρίμα; Χάνεται όλη η μαγεία...

    Καληνύχτα! χD :)) :p Β)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Ο συγκεκριμένος ήταν όντως χωριάτης "

    Ναι αλλά λειτουργεί συμβολικά!!! Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν το κάνεις μόνο για το flaming. Anyway έτσι κι αλλιώς είσαι από τους ανθρώπους με τους οποίους δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

    "Κατάλαβες τώρα;!"

    Καλά που μου ανοίγεις τα μάτια.

    Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 1. "Ναι αλλά λειτουργεί συμβολικά!!!"

    Ααααααα... έτσι πες ντε!!! ΟΥΑΟΥ... σοβαράααααααα;!;!; Μόνη σου το σκέφτηκες;;; Δηλαδή ένας χωριάτης λειτούργησε συμβολικά για όλους τους σύγχρονους ανθρώπους... Λογικό, αφού ο συγκεκριμένος ήταν και πολύ σύγχρονος άνθρωπος (μιλάμε για τρανταχτό παράδειγμα άλλωστε)... :/ :/ :/ Ποιο flaming και μλκς μωρέ που κάθε φορά σου απαντώ με επιχειρήματα και συ μου απαντάς επιλεκτικά!!! Τώρα πιάστηκες από μια φρασούλα ενώ το κεντρικό νόημα του σχολίου μου ήταν άλλο (=σε μια ΤΟΣΟ ακραία κατάσταση λίγο-πολύ όλους θα μας έπιανε πανικός και κάποιοι θα αντιδρούσαν τελείως ηλίθια κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ανθρώπινο και δικαιολογείται απόλυτα).

    2. "Καλά που μου ανοίγεις τα μάτια"

    Όχι, τελικά εγώ ευχαριστώ που μου ανοίγεις τα μάτια...!!! Ένας τοίχος περισσότερα θα καταλάβαινε... ΔΕΝ θες να καταλάβεις, δεν μπορείς να δικαιολογήσεις μια ηλίθια αντίδραση σε μια ΤΟΣΟ ακραία κατάσταση (εσύ φυσικά θα ήσουν cool) και το μόνο που κάνεις για άλλη μια φορά είναι να πουλάς εξυπνάδες... Την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά μεταξύ έξυπνης σάτιρας-ειρωνείας και χαζο-ειρωνείας της πλάκας τουλάχιστον την κατάλαβες με το παράδειγμα του διαλόγου ή ακόμα; Προφανώς όχι... Α και μιλάμε για ταινία του 57...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Λογικό, αφού ο συγκεκριμένος ήταν και πολύ σύγχρονος άνθρωπος"

    Αλλιώς δεν θα ήταν συμβολισμός!

    "Α και μιλάμε για ταινία του 57"

    Σώπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1. "Αλλιώς δεν θα ήταν συμβολισμός!"

    Ότι να'ναι όμως! Δηλαδή πήρε έναν άνθρωπο που δεν ήταν και το καλύτερο δείγμα σύγχρονου ανθρώπου και μέσω αυτού σατίρισε όλους τους σύγχρονους ανθρώπους...!!! Μιλάμε και γαμώ τους σαρκασμούς έτσι; Πολύ βάθος...!!! Το άλλο με τον Τοτό; Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά του να σατιρίσεις έναν άστεγο και του να σατιρίσεις τον Πρωθυπουργό (σου απαντώ με ακραίο παράδειγμα ΜΠΑΣ και το καταλάβεις)... Το πρώτο δεν είναι μαγκιά (μικροψυχία είναι).

    2. "Σώπα"

    ο γελοίος σαρκασμός της πλάκας ή η χαζοειρωνεία είναι η φυσική άμυνα των κομπλεξικών που προσπαθούν απεγνωσμένα να αποδείξουν την δήθεν ευφυΐα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. το να σατιρίσεις έναν πρωθυπουργό είναι το πιο εύκολο φθηνό πράγμα στο κόσμο της σατιρας. δεν έχεις να χάσεις τίποτα! μονο κερδισμένος βγαίνεις. λεφτά δόξα και καναπεδατους αργόσχολους υποστηρικτές. βλέπε λαζόπουλο. το να σατιρίσεις τον "άστεγο" που είναι και η κύρια αιτία της κατάντιας μια κοινωνίας...θα σε στείλει στο περιθώριο και θα σε θεωρούν τρελό και γραφικό. σήμερα γιατί σε 30 χρονια θα καταλάβουν ότι είχες δίκιο. στον κόσμο ποτε δεν άρεσε να ακούει την αλήθεια.

    καλημέρα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μη μου τον μπερδεύεις ρε Aldo :)

    Μια και γαμήθηκε που γαμήθηκε η ανάρτηση πες μου λίγο ρε συ τι φάση είναι το FNL(σωστά το λέω;).Υπόθεση και τέτοια, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω προς τι ο χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ρομαντικό δράμα χαρακτήρων με φαίνεται. α και στα διαλείμματα παίζουν αμερικανικο ποδόσφαιρο:) και μένα με φαίνεται δύσκολο να καταλάβω πως μπορεί μια τέτοια σειρά να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο...αλλα για να το λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το σιχαίνομαι το Αμερικάνικο ποδόσφαιρο! Μάλλον δεν θα τη δω ποτέ αυτή τη σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλά άσε να δω λίγο και θα δούμε. ούτε γω τρελαίνομαι για αμερικανικο ποδόσφαιρο...αλλα πιστεύω ότι δεν θα είναι το κύριο θέμα της σειράς.

    να δεις spaced και γρήγορα! ναι τόσο τραγικά άκυρο και καφρικο...που δεν υπάρχει περιπτώσει να μην το λατρέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 1. Aldo το παράδειγμά μου, όπως είπα, ήταν ακραίο... κι επίσης εξαρτάται ποιους θεωρεί ο καθένας "άστεγους" (εγώ πάντως κυριολεκτικά χρησιμοποίησα τη λέξη)...

    2. "Μη μου τον μπερδεύεις ρε Aldo"

    Δεν πας καλύτερα να πλέξεις - να πλύνεις κάνα πιάτο - να σιδερώσεις... ρε κοριτσάκι... ε; Τι λες; Πραγματικά είσαι πολύ "μικρή" αν νομίζεις πως υπάρχει περίπτωση να μπερδευτώ με κάτι που θα πεις εσύ ή ο Άλδος. ΠΟΛΥ "ΜΙΚΡΗ"... και όπως είπα και προηγουμένως:

    "ο γελοίος σαρκασμός της πλάκας ή η χαζοειρωνεία είναι η φυσική άμυνα των κομπλεξικών που προσπαθούν απεγνωσμένα να αποδείξουν την δήθεν ευφυΐα τους"

    Σου ταιριάζει απόλυτα. Από επιχειρήματα δεν σκαμπάζεις, δεν μπορείς να τα καταλάβεις και το μόνο που κάνεις κάθε φορά που δεν μπορείς να απαντήσεις με σοβαρό τρόπο είναι να χαζοειρωνεύεσαι με χαζοεξυπναδούλες επιπέδου δημοτικού σχολείου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Άσε μας ρε Jack δευτεριάτικο. Ώρες ώρες δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κοντεύεις τα τριάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Aldo, 14 επεισόδια Sopranos και μετά Spaced :) Άρεσε και στον Quentin αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δεν φτάνει που δίνεις ηλίθια χαζοειρωνικές απαντήσεις επιπέδου δημοτικού (όχι για 24 χρονών, ούτε για 4):

    "Γιατί; Από πότε; Αχ δεν με ενημέρωσαν...", "Άντε να το κάνω νια-νια μην κουραστείς να μασήσεις...", "Καλά που μου ανοίγεις τα μάτια", "Μη μου τον μπερδεύεις ρε Aldo"...

    προσπαθείς να βγεις κι από πάνω ρε Annie;!;!; Πόσο EPIC FAIL;!;!; Δηλαδή θα πρέπει να δέχομαι την χαζοειρωνεία σου και να μην αντιδρώ; Τα κορόιδα κι όσοι δεν έχουν καθόλου αυτοσεβασμό δέχονται να τους ειρωνεύονται στα καλά καθούμενα και δεν αντιδρούν καθόλου. Ειλικρινά δεν είμαι άνθρωπος που ειρωνεύεται, αλλά αν με ειρωνευτείς 1 φορά, θα σε ειρωνευτώ 10. Α κι αν δεν θες να σε πρήζω δευτεριάτικο (τριτιάτικο / τεταρτιάτικο κλπ-κλπ) μάθε να μιλάς καλύτερα, αλλιώς αυτό θα γίνεται κάθε φορά (μην νομίζεις πως εγώ έχω καμιά όρεξη να κάνουμε τέτοιες "συζητήσεις", αλλά δεν μπορώ την χαζοειρωνεία).

    ΥΓ: Και κάτσε δεν κατάλαβα... δηλαδή τα 30 τι είναι; Το 2010 ο 30άρης είναι ο νέος 20άρης. Β) Εδώ και 60 να είναι ο άλλος δεν τον λες και γέρο. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ithela na apantisw stin arxi kai me toses malakies mou ta zalisate kanonikotata telika. Krima. Aporw giati kanw log in kai ypothetw i apantisi tha kryvetai sti fili mou pou koimatai dipla kai sta matia mou pou arnountai peismatika na kleisoun. De gamietai, twra exw idi grapsei 5-6 malakismenes arades kai evala ena xeraki se olo auto.

    A, gia mena, nai, einai apla mia skini pou mas paizei ksana o indos. Milaei sti glastra malakes, min psarwnetai, leei o diaolos o idios, min psarwnetai giati de vlepetai thriller opws nomizate, alla auto pou panta kanw. Ena vathy drama katastasewn kai auto eksypiretw kathe stigmi, perimenete kai deite ti sas krataw gia to finale kai legetai "sxedon-sas-ekana-na-klapsete" skini me to daxtylidi tis agapis. Aristourgima. An auto klinei pros ti meria tou bauer "ithele apla na alafrynei to klima" tote as einai. Den pisteua pote oti tha to elega auto, de gamietai...

    Man, sovarepsou, i mikri exei dikio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. vlepetai=vlepete alla etsi ki alliws to comment de vlepetAI, xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Και το psarwnetai ξέχασες να διορθώσεις :Ρ Πάντως μεταξύ μας ο Ινδός έχει λίγο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και νιώθω ότι μέσα από τις ταινίες του νομίζει πως περνάει πολύ περισσότερα πράγματα από όσα πραγματικά αντιλαμβανόμαστε. Επίσης μην τρελαθούμε: Καμία σκηνή δεν ήταν αριστούργημα. Και ναι έχω δίκιο(όπως πάντα άλλωστε)!

    Ελπίζω τα greeklish να είναι επειδή δεν έχεις τη δυνατότητα να γράψεις ελληνικά εκεί που είσαι και όχι επειδή βαριέσαι να πατήσεις το alt και το shift.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. estw, psarwnete. Apaisio comment, got the point though.

    o indos apedeikse peritrana oti einai kopanos. I teleutaia tou tainia eftane kai me to parapanw gia na ton diagrapsw gia panta ki as latreuw oles tis tainies tou prin. To aristourgima den pigaine sti skini alla stin tainia, alitheia.

    a mpravo kai elega pws diaolo γινονται ελληνικα τα γραμματα;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Βλαμμένο είσαι; Μπορούσες να γράψεις ελληνικά και με ταλαιπώρησες άδικα; Aldo γεννιέσαι παλικάρι μου, δεν γίνεσαι!

    Ναι το ξέρω ότι το βρίσκεις αριστούργημα και μάλλον πρέπει να το κοιτάξεις αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή