Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Burning Down the House


  True Blood: Season 4 Episode 10



Γαμώτο κάτι με χάλασε σε αυτό το επεισόδιο! Ήταν κάπως υποτονικό σε σχέση με τα προηγούμενα. Θα μου πεις βέβαια ετοιμάζει το έδαφος για να γίνει χαμός στα υπόλοιπα αλλά σαν να βαρέθηκα κάπως. Πέθανε όμως ο Tommy που αυτό είναι χαρμόσυνο γεγονός και θα πάει μπροστά τη σειρά. Ή μήπως όχι; Φοβάμαι κλάψα από τον Σαμ και ανούσιους σκυλοκαβγάδες με τον λυκάνθρωπο. Ο οποίος πόσο τέλειος είναι γι΄αυτό το ρόλο; Εντελώς λυκανθρωπένια φάτσα. Εύγε στον υπεύθυνος του καστ, τους στυλίστες κλπ. Και τελικά θα ρίξει και τη γκόμενα του Αλσίντ. Ένα χειροκρότημα για το γούστο του(not). Κι αυτός ο Αλσίντ τι πάει και ανακατεύεται σε ξένες δουλειές; Γιατί δεν κάθεται ήσυχος στο σπιτάκι του;

Δεν είδε τι παθαίνει όποιος δεν κάθεται στ΄αυγά του; Για τις μάγισσες της κακιά ώρας λέω που τις έκλεισε η άλλη στο μαγαζί και καταναλώνουν με αυθάδεια πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο. What's the point? Κι έτσι, για τα μάτια της Τάρα, πουφ εξαφανίστηκαν όλοι κι έμεινε ο Τζέισον χαζός να κοιτάει. Λέτε να του έκοψε και να είπε στα βαμπίρια τι έπαιξε ή είναι ΤΟΣΟ βλάκας; Ικανό τον έχω να μην είπε κουβέντα σε άνθρωπο! Καλό γίδι κι αυτός. Έλεγε στην Τζέσικα να τον κάνει να ξεχάσει. Ήμαρτον παλικάρι μου! Έκανε κι άλλον σαν εσένα η μαμά σου; Ναι ξέρω τη Σσσούκι.

Πωπω πως δεν έσπασα την τηλεόραση από τα νέυρα μου. "Και τους δύο σας αγαπάω"! "Και τους δύο σας θέλω". Άσε κάτι και για μας ρε κοπελιά. Άκου τι είπε. Και περίμενε να μην στραβώσει ο Έρικ χωρίς αμνησία; Γιατί ο Έρικ με αμνησία ήταν τόσο υπέροχο και αστείο βόδι που δεν θα τον ενοχλούσε... Σε λίγο θα τους έχει Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή Μπιλ, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο Έρικ και την Κυριακή θα περνάει από τον Αλσίντ. Μην τυχόν και μείνει κανένα γκομενάκι παραπονεμένο. Και δεν είναι τόσο ότι μου την έσπασε ο τρόπος της αλλά θεωρώ αδύνατο σε όλα τα σύμπαντα μετά τον Έρικ να θέλει ακόμη τον Μπιλ... Απλά δεν γίνεται.

Άντε να περάσει μια εβδομάδα τώρα. Α και μην ξεχνάμε: Eric is back bitches!

3 σχόλια:

  1. "ο Έρικ με αμνησία ήταν τόσο υπέροχο και αστείο βόδι που δεν θα τον ενοχλούσε"
    Νούμερο, μ έκανες και γέλασα δυνατά στο γραφείο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σταματα να τους βρίζεις όλους ρε.

    σχετικά καλο επεισόδιο.

    η σσσσουκι φέτος είναι η απόλυτη θεότητα! ότι θέλει τους κάνει.

    επιτέλους επέστρεψε ο ερικ.

    τώρα μένει να πεθάνει και η τάρα κι όλα θα είναι καλά του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή