Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

A Horse of a Different Color


Dexter: Season 6 Episode 4


 O Dexter δεν μας τα λέει καθόλου μα καθόλου καλά! Σε κακό δρόμο βαδίζουν κι αν δεν το μαζέψουν θα ξενερώσουμε άσχημα. Από τη μία έχει ενδιαφέρον όλο αυτό με τη θρησκεία. Εξάλλου εφόσον δεν έχει καιρό που ένιωσε τα βασικά ανθρώπινα συναισθήματα, είναι ώρα να αποκτήσει και τις βασικές μεταφυσικές ανησυχίες. Αλλά πολύ εκβιαστικό μου φάνηκε. Πάνω που αναρωτιέται, μπαίνει στο χειρουργείο ο Harrison. Ασεμας παλικάρι μου! Κι ο πάτερ από δίπλα να μας ρίχνει βόμβες βαρεμάρας! Δεν θυμάμαι άλλη σκηνή στον Ντέξτερ να θέλω τόσο πολύ να τελειώσει. Απλά απαράδεκτο. Τι μας νοιάζει καλέ μου αν σου λέρωσαν ανθρώπινα μυαλά το μπλουζάκι του σούπερμαν;

Τα υπόλοιπα όμως μου άρεσαν ιδιαίτερα. Ο νέος μπατσούλης και προφανέστατα μελλοντικός γκόμενος της Ντέμπρα(άρα βάζει και υποψηφιότητα για μελλοντικό θύμα τρελού) μου αρέσει πάρα πολύ. Χάρηκα που η intern του Μασούκα ξεπουλάει στο ebay και δεν είναι κανένα ψυχάκι που θα βλάψει τον Ντεξ (δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον αγοραστή). Μαστουρωμένοι Κουίν και Άνχελ είναι ανεκτίμητοι ενώ το απόλυτο win ήταν όταν την είπαν στον καινούριο. Αλλά η θεάρα του επεισοδίου ήταν η Ντέμπρα...με τακούνια ή χωρίς! Και πόσο χαίρομαι που ότι λαμογιά πάει να κάνει η Λαγκουέρτα της σκάει στα μούτρα. Και μια και μίλησα για όλους, να κάνω και μια βαθιά υπόκλιση στον έναν και μοναδικό Μασούκα. Που σκέφτηκε με το σωστό κεφάλι κι έδιωξε την παλαβιάρα.

Ο Αντάμα επιτέλους απέκτησε όνομα και αυτό είναι Doomsday killer! Προφανώς και η Ντέμπρα δεν είναι πολύ εφευρετική. Θετικό που τον ανακάλυψαν από τόσο νωρίς. Θα έχουμε ένταση στα επόμενα. Και τι φόνος αυτός στο τέλος. Κατάφεραν κάτι τόσο μακάβριο να το κάνουν να φαίνεται όμορφο. Δεν ξέρω κατά πόσο θα λέμε στο τέλος ότι ήταν πετυχημένος δολοφόνος αλλά ο πιο εντυπωσιακός είναι σίγουρα. Φόνος και παράσταση... Να δώσουμε κι ένα μπράβο στον Ντέξτερ που πρόσεξε το φλωρομίνιον του Doomsday. Τα...ψωμιά του μειώθηκαν αισθητά και δεν τον κόβω να προλαβαίνει την Αποκάλυψη. Περιμένω το επόμενο με πολύ αγωνία όσο κι αν με νευριάζει ο δρόμος που πάει να πάρει ο Ντεξτεράκος.

ΥΓ: Πρόσεξε τη διαφήμιση που παίζει στην τελευταία σκηνή του Ντεξ στην αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου. Ένα τέλειο γάντι που σε βοηθάει να ανοίγεις τα βαζάκια! Χαχαχα δεν ξέρω γιατί κόλλησα τόσο αλλά αν υπάρχει άλλος ένας βλαμμένος σαν εμένα να διαβάζει το μπλογκ βρήκα τη διαφήμιση!


                                                                      

3 σχόλια:

  1. εγώ τον συμπαθώ τον παπασαμ. ναι ντάξει θα μπορούσε να λείπει το φως που είδε. αυτό και η σκηνή με τον καφέ ήταν λίγο άκυρες.
    από την άλλη η σειρά παίρνει μια σχετικά ουδέτερη θέση μέχρι στιγμής κι αυτό δεν με χαλάει.

    ποσο argento ο φόνος?? υπέροχο. και το φινάλε φινάλε με τον dex να κοιτάει τον ονειροπόλο hanks j ωραιο.

    ας αφήσουμε το γκομενάκι του μασουκα γιατί δεν πρόσεξα και ιδιαιτερα τι έλεγε.

    τι ψυχάκιας αυτός ο αντάμα!
    προχώρησε το θέμα αλλα δεν νομίζω ότι θα έχουμε ιδιαιτερα μεγάλες εξελίξεις στα επόμενα.
    εκτος κι αν πάει για φινάλε η σειρά και το τελειώσουν πιο νωρίς για να ασχοληθούμε και λίγο με τον dex.

    ps: LOL. αγαπώ τις αμερικανικες διαφημίσεις γιατί είναι τόσο ηλίθιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aldo μην αμφισβητείς το θαύμα του αυτόματου πωλητή! Και εγένετο καφές!

    Καλά ο φόνος ήταν οπτικό αριστούργημα! Επίσης τώρα ο Ντέξτερ ξέρει και τους δύο δολοφόνους ουσιαστικά. Νομίζω τώρα θα ασχοληθεί κάποια επεισόδια με τον μικρό και τον πορνόγερο τον Αντάμα θα τον πιάσει στα τελευταία.

    ΥΓ: Χαχαχα είναι τραγικό το ότι πουλάνε γάντι που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με μια πετσέτα ας πούμε! Αλλά αν δεν ήταν τόσο γελοίο το προϊόν δεν θα γελούσα τόσο με τη διαφήμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή