Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Just Let Go

               
Dexter: Season 6 Episode 6
     

    
Χμμμ ωραίος ο Ντέξτερ στο τέλος! Back in the Dark... Αν και τρέμω εμφάνιση father Sam στα λευκά στη φαντασία του Ντεξ. Μου αρέσει πολύ όταν κάνει φόνο που δεν τον έχει σχεδιάσει. Τότε φαίνεται το πραγματικό του πρόσωπο. Όλη η τρέλα και το σκοτάδι σε ένα βλέμμα. Γιατί ας μη γελιόμαστε ο Dexter είναι κλασσικός ψυχασθενής δολοφόνος. Απλά με target group που τον κάνει σχεδόν συμπαθή! Από εκεί και πέρα πάντως δείχνει να παλεύει μέσα του αυτή τη σαιζόν. Και το καλό είναι πως δεν "είδε" ξαφνικά το θεό αλλά είδε πως κάποιος γίνεται πραγματικά να αλλάξει. Πιστεύω πως παίζει να τον δούμε σιγά σιγά να νικάει τον Dark Passenger.

Και όσο ο Ντεξ βάζει τα issues του σε σειρά όλοι οι γύρω του παθαίνουν κρίσεις! Πρώτος και καλύτερος ο Doomsday junior που απ΄ τις τύψεις δεν λέει να την παλέψει. Θα τα πάρει μάτια μου ο Αντάμας και θα σε κυνηγάει με το πυρωμένο σίδερο να σε σημαδέψει σαν σφαχτό. Και αρχίζουν να στενεύουν τα περιθώρια τώρα που η έρευνα πάει καλά(και με τον Ντέξτερ στο κατόπι προφανώς). Αν δεν τα σκάτωνε έτσι και ο Κουίν όλα θα ήταν καλύτερα. Αλλά ο καημένος πονάει οπότε λέω να μην του κρατήσουμε κακία. Ίσως μόνο που έφερε τον Μπατίστα σε τόσο δύσκολη θέση.

Ψυχολογικών προβλημάτων συνέχεια... Η Ντέμπρα που προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα της θέση και δεν μπορεί. Και όλοι είναι κουμπωμένοι απέναντί της. Κι έχει και τον Κουίν να κάνει τα δικά του. Αλλά είναι σκληρή δεν την φοβάμαι. Αυτός που φοβάμαι είναι ο νέος intern του Μασούκα. Κάτι μου λέει πως είναι για άλλους λόγους εκεί και πως επίτηδες έκανε τα γλυκά μάτια στη νταντά του Χάρισον. Έχω απίστευτη θεωρία στο μυαλό μου την οποία όμως θα κρατήσω για τον εαυτό μου για τώρα ώστε να αποφύγω να γίνω ρεζίλι. Προς το παρόν μαζεύω στοιχεία...

2 σχόλια:

  1. πολύ καλο. ευτυχώς στο τέλος έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. για τον αδερφό δεν έχεις να πεις κάτι η δεν είδες το trailer του επομενου? είναι η πρώτη φορα που δεν άντεξα και το είδα. πάμε για πολύ γαμάτο επεισόδιο.

    το χαζό παιδί του χάνκς θα το φάει ο αντάμα στο τέλος.
    τον κουίν τον έχω συμπαθήσει πολύ περισσότερο στα 2 τελευταία. ειδικά στο προηγούμενο ήταν θεούλης.

    έλα πες δεν θα σε κοροϊδέψουμε.
    μονο μην τολμήσει να πειράξει τη νταντά γιατί θα γίνει χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χέρι που πουλήθηκε, η επανεμφάνιση του brother, το τρέιλερ της επόμενης... Κάτι μου λέει πως συνδέονται! Θα δείξει.

    Χαχαχα χαζό παιδί του Χανκς! Κι έλεγα τι μου θυμίζει... Εύγε Aldo.

    Ο Κουίν ναι είναι τρομερά συμπαθής αυτή την περίοδο. Και πολύ αληθινός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή