Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

#Blogoscars 2013: Best Supporting Actress

    
Take that girl to bed...

10. The girl who's waiting for you
Kerry Washington as 
 
 Django Unchained
 
09. The girl who picks up your pieces
Kelly Reilly as 
Flight
 
08. The girl who looks damn good in leather
Anne Hathaway as
 
The Dark Knight Rises
 
07. The girl who can blow you from a distance(!)
Nicole Kidman as 
 
The Paperboy
 
06. The girl who will follow you
Amy Adams as
The Master
 
05. The girl who wants something better
Lea Seydoux as
Sister
 
04. The girl who reads
Emma Watson as 
 Perks of Being a Wallflower
 
03. The girl who laughs
Rebel Wilson as
 
Pitch Perfect

02. The girl who dreams
Anne Hathaway as
 
Les Miserables
 
01. The girl who's gentle
Helen Hunt as
 
The Sessions

7 σχόλια:

  1. Ιδιαιτερα καλες επιλογες.. Πρωτοτυπος ο τροπος παραθεσης, μου αρεσε.. Με εξεπληξε το No 1 σου να πω την αληθεια μου.. Και με εκπλησσει που δεν ειναι ουτε top 5 η Kerry Washington, But still.. Πολυ ευχαριστο να βλεπω την hathaway σε δυο θεσεις και εδω..:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή η Kerry αλλά δεν έκανε κάτι σπουδαίο. Ήταν ο ρόλος τέτοιος, είχε και γύρω της τέσσερις απίστευτες αντρικές ερμηνείες, πόσο να λάμψει πια; Γιατί σε εξέπληξε η Helen Hunt καλέ; Εκτέθηκε φοβερά να μην της το αναγνωρίσουμε; Θεάρα η Anne, την λατρεύω γιατί έχει χαβαλέ και δεν μασάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω για την hunt, με εξεπληξε που δεν εβαλες την kerry :P τωρα που ανελυσες την οπτικη σου μου μοιαζει λογικο... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γεγονός ότι προτάθηκε για Όσκαρ η Hunt και όχι ο Hawkes είναι απλώς εξοργιστικό. Και στο κάτω κάτω και η Temple εβγαλε βυζάκι έξω, γιατί δεν προτάθηκε, ε;;; Κάτω στο ψέμα της Hunt!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το χαίρομαι γιατί κάτι τέτοιους ρόλους σαν του Hawkes του βρίσκω πολύ αβανταδόρικους και πιο εύκολους αν θέλεις από τους υπόλοιπους. Ο ίδιος βέβαια ήταν εξαιρετικός κι έρχονται και κάτι τύποι σαν τον Joaquin Phoenix που τα παίρνουν όλα και φεύγουν αλλά επιμένω πως σε γενικές γραμμές δεν είναι δύσκολο να παίξεις ένα άρρωστο, τρελό ή με κάποιο τρόπο weird, δύσκολο είναι να παίξεις τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας.

      Διαγραφή
  5. Συγχαρητήρια πάντως στο πως διάολο το κάνεις να φαίνεται τόσο εύκολο να τα συνδέσεις. Εγώ προσπάθησα και ούτε καν να σκεφτώ κάποια κοινό στοιχείο για σύνδεση.... Αναμένουμε και άλλα τέτοια ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήταν το αρχικό κόνσεπτ. Αλλά πιο εύκολο ήταν τελικά να βρω φωτογραφία της Rebel Wilson που να ταιριάζει σε αυτό το theme παρά για αρκετές από τις υπόλοιπες να κάνουν γκριμάτσες. Εκτός από τη θεάρα τη Hathaway προφανώς που είναι τεράστιος καραγκιόζης :)

      Διαγραφή