Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Bad Blood

 
True Blood: Season 3 Episode 1




Επιτέλους η αναμονή τελείωσε! Επιτέλους το True Blood επέστρεψε πιο ερωτικό από ποτέ και γεμάτο δράση. Για τα δεδομένα της σειράς και του ότιείναι πρώτο επεισόδιο σαιζόν. Να πω ότι μου αρέσει απίστευτα που κάθε σαιζόν αρχίζει ακριβώς εκεί που τέλειωσε η προηγούμενη! Από που να αρχίσω... Από τη Σούκι θα αρχίσω που τριγυρνάει εδώ κι εκεί υστερικά και ψάχνει το καλό της. Ρε κοπελιά αν σκας στον σερίφη που παρεμπιπτόντως έχει μια δολοφονία να ψάξει(guess who the killer is, bitch) και απαιτείς να σου βρουν τον άντρα, τι περιμένεις να καταφέρεις; Και πόσο κατίνα μπορεί να είσαι; Τι υφάκι είχε όταν έσκασε στον Έρικ(αλλά όλοι είδαμε πως τον κοίταγες), "εσύ μου τον πήρες, δως τον πίσω αλλιώς θα το πω". Μετά αποφάσισε να πάει στη Τζέσικα... Η οποία Τζέσικα τα έχει χάσει εντελώς η καημένη, ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί στη νέα της ζωή και κουβάλησε και το φαΐ στο σπίτι! Και λείπει και ο Bill που θα έβαζε μια τάξη.

Lafayet is fucking back με απίστευτο κέφι, την είπε τέλεια στη τρελή μάνα της Τάρα(το "η μάνα σου είναι τρελή" στάνταρ γι΄αυτή το έγραψαν) αλλά κάποια ψυχολογικά ακόμη τα έχει. Κι εκεί η θεά Παμ πάτησε για να τον φέρει με τα νερά της. By the way, τρομαγμένος Lafayet με κουταβίσιο βλέμμα είναι ότι χειρότερο υποκριτικά έχω δει τον τελευταίο καιρό! Παμ και Βασίλισσα πολύ αισθησιακές αμφότερες, επιβλητικές παρουσίες, η Παμ έχει χαρακτήρα να δείξει κι επιτέλους δεν αρκούνται στο να μας πετάνε ψίχουλα... Ο ανταγωνισμός και η ειρωνεία ανάμεσα σε αυτή και τον Eric δημιουργούν επικίνδυνα υψηλά επίπεδα hotness.


Ο Bill έχει μπλεξίματα. Προς το παρόν δεν φαίνεται ότι θα τη γλιτώσει δύσκολα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. New kids on the block και πρόκειται για werewolves! Werewolves(όπως όλο απορία ρώτησε και η Σσσσούκι)? There wolves, there castle!!! Ο Bill λοιπόν φέρεται πολύ λογικά, υπολογισμένα και ιπποτικά(όπως πάντα άλλωστε). Άντε να βρει το δρόμο του γυρισμού, γιατί με τον Έρικ σε τέτοια κέφια θα το χάσει το κορμί. Έπος το όνειρο του Σαμ... Όταν ο Bill έγινε πολύ gay το κατάλαβα αλλά το hard water το σκεφτόμουν για ώρα και γέλαγα. Μου αρέσει αυτό το αυτοσαρκαστικό του Allan Ball και πάντα θα τον θαυμάζω που τολμάει έτσι μέσα από τα δημιουργήματά του.


Άρχισα με Σσσσούκι αλλά θα τελειώσω με Έρικ(δεν υπάρχει κάποιο υπονοούμενο). Πρώτο επεισόδιο είναι άνθρωποι, είμαστε απροετοίμαστες. Τι τον πετάτε έτσι ξεβράκωτο χωρίς ένα προειδοποιητικό μήνυμα; Αν και η super hot στιγμή του ήταν όταν βρέθηκε tête-à-tête με τη Βασίλισσα. Και με τη ρομπίτσα ήταν εξαιρετικός, δεν μπορώ να πω! Και μου άρεσε και όπως έπαιζε(όσο μπορούσα να συγκεντρωθώ). Πάντα τέτοια αν και με τέτοιο καύσωνα είναι επικίνδυνο. Οι ευπαθείς ομάδες ας το αφήσουν για το χειμώνα, να κάνουν και οικονομία στο πετρέλαιο...

24 σχόλια:

  1. 1. Όπως έγραψα και στο twitter:

    "Είδα πρώτα φινάλε Breaking Bad κ μετά πρεμιέρα True Blood!!! Μαλακία:Δεν βλέπεις ποτέ πρώτα The Shield κ στο καπάκι Κωνσταντίνου κ Ελένης..."

    Απλά το True Blood είναι πιο gay και απ΄την Κατακουζίνα!!! :p Και η μλκ είναι πως δεν έχω κανέναν να μιλήσω για το Breaking Bad (ερμηνείες, σενάριο, φινάλε... όλα τέλεια και για άλλη μια φορά απέδειξε πως αυτή τη στιγμή είναι με διαφορά η καλύτερη σειρά στην tv και παίζει χωρίς αντίπαλο)!!! :(

    2. Τέλος πάντων... ας σχολιάσω το True Blood:

    Δεν επέστρεψε πιο ερωτικό από ποτέ, αλλά πιο gay από ποτέ!!! Αλήθεια που την είδες την δράση ρε Annie;!;!; Ακόμα και για τα δεδομένα της σειράς και του ότι ήταν μόνο η πρεμιέρα... δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεν είδαμε και καμιά εξέλιξη της προκοπής... Γενικά ψιλοαπογοητεύτηκα απ΄την πρεμιέρα...

    3. Είχα ξεχάσει πόσο ηλίθιοι είναι όλοι οι χαρακτήρες ή στην 3η σεζόν είναι ακόμα πιο ηλίθιοι και πιο βλαχαδεροί;!;!;

    4. "τρομαγμένος Lafayet με κουταβίσιο βλέμμα είναι ότι χειρότερο υποκριτικά έχω δει τον τελευταίο καιρό!"

    Με τίποτα, ο Έρικ σε μια σκηνή που το'παιζε άγριος στο τηλέφωνο και φώναζε... ήταν πολύ χειρότερος (και πολύ αστείος)...

    5. "Παμ και Βασίλισσα πολύ αισθησιακές αμφότερες, επιβλητικές παρουσίες"

    Αυτές οι δύο ξεχώρισαν με διαφορά απ΄τους υπόλοιπους χαρακτήρες-καρικατούρες...

    6. Άντε να δούμε και τα λυκόπουλα (αν και μάλλον είναι τελείως σαδομαζόχες και τελείως gay σε στυλ Cruising...)

    7. "πάντα θα τον θαυμάζω που τολμάει έτσι μέσα από τα δημιουργήματά του."

    Πολύ εύκολα θαυμάζεις κόσμο...!!! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι τα έμαθα για το Breakin Bad, που είναι φοβερό όσο προχωράει. Προσωπικά θεωρώ πολύ καλή σειρά το True Blood και κυρίως κάνει πολύ εύστοχα κοινωνικά σχόλια και έξυπνα καμουφλαρισμένα.

    Τι λες ρε Jack, αμέσως χώθηκε στην εξέλιξη και στο τι θα γίνει αυτή τη σαιζόν. Ήταν ωραίο με τον Bill που προσπαθεί να επιστρέψει. Και δεν είναι σειρά δράσης, έτσι; Από αυτή την άποψη το λέω.

    Βλαχαδερά ήταν πάντα! Τι κοροϊδεύει η σειρά; Τους ηλίθιους rednecks της Αμερικής του Νότου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. Ρε σου λέω δεν είναι απλά φοβερό... είναι χαλαρά ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην tv. Μιλάμε για μοναδικά επεισόδια και απίστευτο μαύρο χιούμορ!!! Ο Walter White είναι ο νέος Vic Mackey (ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι χειρότερος-πιο ανήθικος!!!) και ο Bryan Cranston είναι ηθοποιάρα (2 EMMY και δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο αν πάρει και 3ο συνεχόμενο!!!) καθώς επίσης και ο συμπρωταγωνιστής του, Aaron Paul... απίστευτη ανερχόμενη ταλεντάρα (αν χάσει από αυτόν ο John Noble μην απορήσεις και μην διαμαρτυρηθείς καθόλου)!!!

    2. Για μένα πάλι το True Blood είναι απλά καλό (πολύ καλό για καλοκαίρι)... :p

    3. "Τι λες ρε Jack, αμέσως χώθηκε στην εξέλιξη και στο τι θα γίνει αυτή τη σαιζόν. Ήταν ωραίο με τον Bill που προσπαθεί να επιστρέψει."

    Αν προσπαθεί να κάνει αυτό όλη τη σεζόν καταστραφήκαμε... :p 0 αγωνία, 0 ένταση και 0 ενδιαφέρον η πρεμιέρα. Β)

    4. Προφανώς μετά από τόσους μήνες είχα ξεχάσει πόσο βλαχαδερά ήταν... Και στο καπάκι μετά από φινάλε Breakin Bad μου ήρθε πολύ απότομο και ξενέρωσα...

    5. Αν κοροϊδεύει αυτούς... μπράβο (σαρκασμός)!!! Ας κοροϊδέψει και τίποτα καθυστερημένα άμα είναι... Μόνο η 24άρα τα έβαζε με μεγαλοεπιχειρηματίες και με προέδρους (γενικά με τα μεγάλα συμφέροντα της πλουτοκρατίας που θα έλεγε και η συντρόφισσα Αλέκα :)) :p)... Β)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΓ: Άλλαξε γραμματοσειρά για να ξεχωρίζει το όμικρον απ΄το μηδέν... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι όταν βρω χρόνο θα το δω.

    Νομίζεις ότι όλη τη σαιζόν θα είναι ο Bill στο δρόμο για πίσω; Πόσο λίγο ξέρεις τον Ball.

    Μα το μεγαλύτερο πρόβλημα της Αμερικής τα βλαχάκια είναι που δεν καταλαβαίνουν δυο πράγματα! Οι μεγαλοεπιχειρηματίες και οι πρόεδροι σε αυτούς πατάνε... Άσε που πάντα σε κριτική των ηθών και των συνηθειών στόχευε ο Ball, δεν τον αφορά το σύστημα, αλλά το πως αυτό διαμορφώνει τον άνθρωπο. Με τα μεγάλα συμφέροντα έχουν ασχοληθεί άλλες σειρές(π.χ. 24, Jericho). Εδώ δεν μπορώ να δω πως θα κόλλαγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1. "Νομίζεις ότι όλη τη σαιζόν θα είναι ο Bill στο δρόμο για πίσω; Πόσο λίγο ξέρεις τον Ball."

    Ρε Annie για πλάκα το είπα! Έβγαλα και γλωσσίτσα... Δεν έχει να κάνει με το πόσο λίγο ξέρω τον Ball... καμία σειρά δεν θα έκανε κάτι τέτοιο...

    2. Κακώς που δεν τον αφορά τον Ball... Βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος αν είναι όντως έτσι όπως τα λες... Το πρόβλημα δεν είναι τα βλαχάκια, αλλά το σύστημα που δεν τους παρέχει την κατάλληλη παιδεία (δεν τους συμφέρει κιόλας)... Και που τους κοροϊδεύει δηλαδή, πετυχαίνει κάτι νομίζεις;!;!; Αυτοί δεν πρόκειται να ξυπνήσουν... ούτε που καταλαβαίνουν πως τους σατιρίζει! Αποκλείεται να αναγνωρίζουν την ηλιθιότητα... Είμαι σίγουρος πως το βλέπουν και χαίρονται που είναι το επίκεντρο... Τι θέλει να μας πει ο Ball στην τελική; Πως είναι βλάχοηλίθιοι;!;!; Χαίρω πολύ!!! Δεν φταίνε αυτοί όμως που μεγάλωσαν όπως μεγάλωσαν... Δεν πετυχαίνεις απολύτως τίποτα με το να χλευάζεις έναν εύκολο στόχο. Ίσα-ίσα όταν στοχεύεις πολύ χαμηλά έναν τόσο μικρό στόχο στο τέλος γίνεσαι και συ μικρός κι ασήμαντος... Οι πραγματικά μεγάλες υπερσειρές χτυπάνε προέδρους, τους παρουσιάζουν ως τελείως διεφθαρμένους μακιαβελιστές που κάνουν τα πάντα για την εξουσία... Β)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Το πρόβλημα δεν είναι τα βλαχάκια, αλλά το σύστημα που δεν τους παρέχει την κατάλληλη παιδεία (δεν τους συμφέρει κιόλας)..."

    Ακριβώς εκεί εστιάζει ο Ball. Και το χιούμορ και η σάτιρά του είναι πάντα πανέξυπνη και υπόγεια. Δεν είναι για όλους και αυτό το εκτιμώ πάρα πολύ. Σε μια κοινωνική σειρά με βρικόλακες φτάνει την κριτική μέχρι εκεί που μπορεί. Δεν θέλει να είναι διδακτικός, ειρωνικός θέλει να είναι!

    Με τη θρησκεία ασχολήθηκε, με τον κοινωνικό ρατσισμό και αποκλεισμό επίσης, με τη στενομυαλιά των ανθρώπων και με την ευπιστία το ίδιο. Αλλά ίσως μπορούσε να βάλει τον πρόεδρο της Αμερικής να είναι βαμπίρ και να ρουφάει το αίμα του λαού στην κυριολεξία... Πως δεν το σκέφτηκε!

    Στο Jericho πχ τους έπαιρνε να κάνουν τον πρόεδρο και την κυβέρνηση να είναι οι χειρότεροι. Με τρομοκράτες και πολέμους ασχολήθηκε. Στο True Blood από που κι ως που;

    Ο Ball είναι μανούλα στο να παίρνει το Αμερικάνικο Όνειρο και να το κάνει μικρά μικρά κομματάκια. Όσοι έχουν το μυαλό ή/και την όρεξη να το δουν, το βλέπουν. Οι υπόλοιποι απολαμβάνουν μια ανάλαφρη σειρά με πλοκή, sex, ωραίους γκόμενους/ες, πολύ καλή μουσική και σκηνοθεσία. Πάντως είναι πολύ πιο βαθύ από ότι φαίνεται και η μαγκιά είναι πως δεν το κάνει επιδεικτικά. Δεν δηλώνει σοβαρή, βαριά σειρά κι όμως είναι πολύ κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1. Που ακριβώς εκεί εστιάζει; Πότε μίλησε για παιδεία;!;!; Το χιούμορ του είναι τελείως επιφανειακό όπως είναι και η σάτιρά του. Ναι, ειρωνικός θέλει να είναι... να ειρωνεύεται τους βλάχους!!! Μιλάμε για μεγάλη μαγκιά κι εξυπνάδα!!! Όπως σου είπα: Ας ειρωνευτεί και τους καθυστερημένους... Δεν έχουν και μεγάλη διαφορά άλλωστε... Το South Park π.χ. που έχει τα αρχίδια, τους σατιρίζει όλους και με πολύ πιο αποτελεσματικό κι έξυπνο τρόπο.

    2. "Με τη θρησκεία ασχολήθηκε, με τον κοινωνικό ρατσισμό και αποκλεισμό επίσης, με τη στενομυαλιά των ανθρώπων και με την ευπιστία το ίδιο."

    Τελείως επιφανειακά. Β) Απλά δείχνει ηλίθιους βλαχοαμερικάνους και τον τρόπο που συμπεριφέρονται... ΟΥΑΟΥ!!! :p Ασχολείται αποκλειστικά με ένα κομμάτι του πληθυσμού της Αμερικής που δεν φταίει και τόσο για το νοητικό του επίπεδο... Για μένα δεν είναι μαγκιά αυτό. Όπως σου είπα και προηγουμένως:

    "Και που τους κοροϊδεύει δηλαδή, πετυχαίνει κάτι νομίζεις;!;!; Αυτοί δεν πρόκειται να ξυπνήσουν... ούτε που καταλαβαίνουν πως τους σατιρίζει! Αποκλείεται να αναγνωρίζουν την ηλιθιότητα... Είμαι σίγουρος πως το βλέπουν και χαίρονται που είναι το επίκεντρο... Τι θέλει να μας πει ο Ball στην τελική; Πως είναι βλαχοηλίθιοι;!;!; Χαίρω πολύ!!!"

    3. "Στο True Blood από που κι ως που;"

    Από δω έως εκεί... (πάντα όταν με ρωτάνε "από που κι ως που;" αυτή την απάντηση δίνω και χαίρομαι μετά!!! :p :/)

    4. "Ο Ball είναι μανούλα στο να παίρνει το Αμερικάνικο Όνειρο και να το κάνει μικρά μικρά κομματάκια."

    Στο True Blood πότε ακριβώς το έκανε αυτό;!;!; Ποιος χαρακτήρας ήθελε να γίνει super πετυχημένος και δεν τα κατάφερε;!;!; Είχε κανένας τους super όνειρα και δεν πραγματοποιήθηκαν;!;!; Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο...

    5. "Πάντως είναι πολύ πιο βαθύ από ότι φαίνεται και η μαγκιά είναι πως δεν το κάνει επιδεικτικά. Δεν δηλώνει σοβαρή, βαριά σειρά κι όμως είναι πολύ κοντά!"

    Άσε μας ρε (:p), κάνει λίγο απ'όλα με επιφανειακό τρόπο και είναι πολύ κοντά στο να θεωρηθεί "βαριά" σειρά;!;!; Μόνο με τα δικαιώματα των gay έχει ασχοληθεί λίγο πιο "σοβαρά"... το'χει πάρει ζεστά το θέμα... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Πότε μίλησε για παιδεία;!;!;"

    Τυχαία μια και το θυμάμαι: Σε εκείνη την κατασκήνωση είχαν ακουστεί απίστευτα γραφικές ατάκες που έδειχναν πόσο αμόρφωτοι ήταν εκεί. Αγεωγράφητοι και ανιστόρητοι. Απλά εσύ έχεις την απαίτηση να στα δίνουν στο πιάτο. Να φωνάζει "τα βάζω με αυτούς και θα με κράζει κάθε συντηρητικός, γριά και λοιποί γραφικοί". Αυτό όμως είναι το ευκολότερο. Peace of cake(γιατί νομίζεις έχουμε τόσες δημοφιλείς σατυρικές εκπομπές στην Ελλάδα; Γεμίσαμε ξαφνικά ταλέντα;)

    "(πάντα όταν με ρωτάνε "από που κι ως που;" αυτή την απάντηση δίνω και χαίρομαι μετά!!! :p :/)"

    Έτσι απάνταγα κι εγώ...στο σχολείο :Ρ

    4. Όλοι στην κατασκήνωση του Ήλιου, ο Τζέισον ουκ ολίγες φορές, η Σούκι στην αρχή... Επίσης την αμερικάνικη συντηρητική οικογένεια την έχει ξεφτιλίσει κάργα!

    "Μόνο με τα δικαιώματα των gay έχει ασχοληθεί λίγο πιο "σοβαρά"... το'χει πάρει ζεστά το θέμα... :p"

    Αν μέχρι εκεί βλέπεις... Διαφορετικό δεν είναι μόνο gay. Και εννοείται από εκεί ξεκινάει, εφόσον αυτό τον αφορά αλλά κρύβει πολύ περισσότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1. "Αυτό όμως είναι το ευκολότερο. Peace of cake"

    Όχι Annie, το ευκολότερο-πιο άνανδρο είναι να τα βάζεις με μια τελείως αμόρφωτη ομάδα ανθρώπων που στην τελική δεν φταίει για το νοητικό της επίπεδο... Δεν υπάρχει ευκολότερο πράγμα απ΄το να χλευάσεις τον χαζό... Επαναλαμβάνω πως δεν πετυχαίνει απολύτως τίποτα στην τελική. Είναι σαν να λέει "εγώ είμαι τόσο έξυπνος που κοροϊδεύω όλους τους βλαχοαμερικάνους"...ΟΥΑΟΥ μιλάμε για τρελή μαγκιά και δυσκολία!!! :/ Είναι όπως όταν ο Λαζόπουλος σατιρίζει τις κίτρινες εκπομπές και τα πρόσωπα που παρουσιάζουν... Αλλά εκεί δεν σου αρέσει!!! Τουλάχιστον ο Λαζόπουλος δεν μένει εκεί, σατιρίζει και τους πολιτικούς και γενικότερα όλο το σύστημα...

    3. Αποκλείεται να έλεγες την super ατάκα μου και μάλιστα όταν πήγαινες ακόμα σχολείο...!!! Από+κλείεται.

    4.Α. Έλα μωρέ Annie... έχουμε δει τόσες ταινίες με το αμερικάνικο όνειρο... Τι όνειρο είχε ο Jason; Να μαμήσει όλα τα μοντέλα;!;!; Όλα τα υπόλοιπα ήταν τελείως της πλάκας... Είναι τόσο καρικατούρες οι περισσότεροι χαρακτήρες που δεν μπορώ να το πάρω πολύ στα σοβαρά. Η Σούκι πάλι τι όνειρα είχε στην αρχή; Να γνωρίσει τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο;!;!; :/

    Β. "Επίσης την αμερικάνικη συντηρητική οικογένεια την έχει ξεφτιλίσει κάργα!"

    Ούτε το South Park να ήταν...!!! :p

    Γ. "Αν μέχρι εκεί βλέπεις... Διαφορετικό δεν είναι μόνο gay. Και εννοείται από εκεί ξεκινάει, εφόσον αυτό τον αφορά αλλά κρύβει πολύ περισσότερα!"

    Ε χαζός είμαι, μέχρι εκεί βλέπω... Δεν μπορώ να προβληματιστώ με καρικατούρες (λες κι έχει κάτι καινούριο να μας πει το "βαθυστόχαστο" True Blood!!! :/)... Και πότε είπα πως διαφορετικό σημαίνει μόνο gay;!;!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντάξει αφού αυτό βλέπεις και δεν μπορείς να δεις πιο βαθιά, δηλαδή ότι το σύστημα στην ουσία σατιρίζει που έχει μετατρέψει τους ανθρώπους σε άβουλα, ηλίθια ζώα δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εσύ κοίτα τα προφανή και χειροκρότα μόνο όταν λένε "οι πολιτικοί είναι καθίκια, η θρησκεία είναι μια πλάνη". Εγώ προτιμώ την έξυπνη σάτιρα, τα αστεία για λίγους και την ειρωνεία. Γούστα είναι αυτά και με τι τη βρίσκει ο καθένας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1. "Εντάξει αφού αυτό βλέπεις και δεν μπορείς να δεις πιο βαθιά, δηλαδή ότι το σύστημα στην ουσία σατιρίζει που έχει μετατρέψει τους ανθρώπους σε άβουλα, ηλίθια ζώα δεν μπορώ να κάνω κάτι. "

    Όπως είπα είμαι χαζός και δεν μπορώ να δω πιο βαθιά, τα προφανή θα δω... αλλά ευτυχώς βλέπεις εσύ βαθιά για όλους μας...!!! :/ :/ :/ Πως σατιρίζει το σύστημα η σειρά από τη στιγμή που δεν ασχολείται με πολιτικούς μόνο εσύ ξέρεις...!!! Μόνο με τα ανθρωπάκια ασχολείται (εγώ που είμαι βλάκας τουλάχιστον αυτό μπορώ να δω)...

    2. "Εσύ κοίτα τα προφανή και χειροκρότα μόνο όταν λένε "οι πολιτικοί είναι καθίκια, η θρησκεία είναι μια πλάνη"."

    Δηλαδή ότι οι βλαχοαμερικάνοι είναι τελείως ηλίθιοι δεν είναι καθόλου προφανές ε;!;!; Θέλει πολύ μυαλό για να το διαπιστώσει κάποιος!!! Ακόμα και γω το ξέρω... :/ Λοιπόν εντάξει, εγώ που είμαι βλάκας θα χειροκροτώ όταν θα λένε "οι πολιτικοί είναι καθίκια, η θρησκεία είναι μια πλάνη" και συ που είσαι Η έξυπνη θα χειροκροτείς όταν λένε τα μη προφανή "οι rednecks είναι τελείως βλάκες, ο κοινωνικός ρατσισμός είναι κακό πράγμα (αν και αυτό δεν κολλάει με το προηγούμενο, αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο αυτά πρεσβεύει η "πανέξυπνη" σειρά!!! :/) και οι gay έχουν δικαιώματα"... Άσε μας ρε Annie τώρα που βλέπεις το βαθύ νόημα της σειράς (στον κώλο του Έρικ ξέρω γω... :/) κι εμείς δεν μπορούμε να το δούμε!!!

    3. "Εγώ προτιμώ την έξυπνη σάτιρα, τα αστεία για λίγους και την ειρωνεία. Γούστα είναι αυτά και με τι τη βρίσκει ο καθένας..."

    Ε καλά εσύ είσαι και πανέξυπνη γι'αυτό... εγώ που είμαι τελείως βλάκας δεν μου αρέσει η πανέξυπνη σάτιρα (πραγματικά θέλει πολύ μυαλό για να σατιρίσει κάποιος τους βλαχοαμερικάνους!!! :/), προτιμώ τη χαζή... Και τα αστεία για λίγους είναι για εσάς τους εκλεκτούς με όλο το μυαλό που πιάνετε όλο το νόημα (και ταυτόχρονα σας τρέχουν τα σάλια με τον κώλο του Έρικ)... Φυσικά και γούστα είναι αυτά!!! Εσείς οι έξυπνοι έχετε ωραίο γούστο κι αισθάνεστε ακόμα πιο έξυπνοι όταν κάποιος σας δείχνει πόσο βλάκες είναι οι "rednecks"... Μιλάμε για μεγάλη ανωτερότητα κι εξυπνάδα... :/ :/ :/

    4. Αλήθεια το βαθύ νόημα της πρεμιέρας ποιο ήταν;!;!; Συγγνώμη, αλλά απ΄τον σχολιασμό σου δεν κατάλαβα να είχε να κάνει με κοινωνικοπολιτική σάτιρα του συστήματος και δεν ξέρω και γω τι άλλο βαθύ...!!! Γιατί έτσι; Άλλα βαθιά νοήματα είδα να σχολιάζεις (τα πραγματικά της σειράς-αυτά τα προφανή που βλέπω και γω ο χαζός)!!! :/ :/ :/

    ΥΓ1: Δεν είναι ωραίο στα καλά καθούμενα να μιλάς έτσι υποτιμητικά (είτε σε παίρνει, είτε όχι)... Όταν κάποιος μιλά έτσι, με "ανωτερότητα" και υφάκι Καρδιναλίου... μόνο πραγματικά έξυπνος δεν είναι... επειδή εσύ βλέπεις όλες τις βαθιές μλκς του κώλου (κυριολεκτικά και μεταφορικά), δεν είμαστε όλοι οι υπόλοιποι χαζοί.

    ΥΓ2: Προφανώς και με νευρίασες βραδιάτικα (αλλά σαν πανέξυπνη που είσαι το κατάλαβες από μόνη σου), αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου μιλά έτσι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΥΓ3: Ελπίζω να χόρτασες ειρωνεία αφού σου αρέσει κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ μώρε Jack, πάντα το ίδιο θα γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Annie πρέπει να αισθάνεσαι πολύ ωραία που το παίζεις υπεράνω ενώ πρώτα προσβάλλεις... έτσι δεν είναι; Ξέρω, εγώ φταίω που νευρίασα επειδή μου μίλησες τόσο υποτιμητικά...!!! Πάντα εγώ φταίω που κάποιοι δεν ξέρετε να εκφραστείτε χωρίς να προσβάλλετε και χωρίς να υποτιμάτε τον συνομιλητής σας... Αλήθεια δεν μπορείς να καταλάβεις πως εκφράσεις του τύπου: "Εντάξει αφού αυτό βλέπεις και δεν μπορείς να δεις πιο βαθιά...", "Εσύ κοίτα τα προφανή και χειροκρότα..." και "Εγώ προτιμώ την έξυπνη σάτιρα, τα αστεία για λίγους και την ειρωνεία. Γούστα είναι αυτά και με τι τη βρίσκει ο καθένας..." πως είναι προσβλητικές;!;!; Με χαρακτηρίζεις βλάκα κι έχεις την απαίτηση να μην νευριάσω;!;!; Φυσικά και πάντα το ίδιο θα γίνεται αφού δεν ξέρεις να εκφράζεσαι...!!! Θυμάμαι και πριν λίγο καιρό κάτι είχες πει στον Αργύρη (αν δεν κάνω λάθος) και ενοχλήθηκε (και με το δίκιο του κι αυτός)... Δεν γίνεται να προσβάλλεις και να το παίζεις και υπεράνω στο τέλος!!! Είναι προκλητική συμπεριφορά... Λες και φταίει ο άλλος που νευρίασε!!! Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να λέει σε κανέναν "δεν μπορείς να δεις πιο βαθιά" και "Εσύ κοίτα τα προφανή και χειροκρότα"!!! Όποιος/α και να'σαι (είτε σε παίρνει, είτε όχι) δεν έχεις το δικαίωμα να μιλάς έτσι!!! Κανένας πραγματικά πολιτισμένος άνθρωπος δεν μιλά έτσι σε συνάνθρωπό του και μάλιστα στα καλά καθούμενα!!! Επειδή εσύ κάθε φορά ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό και το τόσο "βαθύτερο νόημα" (του True Blood, του BSG κλπ-κλπ) το κάνεις ΤΟΣΟ... δεν σημαίνει πως υπόλοιποι δεν βλέπουν πιο "βαθιά" και συ είσαι Η έξυπνη που τα καταλαβαίνει όλα!!! Έτσι δεν αποδεικνύει κανένας πως είναι πραγματικά έξυπνος, έτσι το παίζεις έξυπνος (ασχέτως αν είσαι πραγματικά ή όχι)... Γι'αυτό μην προσπαθείς να μου το παίξεις και υπεράνω!!! ΜΑΛΑΚΙΑ είναι... Μερικές φορές, αν δεν μπορείς να αντιληφθείς το λάθος σου και να ζητήσεις συγγνώμη (δεν είναι κακό, ούτε ντροπή-αντιθέτως), είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς και να το παίζεις υπεράνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σοβαρά τώρα;

    Sorry αν προσβλήθηκες. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εμμέσως πλην σαφώς με χαρακτήρισες βλάκα (μάλλον τέτοια εντύπωση σου έχω δώσει τόσους μήνες που μιλάμε)... ποια ήταν η πρόθεσή σου;!;!; :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Βαριέμαι αφάνταστα, το θεωρώ γραφικό και παιδιάστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποιο δεν πρόκειται να κάνεις; Να μου δώσεις μια λογική και σοβαρή εξήγηση γιατί μου μίλησες τόσο προσβλητικά και υποτιμητικά;!;!; Αυτό εννοείς γραφικό και παιδιάστικο;!;!; Ενώ το να μιλάς έτσι... τι είναι; Σοβαρή, ώριμη και πολιτισμένη συμπεριφορά;!;!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το είδα επιτέλους.

    τι επικούρα τρελή ήταν αυτή!!!! από που να αρχίσω και που να τελειώσω.
    θα αρχίσω από κει που τελείωσες εσύ:)
    όχι δεν θα μιλήσω ούτε για τον κώλο του eric ούτε για τα βυζιά τις κατά τα αλλα εσθονής θεας.
    όλα τα λεφτά ήταν ο διάλογος! τι θεϊκός διάλογος ήταν αυτός?? ακόμα το σκέφτομαι και γελάω.
    και φυσικά το κερασάκι στην τούρτα η θεα όσο ποτε άλλοτε παμ!

    όντως με το μπουρνούζι ήταν καλύτερος! και πείτε ότι θέλετε αλλα εγώ το θέλω αυτό το μπουρνούζι(όχι το συγκεκριμένο που φορούσε ο eric:P)

    κουκλίτσα και η τζέσικα με τα προβληματάκια της που μαζί με την sookie κάνουν απίστευτο δίδυμο.

    για το όνειρο του σκύλου αρνούμαι να μιλήσω!

    και ας τελειώσω(υπάρχει υπονοούμενο)με την θεα μου...την υπέροχα μοναδική βασίλισσα! ας κανονίσει ο ball να της δώσει μεγαλύτερο ρολο μη χεστούμε!!!
    ποσο απόλαυση μπορεί να είναι??? ποσο?????

    ps μπα δεν τελειωσα ακόμα.
    θα συνεχίσω το όνειρο μου "ο q στο true blood".
    δεν ξέρω γιατί αλλα μόλις άρχισε να μιλάει η pam για το παρελθόν της...αμέσως σκέφτηκα ποσο γαμάτο θα είναι το επεισόδιο για το παρελθόν της και ποσο ακόμα πιο γαμάτο θα ήταν να έπαιζε ο q τον δημιουργό της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά η Παμ ήταν ένα μικρό έπος. την Εσθονή είδες πως την κοίταγε;

    Αυτό δεν είναι μπουρνούζι αλλά ρομπίτσα. Πολύ αρχοντική αν θες τη γνώμη μου αλλά δεν πάει σε όλους. Ο Έρικ και με το φόρεμα της μάνας της Τάρα κουκλί ήταν.

    "της και ποσο ακόμα πιο γαμάτο θα ήταν να έπαιζε ο q τον δημιουργό της!"

    Δεν θα το αντέξω αυτό. Και Quentin και βαμπίρ; Τα ελάχιστα δευτερόλεπτα(πριν γίνει τερατάκι) στο FDTD έχουν χαραχθει στη μνήμη μου ανεξίτηλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. χμ...έχω την εντύπωση ότι κοιτούσε και τους 2.
    βεβαια άμα θέλει την εσθονή πρέπει πρώτα να περάσει από την βασίλισσα! ok δεν το συνεχίσω γιατί...γκουχου-γκουχου.

    λεπτομέρειες. εντάξει λέω να ακολουθήσω την συμβουλή σου
    θα φορέσω ένα φόρεμα της μάνας μου και μετά θα πάρω την ρόμπα:)

    έπος θα είναι!

    άντε έχει καινούριο σήμερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή