Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

World Cup 2010: 11/6/2010

                                                                                          
Επιτέλουουουουους! Αρχίζει το Mundial. Η αγαπημένη μου από όλες τις αθλητικές διοργανώσεις καθώς κουβαλάει πολύ folklor, αστεία ονόματα, σκηνικά που τα θυμόμαστε για καιρό! Πρεμιέρα σήμερα για τον πρώτο όμιλο με δύο αγώνες.

Νότιος Αφρική - Μεξικό στις 17:00

Δεν ξέρω ποιον υποστηρίζω καθώς συμπαθώ και τις δύο ομάδες. Ελαφρά μεγαλύτερη συμπάθεια έχω στους Μεξικάνους όμως και μάλλον αυτούς θα υποστηρίξω. Μεξικάνικο poulin μου είναι ο Carlos Vela ενώ ο πρώτος ξάδελφος του Εσκομπάρ από το Nip/Tuck που κάθεται κάτω από τα δοκάρια δεν θα μου περνούσε απαρατήρητος. Μορφή όπως και οι περισσότεροι παίκτες που θυμίζουν desperados.


Για τη Νότια Αφρική ένας είναι ο άνθρωπος που υποστηρίζω και αυτός είναι ο Siphiwe Tshabalala. Τι να μη συμπαθήσεις σε έναν άνθρωπο που τον λένε Tshabalala; Ρίχτε μια ματιά στο ρόστερ της Νοτίου Αφρικής και ελάτε να βάλουμε στοιχήματα σε ποιο όνομα θα πάθει κράμπα στη γλώσσα ο speaker!



Ο δεύτερος αγώνας της ημέρας και με περισσότερο ενδιαφέρον είναι αυτός ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Γαλλία στις 21:30.

Εδώ εννοείται είμαι με τα Γαλλάκια. Την αγαπάω αυτή την ομάδα και όπως και να έχει μεγάλωσα με τον Zidane ενώ άρχισα να βλέπω ποδόσφαιρο από το mundial της Γαλλίας το 1998! Επίσης έχω μια απίστευτη λατρεία για τον άνθρωπο που λέγεται Franck Ribery. Πολύ καλός ποδοσφαιριστής, τσαμπουκάς άμα λάχει και πολύ αστείος.



Από εκεί και πέρα πουλέν μου έχω χρίσει τον Cedric Carrasso που δεν τον ξέρω καν αλλά είναι πολύ sexy. Αν δεν είναι καν βασικός ή αν είναι άμπαλος εννοείται θα διαλέξω άλλον!


Από την Ουρουγουάη συμπαθώ τον Andres Scotti που πιο πολύ ξεπουπουλέν τον λες λόγω ηλικίας. Όμως παίζει στην Colo Colo ενώ έπρεπε να φτάσει τα τριάντα για να κληθεί στην εθνική κι εγώ κάτι τέτοια τα στηρίζω(φταίει το γαύρικο DNA μου).


Γραφική μορφή της ομάδας της Ουρουγουάης ο Ebastian Abreu. Ναι σωστά σου θυμίζει κάτι. Είναι εκείνος ο μεταλλάς που είχες στην τάξη αλλά ποτέ δεν ήταν αρκετά μέταλ για να τον πάρεις στα σοβαρά! Επίσης σου θυμίζει κι άλλα αν είσαι Αρειανός αλλά δεν τον επισημαίνω γι΄αυτό!

14 σχόλια:

  1. souper to mundial tis galias kai as itan fiasko o telikos.

    to meksiko mporei na kanei tin ekpliksi.

    ""θα πάθει κράμπα στη γλώσσα ο speaker!""

    exoume na riksoume polu gelio! idika se agones tipou korea-nigiria.

    5 pics kai den pezi kai i italia! fantazome ti exi na gini otan peksi:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Βαμβακούλας στο τέλος τι ρόλο βαράει;;;:Ρ

    Η Γαλλία έχει χάσει πολύ από την ποιότητα, μετά τον κορυφαίο παίχτη της τελευταίας 20ετίας το χάος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aldo όταν παίζει η Ιταλία μόνο Fabio! Και φωτογραφίες και βίντεο και τα πάντα όλα :Ρ Καλά το mundial της Γαλλίας ήταν σουρεάλ για μένα. Μέχρι τότε έβλεπα μπάσκετ και μια μέρα κοιτάω στην τηλεόραση και λέω "κοίτα να δεις αυτό είναι ωραίο". Μετά θείοι και πατεράδες έπρεπε να εξηγήσουν κόρνερ, οφσάιντ και τέτοια αλλά τα έπιασα γρήγορα!

    Όχι και Βαμβακούλας ρε Faunt. Δεν το βλέπεις το μαλλί που είναι περιποιημένο; Και ναι συμφωνώ ότι η Γαλλία έχει χάσει από την ποιότητά της(τραγικά φιλικά και προκριματικά) αλλά η παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελλαδαρα ειναι μία, φερτε μας τη..ΝεαΖηλανδια!

    επισης το Μουντιαλ ειναι και ο ναος της Παραγκας...αποκορυφωμα δε η "πορεια" της Ν.Κορεας το 2002

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Annie είσαι απαράδεκτη. Ξέχασες να αναφέρεις την Τζιμπριλάρααααα. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο τέλος ενός αγώνα που το σκορ τον βόλευε ο προπονητής του Μεξικό έκανε αλλαγή, βγάζοντας τον παίκτη που βρισκόταν πιο μακριά στο γήπεδο για να ροκανίσει το χρόνο. Sorry ρε συ horny sloth αλλά εμένα κάτι τέτοια μου μένουν και όχι οι παράγκες(αν και ήταν προκλητικό).

    Αργύρη να είσαι σίγουρος δεν το έκανα καθόλου σκόπμα :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Toτε θα σουν πανευτυχης αν ειχαμε Αλεφα αντι για Οτο στον παγκο :)

    το χεις δει αυτο? :
    http://vimeo.com/12366950

    μπορει να ναι απο Euro αλλα τα σπαει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α δεν το είχα δει. Ευχαριστώ. Πάντα τα καλύτερα βίντεο ξετρυπώνεις!

    χαχαχαχα αν ήταν στον πάγκο ο Αλέφαντος ο Καστίγιο θα είχε από καιρό πάρει ελληνική υπηκοότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλησπερα Annie, λιγες ωρες πριν το εναρκτηριο λακτισμα, προβλεψεις δεν κανω γιατι ειναι πολυ δυσκολο... Υποστηριζω παραδοσιακα Ιταλια- Αργεντινη και ελπιζω παρα τα προβληματα τους να πανε καλα..
    Το Μεξικο μακαρι να κανει την εκπληξη, καλος ο Βελα, τον εχω παρακολουθησει στην Αρσεναλαρα.

    Καλη επιτυχια στην Εθνικη μας και μακαρι να απολαυσουμε μπαλιτσα!

    ΥΓ.: Tshabalala οε οε οε!! :p :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ προβλέπω και θέλω την Ολλανδία! Ζευγάρι τελικού Βλέπω Γερμανία με αντίπαλο είτε Ολλανδία είτε Βραζιλία(καλά θα πέσει πολύ γέλιο με τις προβλέψεις μου).

    Μικρό τελικό ανάμεσα σε Αγγλία και Ισπανία το κόβω! Πλέον δεν μπορώ να το πάρω πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θα ζηλέψει η τζίτζι από έχεις μονο φάμπιο:)

    μιας και αναφέρθηκε η κορέα. τον αν τον μακρυμάλλη επιθετικό τον θυμάται κανεις?? τι γαμάτος παίχτης.
    είχα αγοράσει και μπλουζάκι θυμάμαι.

    ο τελικός είναι ισπανία-αργεντινή! η ισπανία γιατί έχει την καλύτερη ομάδα και η αργεντινή γιατί έχει τους καλύτερους παίχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά ετοίμαζα σήμερα το ποστ για την Ιταλία κι έχω βάλει τη μισή ομάδα! Γραφική είμαι πλέον... Καλά όχι πιο γραφική από σένα. Άκου εμφάνιση Κορεάτη.

    Α πολύ ωραία, χαίρομαι να βλέπω στοιχηματα. Η Ολλανδία έχει καλύτερη ομάδα πιστεύω αλλά είναι λίγο γκαντεμιάρα :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωραία η γαλλική πατάτα σήμερα, από αυτήν που τρώνε με ψάρι οι Λονδρέζοι σε εφημερίδα! Μετά τον Ζιζού το χάος! Μόνο και μόνο που παίζει ο Ανελκά βασικός, που είναι κοπής προηγούμενης δεκαετίας, αυτό τα λέει όλα!

    Ρε Μάικ, Ιταλία και Άρσεναλ;;;!!Δύο από τις πιο μισητές μου ομάδες! Και καλά η Άρσεναλ, παραδέχομαι ότι παίζει μπαλάρα, άσχετο που δεν την πάω για άλλους λόγους, αλλά η Ιταλία ρε συ, που ο πιο προωθημένος της παίχτης είναι ο τερματοφύλακας και παίζει και με τον Jimmy Jump στην άμυνα?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Annie καλημερα, ο παιχταρας ο Τσαμπαλαλα το καρφωσε χθες :p :p

    Ρε Faunt τους Αγγλους δεν τους χωνευω με τπτ, αλλα η Αρσεναλαρα επι Βενγκερ παιζει τρομερη μπαλα, κι αν ο βλακας ο Λεμαν δεν ειχε αποβληθει στον τελικο με την Μπαρτσελονα το 2006, θα ειχαμε σηκωσει Τσαμπιονς Λιγκ!
    Αλλωστε δυο απ' τους παιχτες που λατρεψα ηταν ο Ανρι κι ο Βιεϊρα!

    Οσο για την Ιταλια παντοτε με εντυπωσιαζε ο τροπος με τον οποιο επαιρνε το αποτελεσμα που ηθελε. Εχω πει πολλες φορες οτι ωραια ειναι τα τακουνακια και τα κολπα των Βραζιλιανων, αλλα στο ποδοσφαιρο χρειαζεται ειτε να βαλεις περισσοτερα γκολ απ' τον αντιπαλο, ειτε να δεχτεις λιγοτερα. Και οι Ιταλοι στο δευτερο ειναι μαστορες!
    Βεβαια την τελευταια διετια ειναι για τα μπαζα, αλλα οταν πρωτοειδα Ιταλια, μετα το 1990, ειχε στην αμυνα Τασοτι, Κοστακουρτα, Μπαρεζι, Μαλντινι. Ακομη και Μπεργκομι, Μπεναριβο. Μιλαμε για πραγματικους σωματοφυλακες!

    Και φυσικα στο κεντρο και μπροστα ειχε επισης πολυ καλους παιχτες οπως Αλμπερτινι, Μπαντζιο, Ντοναντονι, Βιαλι, Τζολα κλπ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή