Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

World Cup 2010: 13/6/2010

                                                      
Αλγερία-Σλοβενία 14:30

Δεν ξέρω τι περιμένετε από έναν τέτοιο αγώνα. Να βαρεθείτε ίσως; Μπα, πάντα υπάρχει κάτι που θα σε κρατήσει ξύπνιο! Ας ξεκινήσουμε με το ότι τους Αλγερινούς τους προπονεί ο Γιώργος Παπαδάκης!

WTF

Ας περάσουμε στον Αλγερινό Τάσο Πάντο. 

WTF2

Τι γίνεται με αυτή την ομάδα; Εννοείται την υποστηρίζουμε και σκίζουμε φανέλες για τον Rafik Djebbour(σιγά μην πω το αντίθετο να έρθει να με κυνηγάει, δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα) κι ας μην παίξει. Άλλος ένας δικός μας παίζει με τη Σλοβενία, o Radosavljevic της Λάρισας. Το σλοβένικο poulin μου όμως είναι ο Bostjan Cesar. Παίζει στη γαλλική Grenoble και σύμφωνα με το επίσημο site του mundial: "Experienced, powerful and aggressive, Bostjan Cesar has emerged as a rock at the heart of Slovenia's notoriously miserly defence."


Στην εθνική Σλοβενίας κρύβεται επίσης και η απάντηση στο φλέγον ζήτημα "γιατί δεν δέρνουμε Μπόχουμ". Να γιατί:



Πέρα από την πλάκα το αληθινό poulin εδώ είναι ο Rene Krhin της Inter για τον οποίο ο Mourinho είπε "he has everything a young player should have". εγώ τι να προσθέσω μετά από αυτό; Το παράκανα με τη Σλοβενία(ποιος το περίμενε) αλλά πως να μην αναφέρω τον παρακάτω κύριο. Για πάγκο πάει αλλά δεν θυμίζει τον ψιλικατζή της γειτονιάς;

WTF3

Σερβία - Γκάνα 17:00

Για τη Σερβία θα πω μόνο να ρίξετε μια ματιά στους τερματοφύλακες!


WTF4

Ενώ υπάρχει κι ένας τέρμας που όπως είπε μια ψυχή, μοιάζει με κακό σε μεσαιωνική ταινία!!! Πως γίνεται να βρήκαν τρεις(3!) άσχημους τερματοφύλακες; Επίσης παρακαλάω να βάλουν μέσα τον Aleksandar Kolarov μόνο και μόνο για να ακούσω πως θα τον προφέρουν! Και μια απορία, οι ποδοσφαιριστές της Σερβίας μοιάζουν με μπασκετμπολίστες ή οι μπασκετμπολίστες μοιάζουν με Σέρβους; Από τη Ghana απλά συμπαθώ τον Quincy Owusu-Abeyie λόγω ονόματος!

Γερμανία-Αυστραλία 21:30

Όλη η Γερμανία για μένα είναι ένας άντρας(;), ο Joachim Loew. Αυτός ο άντρας(;) με τα στενά του πουκάμισα που στάνταρ τα έχει κρυφά με το βοηθό του. Γελάσαμε πολύ μαζί του στο τελευταίο Euro περιμένουμε να γελάσουμε και τώρα. Από ποδοσφαιριστές πάνα με τον χαρούμενο Lukas Podolski είμαστε(ελλείψει Ballack)


Με την Αυστραλία έχω άλλα θέματα. Έχει πλάκα που είναι όλοι μαυρισμένοι λες και πάνε στο παγκόσμιο κύπελλο σέρφινγκ! Ηλιοκαμμένα λοιπόν τα καγκουράκια μάλλον δεν ξέρουν ακριβώς γιατί ήρθαν(διακοπές ίσως;). Εγώ απλά θα πω ότι μου φαίνεται πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο Lucas Neill και θα αναρωτηθώ τη γυρεύει ο Θέμης Γεωργαντάς στην Εθνική Αυστραλίας!

WTF5

4 σχόλια:

  1. χαχαχαχα τι επικές φάτσες είναι αυτές ρε???

    ρε κάνει ζεστη εκεί κάτω...μάλλον με κανένα κολλητό αμάνικο θα εμφανιστεί ο Loew.

    δεν μπορώ να πω ότι έχει και κάνα ενδιαφέρον παιχνίδι σήμερα...αλλα εντάξει κάτι μπορεί να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oλοι στο πλευρο της Αυστραλιας! Ζητω ο Νικ Γιαννοπουλος και η Μυκονος! Κατω η Μερκελ και..η Παουλανερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεί ανακάλυψα ότι δεν κάνει ζέστη :( Δεν βλέπεις που φοράνε κάτι μακριμάνικα στις προπονήσεις καμιά φορά;

    Εγώ το πρώτο και το τελευταίο σίγουρα θα το δω. Αύριο είναι η βλακεία που η Ολλανδάρα θα παίζει όταν είμαι στη δουλειά!

    horny sloth θα είχε πλάκα να γίνει η έκπληξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μάπα ο πρώτος...κάτι έλεγε ο δεύτερος.

    τώρα δηλαδή πρέπει να περιμένουμε την ολλανδία για να δούμε πάνω από 2 γκολ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή