Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

World Cup 2010: 14/6/2010

                                                                               
Τέλεια μέρα αγωνιστικά και θα έπρεπε να κάνω κοπάνα από τη δουλειά για απολαύσω την Ολλανδάρα αλλά δεν βαριέσαι!

Ολλανδία-Δανία 14:30

Hup Holland και ας ρίξουμε μια ματιά στους λόγους που χαίρομαι που θα πάω Άμστερνταμ το καλοκαίρι: Rafael Van Der Vaart! Αν δεν ήταν η Ιταλία θα ήταν μακράν ο ωραιότερος της διοργάνωσης!


Πέρα από αυτό η Ολλανδία έχει παικταράδες. Τυχαία μερικά ονοματάκια:  Wesley Sneijder, Van Persie, Kuyt, εγώ συμπαθώ τον Van Bommel. Ενδιαφέρουσα φυσιογνωμία ο νέος τερματοφύλακας Stekelenburg αλλά η σύγκριση θα είναι αναπόφευκτη με τον προκάτοχο. Εννοείται πως διαμαρτυρόμαστε έντονα για την απουσία του Jan Vennegoor of Hesselink. Ευγενής φυσιογνωμία που θα μου λείψει!


Από τη Δανία ενδιαφέρον μόνο ο τέρμας έχει αλλά προχωράω γιατί σήμερα παίζει και η Ιταλία!


Ιαπωνία - Καμερούν 17:00

Πλάκα μωρέ μας κάνετε; Εννοείται είμαστε με το Cameroon κυρίως γιατί δεν ξέρουμε ακόμη ποιος έμαθε ποδόσφαιρο στους Ιάπωνες! Παρ΄όλα αυτά θα ξεχωρίσω τον Takayuki Morimoto που μάλλον φύτρωσε εκεί που ξέρασε κάποια ταινία του Kurosawa. Ίσως είναι εκείνο το μωρό από το Ρασομόν! Στο Καμερούν εκτός από το προφανές(Etoooooooooooooo) θα δώσω μια ψήφο εμπιστοσύνης στην παρακάτω μορφή:



Και κι πολλά respect στον προπονητή με το ψαρωτικό βλέμμα! Αρκετά, είπαμε έχουμε και Ιταλία σήμερα!


Ιταλία-Παραγουάη 21:30

Ξεκινάω με μία τριάδα που δεν βγήκε από πασαρέλα του Αρμάνι αλλά κατευθείαν από κάποια βρώμικη Σικελική αποθήκη μετά από συνάντηση με τους αρχηγούς της συμμορίας. Περισσότερο Gomorra από Godfather. Πρώτη μορφή ο Giorgio Chiellini που τον επισημαίνω απλά γιατί θυμίζει κάτι παλικάρια που είχαν έρθει μια χρονιά στην ΑΕΚ και πιθανώς να το έχει σκάσει από την ίδια φυλακή. Στην Αφρική είναι αν τον ψάχνετε!


Mauro Camoranessi. Αλητήρια φάτσα και πολλά καντάρια ταλέντο. Τον αγαπάμε!


Αν ήταν μέλος συμμορίας θα ήταν ο Μικρός. Αλητάκος και γοητευτικός, ο Fabio Quagliarella.


Άντε και την τριάδα θα την κάνω τετράδα προσθέτοντας τον κύριο Antonio Di Natale. Ο Αντώνης των Χριστουγέννων με κέρδισε με το βλέμμα του!



Και περνάω στα βαριά χαρτιά! Το λόγο για τον οποίο οι ιταλικές φανέλες είναι πιο στενές και από τα πουκάμισα του Loew! Ξεκινάω με τον Pirlo απλά γιατί πλέον δεν έχει τη γοητεία που είχε(άσε που αρχίζει να θυμίζει επικίνδυνα Τρύφωνα Σαμαρά).


Πάντα γοητευτικός και πολύ αρρενωπός ο Zambrotta κάνει τις γυναίκες να σταματάνε τη γκρίνια όταν οι άντρες τους βλέπουν μπάλα. Πραγματικά το πιστεύω ότι ο σκοπός αυτής της ομάδας είναι να στραφούν οι γυναίκες στο ποδόσφαιρο... Πάμε παρακάτω!


Πολλές θα διαφωνήσουν αλλά πάντα με γοήτευε ο Gatusso. Πρώτα σαν παίκτης και μετά σαν άντρας βέβαια αλλά έχει μια αγριάδα που δεν σε αφήνει ασυγκίνητη!



Και θα τελειώσω με το ωραιότερο δίδυμο όλης της Ιταλίας! Gianluigi Buffon και Fabio Cannavaro:













Bonus:









H Ιταλία αντιμετωπίζει την Παραγουάη αλλά δεν είμαι σε κατάσταση να ασχοληθώ μαζί της!


ΥΓ: Μακράν το πιο φλώρικο και γυναικείο ποστ για το mundial. Δεν θα ξαναγίνει...

11 σχόλια:

  1. για μια στιγμή πίστεψα ότι θα ασχοληθείς με τους αγώνες:)

    ps: ας το κάνουμε και λίγο αντρικό...μιας και κύριος Van Der Vaart διαθέτη kai την ωραιότερη γυναικα της διοργάνωσης και όχι μονο!

    http://cache.daylife.com/imageserve/0fxAbJidMQe9M/610x.jpg

    http://wags.theoffside.com/files/2008/09/svdv.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν παίζει η Ιταλία δύσκολο να συγκεντρωθώ στον αγώνα. Είναι και αυτό βαρετό κατενάτσιο που περιμένουν όλοι πίσω κι αν τους κάτσει να βάλουν κανέναν μπαλάκι στην αντεπίθεση που δεν βοηθάει. Στην Ολλανδία ας πούμε μαγεύομαι από τη μπάλα τις περισσότερες φορές και ακόμη και Ταραντίνο να έμπαινε στο γήπεδο, μπορεί να μην το καταλάβαινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γαμώ την γκαντεμιά μου μέσα!!!!!Μια φορά σε όλη την εξεταστική γράφω στις 15:00 και βρέθηκε να είναι σήμερα για να χάσω την Ολλανδάρα!!!!!!!!!!!!!!_)(^&*&%&*(&*&%

    Ας είναι,θα δω την Ιαπωνία μετά!Ολλανδία και Ιαπωνία, οι δύο ομάδες που στηρίζω στον ίδιο όμιλο!!:/:/:/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειδικά σήμερα ήταν απόλαυση οι ολλανδοί:)
    πιο βαρετοί και από τους γάλλους!
    άντε να παίξει η ισπανία μπας και δούμε λίγο μπάλα.

    ναι poe και γω την νότια κορέα υποστηρίζω:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για ποιο λόγο κάποιος να στηρίζει τη Ιαπωνία στο ποδόσφαιρο; Ακατανόητο όπως η ίδια η χώρα :Ρ

    Τουλάχιστον έκαναν αυτό που έπρεπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλά ας μην ήταν ο άλλος ο στραβοκέφαλος και θα σε λεγα τι θα κάναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είδα το ματς,οπότε δεν μπορώ ακόμα να κρίνω...

    Πάντως,οι Νίπονς κερδίζουν μέχρι τώρα!!!Άννι,εδώ άλλοι στηρίζουν Ιταλία,η Ιαπωνία σε χαλάει?!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ιταλία έχει ποδοσφαιρική παράδοση τουλάχιστον, όχι σαν την Ιαπωνία που μέχρι πριν λίγο προσπαθούσαν να παίξουν με ξύλινες σαγιονάρες :Ρ

    Πλάκα πλάκα κέρδισαν σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άσε μας,Άννι!Ακριβώς επειδή έχει παράδοση την οποία προσβάλλει με τον τρόπο που παίζει σήμερα, είναι σιχαμένη!Οι Ιάπωνες παίζουν λίγα χρόνια μόνο και μια χαρά τα πάνε, όχι σαν κι εμάς που δεν μπορούμε να βάλουμε ένα γκλολ κι έχουμε γίνει περίγελως της οικουμένης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και να σε ρωτήσω...Από τον Γκατούσο τι σε γοητεύει ακριβώς; Η αμπαλοσύνη του και το ότι παίζει σαν μουγκρί ατάιγο ή η μπάκα που πετάει σαν τον λόφο του Στρέφη?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι λες καλέ. Ο Γκατούζο μέχρι πρόσφατα έπαιζε αυτή την ύπουλη, βρωμιάρικη Ιταλική μπάλα που γουστάρω τρελά. Τι σαν κάτι Ιάπωνες που κέρδιζαν και δεν καθυστερούσαν στα άουτ και τα φάουλ;

    Καλή μπαλίτσα παίξαμε πάντως σήμερα. Καιρό είχα να δω τόση ώρα την Ιταλία κάτω από τη σέντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή