Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

World Cup 2010: I think I might call Nelson Mandella and see if he can order me a Vuvuzela

                                                                    
Αποχαιρέτησε τη διοργάνωση η Εθνική αλλά λίγο με ενδιαφέρει, καθώς εκτός από το χαβαλέ δεν προσέφερε τίποτα άλλο σαν θέαμα. Τι κι αν ο Βαγγέλης είπε πως ήταν θέλημα θεού(Maradona) να προκριθούμε(μη ρωτάτε, inside joke) δεν τα καταφέραμε. Πάντως το χειρότερο για μένα ήρθε μετά που είχαμε μείνει δυο γυναίκες και τέσσερις άντρες εκ των οποίων ο ένας ήταν με άδεια από το στρατό! Μην το κάνετε αυτό γαμώτο, είναι ενοχλητικό. Δεν καταλαβαίνουμε και βαριόμαστε κιόλας τη συζήτηση. Άσε που από τους πιο παλιούς της παρέας έχουμε ακούσει τις ιστορίες τρεις χιλιάδες φορές...


 "Πάνε καλά αυτοί ρε;"
"Ποιοι;"

"Κοίτα, κοίτα, κοίτα"
"Ωχ"
"Και καλά ο δικός μας είναι γραφικός...Ο δικός σας;"
"Γεροντική άνοια"

Τι έπαθε ο Καραγκούνης;


Αναρωτιέται ποιος είναι αυτός ο Giorgias που του κλέβει τη δόξα!



Πάμε σε κάτι άλλο τώρα. Την Εθνική Γαλλίας; Μπα ψιλο-lame μου φαίνεται να την πέσω κι εγώ στους καημένους, άσε που τους συμπαθώ κιόλας! Θα πω ότι απογοητεύτηκα από τις αγάπες μου την Ολλανδία(κυρίως γιατί δεν προσφέρει το θέαμα που μπορεί) αλλά και την Ιταλία(κυρίως για τα λάθη του Fabio-ναι αφορμή για φωτογραφία ήταν-).


Αρχίζω να ξαναπερνάω καλά με Μαραντόνα, παρ΄όλο που με εκνευρίζει τα τελευταία χρόνια.


Οι οπαδοί δίνουν ρεσιτάλ με μακράν γραφικότερους τους Νεοζηλανδούς! Τους θέλω όλους σπίτι μου είναι τέλειοι...






Επίσης ανακάλυψα αυτόν τον πανέξυπνο Άγγλο που φτιάχνει τρομερές μουντιαλικές διασκευές γνωστών τραγουδιών.




Και μια έφτασα στις βουβουζέλες εδώ μπορείτε να αγοράσετε! Πάρτε όλοι λοιπόν και σπάστε τα νεύρα των γύρω σας. Εξάλλου η βουβουζέλα είναι ενοχλητική όσο δεν την κρατάς εσύ. Του χρόνου στα γήπεδα πόσο γαμώ θα ήταν να αντικατασταθούν τα πράσινα λέιζερ με βουβουζέλες; Να μην μπορεί να ακουστεί σχολιαστής; Υπερτέλειο...

8 σχόλια:

  1. Ιταλία-Ξεφτίλες,μακάρι να κοπούν

    Γάλλοι-Ανεκδιήγητου, χαίρομαι που κόπηκαν και έγινα ρεζίλι στην οικουμένη.

    Οι Ολλναδοί δεν παίζουν μπάλα ακόμα, αλλά τουλάχιστον παίρνουν τα αποτελέσματα, αποτελέσματα που με αυτά που έχουμε δει σε αυτό το Μουντιάλ καθόλου αυτονόητα δεν είναι. Άμα παίξει επιτέλους κι ο Ρομπέν, θα είναι σίγουρα καλύτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τους Ολλανδούς έχω σκάσει. Ειδικά επειδή μπορούν να προσφέρουν θέαμα και δεν το κάνουν! Αυτό το Μουντιάλ είναι κατάρα για τυς τερματοφύλακες(έχουν ξεσκιστεί στα λάθη) και γενικά δεν κερδίζει ο καλύτερος αλλά αυτός που κάνεις τις λιγότερες μαλακίες! Έχω και το τελευταίο Euro στο μυαλό μου, που είχαμε δει μπαλάρα και πολλοί αγώνες με κάνουν να βαριέμαι.

    Εχθές πάντως είχε πλάκα που ακούγονταν μόνο οι Βουβουζέλες! Γκρίνιαξε κανείς; Δεν ήταν πιο απολαυστικές από κάτι πουρουπουπούδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβαίνω τι έχουν όλοι με τον ΠΡΠΠ....Παθιάζεται και περιγράφει έντονα τον αγώνα, ανθρώπινα και όχι ξύλινα, συμμετέχει, δεν καθωσπρεπίζει. Το προτιμώ 1000 φορές από να βλέπει ο άλλος μια γκολάρα και να το παίζει ψύχραιμος:ούρλιαξε, ρε μλκ, γκολάρα μπήκε, ζήσε τη μπάλα!Και ναι,και οι 5 στην παρέα σπαστήκαμε με τις ββζέλες,θέλαμε σχολιασμό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ουρλιάξει στην γκολάρα προφανώς και μου αρέσει, όχι στο πέντε μέτρα άουτ για ποιο λόγο; Άσε που όταν τον πιάνει το πατριωτικό του "όχι Γιώργο, όχι" είναι τόσο ενοχλητικός. Η φωνή του επίσης είναι τραγική και μερικές φορές ουρλιάζει σε κάτι απαράδεκτες περιπτώσεις που δεν θεωρούνται ευκαιρία ούτε σε αγώνα Γ' εθνικής στο Φινλανδικό πρωτάθλημα!

    Γραφικός και ούτε ελάχιστα καλύτερος από το Βερνίκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μωρέ το πάθος που βγάζουν είναι μια χαρά! το θέμα είναι ότι υπεραναλύουν τις φάσεις.

    ναι τίποτα δεν πρόσφερε η εθνική στο θέαμα...απλά συμμετείχε στο καλύτερο ματς μέχρι στιγμής!:P

    ούτε κράξιμο δεν αξίζουν αγγλίες γαλλιες ιταλίες!
    και μετά σου λένε ότι ο θεός δεν είναι καλός προπονητής. βλέπω και τους προπονηταράδες που οι ομάδες τους είναι πιο ανέμπνευστες και από τον λεβαδειακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περίμενε και σου ΄ρχεται Aldo. Το βλέπω πολύ το Μαξικό(και το θέλω κιόλας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aν και μουντιάλ δε βλέπω (τίποτα δε βλέπω-δεν έχω κεραία και δε με νοιάζει) απόλυτο respect στον Dave Henson!

    Πολύ χάρηκα που σε βρήκα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς με βρήκες :) Ο Dave Henson είναι αναμφισβήτητα πανέξυπνος και αν παρακολουθούσες μουντιάλ θα έβλεπες και πόσο "to the point" είναι τα τραγουδάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή