Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

World Cup 2010: Πάμε σαν προ-Persie (αλλά καλύτερα)...

                                                                   
Αρχικά κρίμα για την Ιταλία. Στεναχωρήθηκα άπειρα αλλά όπως έστρωσαν κι αυτοί κοιμήθηκαν! Αντίο παιδιά θα μας λείψει το στυλ σας, η κωλοφαρδία σας αλλά όπως πάντα όχι το ποδόσφαιρό σας.Κρίμα και για τον Gigi που θα κάνει επέμβαση και θα μείνει λίγους μήνες έξω :(


Η Ολλανδία ευτυχώς όχι απλά πέρασε αλλά έπαιξε και όμορφα. Οργανωμένα, με συνεννόηση απίστευτη, άλλαζαν θέσεις συνεχώς, επέβαλλαν το ρυθμό τους...μια χαρούλα! Το τέλειο όμως δεν ήταν αυτό. Το τέλειο ήταν που περπατώντας στο κέντρο πέσαμε σε παρέα Ολλανδών, φουλ οργανωμένων, με καραμούζες, φανέλες, καπέλα, περούκες τίγκα στο πορτοκαλί μπιχλιμπίδι. Πήγαμε και κάτσαμε στην ίδια καφετέρια και είναι ότι πιο σουρεάλ και γραφικό μου έχει τύχει. Τραγουδούσαν συνέχεια, χόρευαν συγχρονισμένα και ήταν απίθανοι. Αν δεν υποστήριζα ήδη την Ολλανδία, σίγουρα μετά το σημερινό θα ήταν η αγαπημένη μου ομάδα. Πάμε μωρή Ολλανδία :)





Οι φωτογραφίες είναι αισχρές, αλλά δεδομένης της κατάστασης ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε. Ίσως βάλω μερικές ακόμη κάποια στιγμή(όχι ότι θα είναι καλύτερες)

Ήρθαν και οι άλλες φωτογραφίες:






Και μάθαμε και αυτό το τραγουδάκι που το έβαλαν μόλις τέλειωσε ο αγώνας και όλα τα Ολλανδά χόρευαν γύρω γύρω...


Ο τίτλος είναι όσο γελοίος γινόταν! Η αλήθεια είναι πάντως πως πρόπερσι στο Euro η Ολλανδία έπαιξε μπαλάρα!

ΥΓ: Πέρασε η Ιαπωνία. Lol! Αυτό είναι ίσως πιο γραφικό από τους Ολλανδούς. Αλλά εδώ είδαμε Ιάπωνες καουμπόηδες, Ιάπωνες ποδοσφαιριστές δεν θα βλέπαμε;

5 σχόλια:

  1. Μισή ώρα πριν βγουν οι Μετάλλικα μου έρχεται μνμ στο κινητό από κολλητό ότι η Ιταλία πήρε τον πούλο. Άρχισα να φτιάχνομαι από εκείνη την ώρα,πριν καν σκάσουν μύτη οι θεοί. Δεν έχεις ιδέα πόσο χαίρομαι και που επιβεβαιώθηκα:έξω τα κατακάθια από το ποδόσφαιρο, έξω οι αναξιοκράτες και οι τυχάρπαστοι αριβίστες, που ξεκωλιάζονται και κερδίζουν τρόπαια.

    Τι κρίμα μωρέ κι εσύ,πλάκα μας κάνεις;Πηδάνε τα καλύτερα μοντέλα στον κόσμο, πληρώνονται σαν βασιλιάδες και τίποτα δεν κάνουν, ενώ κερδίζουν τίτλους με την κωλάρα τους. Κι εσύ λυπάσαι που δεν θα την ξαναδείς(την κωλάρα)στα γήπεδα της Αφρικής. Ας πάνε να γίνουν μοντέλα, αλλά ας την αφήσουν την μπάλα για τους άλλους!!!ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ,αποβράσματα!!

    Η Ολλανδία ΜΠΟΡΕΙ να το πάρει, αν δεν κάνει τις γνωστές μαλακίες!3/3 δεν είναι κι εύκολο,είδαμε πόσοι το έκαναν τελικά!Και η Ιαπωνία πέρασε επίσης, τι άλλο να θέλω;;;Και ψήνει και για 8 με αυτήν που έπεσε, σούπερ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ τρελαίνομαι που είναι τόσο τυχεροί. Και γενικά το μισώ το αντιποδόσφαιρο και το να ταμπουρώνεται μία ομάδα, αλλά από την Ιταλία βλέπεις εξαιρετικές άμυνες και καλοδιαβασμένες. Όχι σαν τους δικούς μας που θυμίζουν την Παναχαϊκή(μη ρωτάς που τη θυμήθηκα, έχει σημαδέψει την εφηβεία μου) και ναι μεν κλείνονται αλλά ανοργάνωτα και πανικοβάλλονται μόλις πλησιάσει η μπάλα.

    Άσε που στα νοκ άουτ παιχνίδια πάντα βελτιώνεται η Ιταλία...

    Από την άλλη έχεις την Ολλανδία. Παίζει μπαλάρα ή τουλάχιστον ξέρεις ότι μπορεί να το κάνει. Παίκτες φοβεροί και όχι rock stars(ή όχι στο μέγεθος Messi πχ) αλλά πολύ άτυχη συνήθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα faunt είσαι βλάκας:P

    annie αυτό που έχει η ολλανδία δεν λέγεται ατυχία...αλλα ηλιθιότητα!

    πάμε ρε japan!!! εγώ το έχω πει κορέα-ιαπωνία τελικός!
    πάντως οι ιάπωνες είναι πολύ αμπαλοι.

    ps: και το μεξικό ξες τι θα κάνει:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ps: Απλά λέω να κρατάς μικρό καλάθι και να είσαι σεμνός. Για να μη τα βρεις μπροστά σου φροντίζω :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολλές άγνωστες λέξεις μαζεμένες:) πάμε ρε ντιεγκίτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή