Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Burlesque

                                                                         
Όταν είχα μαζέψει τις ταινίες που θέλω να δω αυτή τη σαιζόν το Burlesque απουσίαζε. Είχα όμως παραδεχτεί ότι κρυφοθέλω να το δω. Και τελικά δεν κρατήθηκα. Φαινόταν καλτ, η Σερ πάντα δίνει έναν τόνο θρίλερ, ε δεν ήθελα πολύ. Και είχα ετοιμαστεί για πολύ κράξιμο και γέλιο. Όμως τελικά ήταν καλύτερο από αυτό που περίμενα. Ε είναι και ο Στάνλει Τούτσι που μπορεί να κάνει κάθε ταινία καλύτερη. Δεν θα σου πω ότι μου άρεσε αλλά το καρναβάλι που είχα φανταστεί δεν ήταν. Κι η Αγκιλέρα δεν ήταν ενοχλητική όπως περίμενα(η Σερ πάλι χαλαρά σου κόβει τα ύπατα μόλις εμφανίζεται), τα τραγούδια και τα χορευτικά ήταν λιγότερα απ΄ότι είχα υποθέσει, είχε κι ένα δυο γκομενάκια να περιφέρονται και να χορταίνει το μάτι ε πέρασε η ώρα.


Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν έχει απαράδεκτα μεγάλη διάρκεια. Υπήρξαν στιγμές που νόμιζα θα κρατήσει για πάντα. Κι εννοείται πως είναι απόλυτα προβλέψιμη. Όχι μόνο ξέραμε τι θα γίνει στην επόμενη σκηνή αλλά μέχρι και τις ατάκες μπορούσαμε να μαντέψουμε. Και στην τελική ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης αυτής της ταινία το 2011; Για τα τραγούδια δεν μπορώ να έχω άποψη, τα χορευτικά τα περίμενα πιο εντυπωσιακά, οι ερμηνείες υποφερτές και η σκηνοθεσία το ίδιο. Δυστυχώς δεν είναι τόσο κακό ώστε να προσφέρεται για κανιβαλισμό οπότε μόνο για τους φανς του είδους. Και τους τρεις. Α υπάρχει και το Coyote Ugly που είναι ακριβώς ίδια ιστορία αλλά χωρίς τη Σερ να σε σκιάζει!


5 σχόλια:

  1. παίζει και η bell βεβαια αλλα δεν νομίζω ότι αξίζει το μαρτύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παίζει αλλά δεν κάνει ούτε τόσο μεγάλη εμφάνιση ούτε τόσο εντυπωσιακή. Αν είναι ο μόνος λόγος που θα σε έκανε να το δεις, τότε μην το κάνεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι όπως σπαταλιέται ο Τούτσι στην κάθε πατάτα θα καταλήξει Νίκολας Κέιτζ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι αλλά ο Τούτσι είναι πολύ αγαπημένος για να καταλήξει Νίκολας Κέιτζ. Πωπω εχθές χαζεύαμε το Ghost Rider... Δεν φτάνει εκεί ο Τούτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωχ τώρα το έδειξαν στην ελληνική τιβί αυτό το έκτρωμα; Ακόμη θυμάμαι τις σκηνές απείρου κάλλους με τον Νικ να πίνει κουφέτα αντί για αλκοόλ και το καμάκι αλά Βουτσάς στη Μέντες με τη μηχανή... :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή