Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

The Seamstress...

Μία κοπέλα επιστρέφει στη γενέτειρά της με σκοπό να βρει τα ίχνη του πατέρα της ο οποίος είχε βρεθεί μπλεγμένος σε μια περίεργη υπόθεση δολοφονίας ενός νεαρού ζευγαριού. Ο θρύλος θέλει το νησί όπου έμενε το ζευγάρι να είναι στοιχειωμένο αλλά αυτό δεν θα σταματήσει την πρωταγωνίστρια και την παρέα της από το να το επισκεφτούν. Πιστεύει κανείς πως έξι άτομα θα πάρουν μαζί τους μόνο ένα κινητό και αυτό δεν θα πιάνει; Ή μήπως θα χαλάσει το σκάφος; Ή ότι όντως το νησί είναι στοιχειωμένο; Πολλές οι συμπτώσεις και τα κλισέ και συμβαίνουν ένα προς ένα που σε συνδυασμό με τις άθλιες ερμηνείες δεν αφήνουν περιθώρια...


Ναι είναι μια πολύ κακή ταινία. Όμως εμένα αυτά μου αρέσουν και η ώρα όντως περνάει γρήγορα(καλά έχει και τρομερά μικρή διάρκεια) και χαλαρά και αν είσαι άρρωστος είναι ότι πρέπει. Η τύπισσα που στοιχειώνει το νησί είναι τρομακτική όμως μόνο λόγο εμφάνισης, τα εφέ τα λες και αστεία, η ιστορία όμως είναι ακόμη πιο γελοία. Και αν δεν εξηγείται τίποτα σχεδόν, ας πούμε ότι συμβάλλει στο μυστήριο. Δεν την προτείνω για κανένα λόγο άσχετα αν εγώ την κρυφοευχαριστήθηκα. Αυτά τα τρομακτικά λίγα για να ζωντανέψει κάπως το blog. Επιστρέφω στην τρύπα μου όπου για λίγες μόνο μέρες τηγανίζω αυγά με τη σκέψη :)

            

6 σχόλια:

  1. όσο περισσότερα κλισέ τόσο πιο γαμάτη μαλακια. έχει τύχει να δω 3 τέτοιες μαλακίες στη σειρά. ναι το ευχαριστήθηκα:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pws tiganizeis ayga me ti skepsi ?
    einai matia ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μου φαίνεται ότι η ανάρτηση σε συνδυασμό με τα σχόλια είναι τουλάχιστον καλτ. Κάψιμο ρε!!!!!!!!!! :-PPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δείχνει ασυγκράτητα κακό. Δες και το Triangle του Smith (Severance) που έβλεπα τις προάλλες. Θα σου φανεί Ρομέρος και Πολάνσκης μπροστά σε τούτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aldo εννοείται συμφωνώ. Και να σου πω την αλήθεια από κάτι τραυλούς βασιλιάδες προτιμώ κάτι τέτοια άκυρα που τουλάχιστον γελάς.

    Ναυπηγέ με τον πυρετό που είχα πριν λίγες μέρες το κάψιμο ήταν κυριολεκτικό...

    Γιάννη(που πάντα πάω να σε γράψω Βασίλη και φαντάζομαι δεν είμαι η μοναδική) η πρότασή σου είναι ιδιαιτέρως γαργαλιστική αν και γι΄αυτή την εβδομάδα το πιο τραγικό που σκόπευα να δω είναι το Burlesque. Ίσως τις κάνω δύο τις φόλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην αγχώνεσαι, κάποιοι δε με γράφουν απλά Βασίλη, με φωνάζουν κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή