Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

New Series 2011(part 2)

                                              
The Killing

Να πω την αλήθεια άργησα να το συμπαθήσω. Σιγά σιγά με κέρδισε όμως. Οι ερμηνείες είναι πολύ καλές, η ιστορία δεν χάνει το ενδιαφέρον της, οι ανατροπές εξυπηρετούν το σενάριο και όχι το σοκ, χαρακτήρες που έχουν να δώσουν πράγματα... Από εκεί και πέρα προσωπικά δεν βρίσκω ότι αναπτύσσονται όσο θα μπορούσαν αλλά πρόκειται για καλή αστυνομική σειρά!


Body of Proof

Κλασσική procedural σειρούλα που απευθύνεται μόνο στους φανς του είδους. Οι χαρακτήρες έχουν τη φάση τους αλλά κακά τα ψέμματα, δεν είναι ούτε CSI(το παλιό, το καλό), ούτε Bones, πόσο μάλλον Criminal Minds... Πάντως όσοι βλέπουμε τέτοιες σειρές συνηθίζουμε να τις βλέπουμε όλες και να τις απολαμβάνουμε!


Game of Thrones

Το HBO το έκανε πάλι το θαύμα του. Δυνατή σειρά, εντυπωσιακή. Εξαιρετικό σενάριο, ίντριγκες, χαρακτήρες με ενδιαφέρον, λύκοι, πολεμιστές... Γενικά είναι διασκεδαστική σειρά και με κόλλησε και μένα που τα επικά δεν τα πολυγουστάρω. Ωραίοι άντρες και γυναίκες. Σκηνικά, κουστούμια...ναι ok...HBO είπαμε! Το μόνο αρνητικό για μένα είναι τα cliffhanger στο τέλος των επεισοδίων. Νιώθω πως δεν απευθύνεται σε ηλίθιους τηλεθεατές για να έχει ανάγκη να πετάει καρότα. Σε κερδίζει ούτως ή άλλως!


The Chicago Code

Σπουδαία σειρά που δυστυχώς κόπηκε. Δεν έχει το βάρος του Shield αλλά κόπηκε και νωρίς για να γίνει τέτοια σύγκριση. Ήρωες με βάθος, που οι ιστορίες τους γίνονται γρήγορα δικές σου και παρά τα λίγα επεισόδια καταφέρνουν να σε κερδίσουν. Το στόρι χτίζεται σταθερά, κάνοντας κάθε επεισόδιο πιο συναρπαστικό. Στα συν το Σικάγο το οποίο είναι τα θεμέλια και το οξυγόνο της σειράς και όχι απλά κι αόριστα η πόλη στην οποία διαδραματίζεται η σειρά!

                 

4 σχόλια:

  1. Καλά, τι πράγμα είναι αυτό με τον Shawn Ryan; Ευτυχώς που ολοκληρώθηκε το "Shield".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες να είναι γκαντέμης; Πάντως το Lie To Me μια χαρά τα πάει ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμενα δεν με άρεσε το πρώτο του got. το The Killing
    φαινόταν ενδιαφέρον αλλα με τόσο κράξιμο που έχει φάει...το αφήνω.

    τα έμαθες για dex? αντάμα στη νέα σεζόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To GOT το γουστάρω τρελά. Κυρίως γιατί το φανταζόμουν πιο επικό με μάχες και τέτοια που με κάνουν να βαριέμαι κι ευτυχώς είναι διαφορετικό. Ωραία σειρά και τρομερή παραγωγή.

    Το Killing ανεβαίνει αισθητά επεισόδιο με επεισόδιο.

    Για Dex τα έμαθα και φοβάμαι πως θα δυσκολευτώ να διαλέξω πλευρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή