Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

She's Not There

     
True Blood: Season 4 Episode 1

         

Πήγα την εκδρομούλα μου, έκανα και το πρώτο μου μπάνιο και όταν γύρισα βρήκα να με περιμένει True Blood. Κάπου εδώ αρχίζει για μένα το καλοκαίρι... Όλο χαρά το περιμέναμε αλλά τελικά μας φάνηκε κάπως "εχμ, ξέρω γω, ok". Εισαγωγικό επεισόδιο είναι η αλήθεια κι έχει πολλά να βάλει σε σειρά εφόσον έχουμε χάσει έναν ολόκληρο χρόνο. Είναι ωραίο όμως που μαθαίνουμε τι έγινε μαζί με την πρωταγωνίστρια. Η οποία ήταν αριστούργημα. Μ΄αυτό το μοσχαρίσιο Σσσσουκικό βλέμμα να προσπαθεί να καταλάβει τι έχει χάσει...

Όσο έλειπε ήταν στη Νεραϊδοχώρα όπου τελικά τα πράγματα δεν είναι σαν διαφήμιση Herbal Essences, αλλά πολύ πιο σκοτεινά και βρωμιάρικα. Τελικά η Σσσσούκι ίσως είναι Jedi. She uses the Force like a pro!!! Περιττό να πόσο γραφικό το σκηνικό με τις φωτόμπαλες. Μου θύμισε λίγο Power Rangers... Και να πω την αλήθεια δεν με πολυενδιαφέρει τι ρόλο βαράνε όλοι αυτοί οι αλαφροϊσκιωτοι Λωτοφάγοι αλλά όσο μας χαρίζουν γραφικότητες που θυμίζουν Xena δεν θα τους κακολογήσω όσο κι αν χασμουριέμαι!

Η Αρλίν καλά θα κάνει να νοικιάσει το Dexter γιατί δεν την κόβω να τα βγάζει πέρα με το γιο του Τσάκι που γέννησε. Ή μπορεί να σηκωθεί να φύγει από τη σειρά. By the way, πιο ανθρώπινο το καινούριο μαλλί. Τζέσικα-Χόυτ προβλέπω να μας οδηγούν στην πλήξη φέτος και στεναχωριέμαι ελαφρά. Το ίδιο και ο Σαμ. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν(δυστυχώς)! Η Τάρα πάλι με ξάφνιασε αλλά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα αντίθετα με τον Λαφαγιέτ που θέλω να μάθω τι παίζει με την πάρτη του και πως θα γλιτώσει από τις μάγισσες της Σμύρνης που του γνώρισε ο Jesus.

O Bill γαμάτος ή μου φάνηκε; Σαν να πήραν και λίγο αέρα τα μυαλά του; Άντε να φύγει από αυτή τη μιζέρια, να σταματήσει να τρέχει πίσω από τη Σσσσούκι να γουστάρουμε! Η μόνη ιστορία με πραγματικό ενδιαφέρον. Και η τύπισσα τι ρόλο βαράει; Ωραία πράγματα. Ακόμη πιο ωραίο όμως ήταν το "I own you" ύφος του Έρικ... Λίγο μας τον έδειξε όμως και με πολλά ρούχα αλλά ίσως για να μην μας έρθει απότομα όπως το περσινό. Γλυτώσαμε τα εμφράγματα δεν λέω... Θέαρος. Αυτό μόνο! Α και η Παμ φυσικά γαμάτη. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν(ευτυχώς)!
                    

4 σχόλια:

  1. ωραίο επεισόδιο. βεβαια ήταν λίγο σαν πιλότος αλλα δεν πειράζει...είχε ωραία πράγματα να δείξει.

    επιτέλους ανεβαίνει λίγο το γυναικείο cast! άντε πια συνεχεια με τον eric.
    ο οποίος eric άμα συνεχίσει να φοράει αυτά τα μπλουζάκια...θα χει πιο πολλές πιθανότητες να ρίξει τον λυκάνθρωπο παρα τη sssssookie

    εντάξει η tara φαινόταν από το πρωτο δευτερολεπτο ότι θα πηδάει την άλλη.
    ωραίος ο bill ως βασιλιάς. ίσως δούμε κάτι καλο.
    ο jason δεν μου άρεσε. πολύ σοβάρεψε και δεν του πάει.
    ο sam ας υπάρχει αν είναι να βλέπουμε περισσότερο τη δασκάλα.

    οι μάγισσες είχαν λίγο ενδιαφέρον και δεν το περίμενα.
    φοβάμαι μονο μη το παραχεσει ο ball.

    ε και φυσικά η sssssookie ήταν θεα! τι υπέροχο βλέμμα είναι αυτό. την αγαπώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο πέρναγε η ώρα γινόταν καλύτερο αλλά στην αρχή τρόμαξα να σου πω την αλήθεια.

    Λίγα για τον Έρικ. Πάντως άθλια μπλουζάκια φορούσε πάντα!

    Οι μάγισσες όσο δεν απλώνει το στόρι δεν θα ενοχλούν. Αν όμως αρχίσει να δίνει πολύ χρόνο τότε θα ρίξουμε ύπνους μεγάλους. Ρε συ αυτή η μάγισσα που είχαν εκεί πως ήταν έτσι; Πολύ τρομακτική φάτσα!!!

    Βαριά κουβέντα αλλά θα την πω. Τη Σσσσσούκι την συμπαθώ πολύ πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η αρχή ήταν έπος ρε. lol η θεα πήγε να επικοινωνήσει κρυφά με τον παππου σε έναν χώρο γεμάτο τηλεπαθητικούς.

    θέλω να μπει και η αρλίν στο κόλπο με τις μάγισσες. η μάγισσα στην αρχή με φάνηκε κάπως αλλα μετά άρχισε να αποκτάει ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αρλίν να πάρει το σκασμένο της και να φύγει! Αιώνια βαρετή

    ΑπάντησηΔιαγραφή