Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Me and The Devil

                                        
 True Blood: Season 4 Episode 5


                         
Μετά από ένα σχεδόν κακό επεισόδιο το True Blood επέστρεψε αρκετά δυναμικά. Σίγουρα δεν χασμουρήθηκα καθόλου και δεν κοίταξα ξεφυσώντας την ώρα! Πόσο, πόσο, πόσο πιο τέλειος μπορεί να γίνει ο Έρικ; Είναι γεγονός, οι περισσότερες προτιμάμε τον σέξι, μυστήριο, puppet master των προηγούμενων σαιζόν αλλά come on...είναι τόσο cute που δεν μπορείς να του αντισταθείς! Επίσης όσο φλώρος, γλυκούλης και αγκαλίτσας να είναι το συγχωρείς όταν σκάει μύτη έτσι: 


Προσκυνάω και συνεχίζω με την γαμάτη πια Σσσσούκι. Φανταστική! Όταν επισκέφτηκε τη μάγισσα παραλίγο να φτύσω τη μπύρα με το δήθεν αφελές υφάκι της και τις ατάκες τις... "You know, I'm a real social butterfly myself..."

Φυσικά το απαραίτητο διάλειμμα για βαρεμάρα δεν έλειψε, με τον Σαμ και τον κόπρο αδερφό αλλά ακόμη κι αυτοί είχαν το φαν τους. Κι εκεί που περιμένεις να κάνει μαλακία ο μικρός τσουπ τον βλέπεις αλιγάτορα να κάνει τον Σερίφη να πέφτει κάτω... Α και να πούμε πόσο το άξιζαν οι γονείς του ότι τους έκανε. Και τώρα που το σκέφτομαι: δυο άχρηστοι χαρακτήρες λιγότεροι!!! Και πάμε στην κοκκινομάλλα της καρδιάς μας(not) και τον εξορκισμό. Μεγαλείο! Αυτός είναι ο Ball που αγαπάω. Ειρωνικός και διασκεδαστικός ταυτόχρονα σε συνδυασμό με παράσταση μεγατόνων από τη μάνα της Τάρα. Pure epicness.

Η οποία Τάρα αν μαζέψει τα μπογαλάκια της και φύγει θα κάνει στους θεατές μεγάλη χάρη. Άδειασε μας τη γωνιά κοπέλα μου. Ο Λαφαγιέτ πάλι και ο Χεσούς πήγαν στο Μέχικο τα πουλάκια μου. Ωραίος τύπος μου φάνηκε ο παππούς και θαρρώ χωρίς την Τάρα αυτοί οι δύο θα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον. Όπως και ο Jason τώρα που ξανακάνει παρέα με τον Hoyt. Μα τι δίδυμο είναι αυτό... Για να μην πω για το όνειρο με τη Τζέσικα: Best Dream Ever. Ξεπερνάει κι εκείνο του Σαμ με τον Bill νομίζω.

Και μια και θυμήθηκα τον Bill να πω πως αν και μου αρέσει φέτος δεν νομίζω πως κάνει κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο. Αν έφευγε από τη σειρά δεν πιστεύω να το παρατηρούσε κανείς αλλά still έχει φάση το πόσο cool είναι τώρα που δεν τρέχει πίσω από τη Σσσούκι που δεν με ενοχλεί να τον βλέπω. Αλλά να επιβάλλεται έτσι στην Παμ; Αυτό παραπάει... Δεν θα κάνει αναστύλωση; Δεν θα ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή της; Θα του δείξει αυτή. Πονάει η καρδιά μου να τη βλέπω έτσι. Κι όχι τίποτα άλλο, το ζώο η μάγισσα δεν νιώθει. Κάνει βλακείες και μετά "δεν ξέρω πως έγινε". Τι παίζεις μαντάμ με τα μαντζούνια; Γιατί μουρμουρίζεις αμπρακατάμπρα; Μάθαμε τώρα, κάθε άσχετος ανάβει δυο κεριά, φυσάει τη σκόνη από ένα χοντρό βιβλίο κι αρχίζει να ψέλνει. Στα διάλα νευρίασα πάλι...

4 σχόλια:

  1. Τώρα που ο Τόμμυ σκότωσε τους γονείς του περιπλέκονται νομίζω τα πράγματα. Αν θυμάσαι στο 4.02 η γκόμενα του Σαμ είχε πει ότι μπόρεσε να μεταμορφωθεί στη μάνα της η οποία είχε πεθάνει στη γέννα. Δηλαδή πρακτικά τη σκότωσε! Λογικά τώρα ο Τόμμυ θα μπορεί να αλλάξει κ μορφή σε άνθρωπο ή κάτι τέτοιο, αλλιώς το στόρυ είναι εντελώς άκυρο.

    Πολύ ωραίο recap του επεισοδίου, αλλά μια ένσταση: Οχι κ Best Dream Ever του Τζέισον, όταν έχουμε δει το όνειρο της Σούκι στο 2.09 :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι λογικά θα μπορεί να γίνει σαν τη μάνα του αλλά πόσο πολύ δεν με ενδιαφέρει αυτό... Μακάρι να τον σκοτώσουν/διώξουν κι αυτόν με συνοπτικές διαδικασίες.

    Το όνειρο της Σούκι μέτραγε άσχημα. Αλλά (α)ήταν κι αυτή μέσα(β)τη χάλαγε κιόλας που το έβλεπε(μάλλον έκανε ότι τη χαλάει)... Ο Hoyt πάνω στον Τζέισον πάντως can't be unseen!

    Και κάτι άλλο που ξέχασα: ο λυκάνθρωπος που πήγε στον Αlcide λέτε να είναι ο πρώην της γκόμενας του Σαμ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λολ οποιαδήποτε μορφή μπορεί να πάρει...όχι μονο της μάνας τους.
    και φοβάμαι ότι η πρώτη του μεταμόρφωση θα είναι η μάνα του hoyt.

    ντακς φοβερό το όνειρο. έκλαψα λίγο τολμώ να πω.

    ε λογικά θα είναι ο πρώην της και θα μπλέξουμε πάλι τα μπούτια μας.

    καλός ο eric αλλα αρχίζει να κουράζει λίγο. ελπίζω από το επόμενο να θυμηθεί τα παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι Aldo ίσως έχεις δίκιο. Όταν δείχνει shapeshifters συνήθως δεν προσέχουμε πολύ.

    Εμένα δεν με ενοχλεί ο Έρικ. Όσο δεν φοράει μπλούζα μπορεί να θυμάται ότι θέλει :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή