Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

I Wish I Was the Moon

                                        
 True Blood: Season 4 Episode 6

                                    
Αυτό το True Blood δεν με απογοητεύει ποτέ! Και ξέρεις τι κακός χαμός έχει να γίνει από εδώ και μπρος ε; Ρε τον Βασιλάκη γίνεται άντρας... Ασεμας παλικάρι μου! Άκου τι πήγε να κάνει ο ελεεινός, ο βρωμιάρης... Πιο αδερφίστικα παίξε ρε την άλλη φορά. Αλλά σιγά μην δεν έπιαναν τα puppy eyes του Βίκινγκ θεού. Και λέει όλο αυτό με την αμνησία κιετς να είναι κόλπο. Πόσο Ερικίστικο θα είναι. Έβριζα όμως, δεν έβριζα; Κι έχω να βρίσω άλλους δύο ακόμη. Πρώτα απ΄όλα τον αδελφούλη του Σαμ. Στα διάλα αχώνευτο!Ύφος για σφαλιάρες. Και είναι και βαρετός. Όπως κι ο Σαμ άλλωστε. Ψοφήστε να τελειώνουμε.

Και όπως ψοφάτε πάρτε και την Τάρα μαζί(Παμ τώρα είναι η ώρα σου). Τι σου έκαναν μαντάμ τα βαμπίρ; Και η γκόμενα της ήρθε και πάλι με αυτή τη στραβωμένη μούρη της απήδηχτης κυκλοφορεί. Άντε πουλάκι μου στην Ορλεάνη ν΄ακούσεις μουσικούλα, να δεις live το Treme, να μας αφήσεις ήσυχους. Σοβαρά τώρα είχα καιρό να μισήσω τόσο χαρακτήρα. Αντίθετα ο ξάδερφος έχει γίνει ξανά ο ενδιαφέρον, γαμάτος Λαφαγιέτ που αγαπήσαμε. Τι ατάκες!! Και το γκομενάκι μια χαρά και ο Σαμάνος παππούς υπερκούλ. Τον λάτρεψα! Ας ελπίσουμε να τους πείσει πως η Μάρνι είναι για τα σίδερα, να τους ρίξει δυο χαστούκια, να τους μάθει τίποτα ξόρκια και να τους στείλει πίσω να την κανονίσουν.

Meanwhile, συνωστισμός στο δάσος. Ο Τζέισον μες την παράνοια να περιμένει να γίνει πάνθηρας και να καταλήγει να φλερτάρει με την Τζέσικα. Σεμνά εσείς οι δύο, μη μου στεναχωρήσετε τον Χόιτ σας έσφαξα... Η Σούκι με την καραμπίνα να ψάχνει τον brotha, αλλά να πέφτει πάνω στον Alcide και την τρελή γκόμενά του που πάνε να σεληνιαστούν με τους φίλους του. Και μέσα στο χαμό ο Έρικ... Έχει φετίχ η Σσσούκι με το ύπαιθρο έτσι; Άντε της κάθισε κι αυτός... Ωραία σκηνή. Κι εδώ να σημειώσω(βαρυσήμαντη παρατήρηση για τη σειρά και την τηλεόραση γενικότερα!): τι χερούκλες έχει αυτός ο Έρικ; Θα μου πεις τώρα το παρατήρησες; Όχι βέβαια απλά τώρα είπα να το σχολιάσω. Πολλαπλά εγκεφαλικά πάλι καλοκαιριάτικα.

Τώρα περιμένουμε το comeback της μάγισσας που κατέλαβε τη Μάρνι και μπορεί να ελέγχει τους νεκρούς! Ωραία τα flashback αλλά δεν κατάφεραν να με κάνουν να συμπαθήσω τις μάγισσες. Κάψτε την already πριν να είναι αργά. Τον Έρικ ήξεραν να θέλουν να τον σκοτώσουν :( Περιμένω να δω πολλά θανατικά κι εύχομαι να μη με απογοητεύσουν όπως πέρυσι που δεν άφησαν ούτε κοκαλάκι από όσους λάτρεψα(ειδικά που σκότωσαν τον Φράνκλιν δεν τους το συγχωρώ!) και κυρίως μην κάνουν καμιά τρέλα και σκοτώσουν την Παμ. Θεάρα πάλι ε;

5 σχόλια:

  1. γαμάτο και αυτό! μάλλον η καλύτερη σεζόν.
    δεν νομίζω να το κάνει στα ψέματα ο eric...αλλα θα ταν γαμάτο.

    η tara δεν πεθαίνει αλλα παίρνει προαγωγή από τι είδες στο 7. θεός ο παππούς.

    jeson και jess είναι το ζευγάρι που περιμένεις να δεις από την αρχή του true blood. ο άλλος ο μπαγλαμάς να πάει στη μαμάκα του.

    το 7 είναι το καλύτερο φετινό επεισόδιο.

    α ναι και η δασκάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επεισοδιάρα το τελευταίο, συμφωνώ! Πολύ δυνατό. Η Tara σιγά μην ψόφαγε.

    Μην λες μπαγλαμά τον Χόιτ :( Είναι τόσο καλός ο καημένος.

    Εσύ Buffy έχεις δει? Το βλέπω τώρα γι΄αυτό ρωτάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχω δει πρώτη σεζόν. ωραίο είναι. ακόμα θυμάμαι το επεισόδιο που ΤΡΩΝΕ τον διευθυντή!
    τρίτη σεζόν είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι ιδεα μου ή αυτη η αραιοδοντα δεν εχει ιδεα απο υποκριτικη? το τελευταιο επεισοδιο με ξενερωσε αφου τα παντα συνομωτησαν ωστε να φανει ο ερικ σαν ο μλκς της υποθεσης και ο αλλος ο κοντοστουπης μπιλ να γινεται ο "my liege" και "my bill" (οσοι το ειδαν θα καταλαβουν)

    A.L.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή ναι είναι αρκετά άσχετη. Τα τελευταία δύο σήμερα θα τα δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή