Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Once Upon a Time

                       

 Dexter: Season 6 Episode 2
     

                         

Ωραιούλα φαίνεται θα είναι αυτή η σαιζόν! Φοβάμαι όμως πολύ όπως παίζουν με το θέμα της πίστης. Ελπίζω να μη δούμε τον Dex να το γυρνάει σε θεούσος και τρέχουμε... Πάντως το contrast ανάμεσα σε good shepherd και Adama είναι εξαιρετικό σαν σύλληψη. Ο ένας από δολοφόνος το γύρισε σε πάτερ και ο άλλος δολοφονεί. Και οι δύο χάρη(ή εξαιτίας) της πίστης. Να σε δω Ντεξτεράκο από ποιον θα εμπνευστείς. Είναι όμορφο το πως οδηγείται ο Ντέξτερ στην εξανθρώπιση(ή ενανθρώπιση λέγεται;). Ο ice-truck killer του έμαθε να είναι αδερφός, η Leila σύντροφος, ο Μιγκέλ φίλος, ο Trinity πατέρας, η Lumin του έδειξε ότι το σκοτάδι συνυπάρχει με το φως και τώρα αρχίζει να ψάχνει τι υπάρχει...out there! Ότι κάθε ένας από μας γνωρίζει δεδομένα μέχρι την εφηβεία, ο Dex τα μαθαίνει τώρα και με το δύσκολο τρόπο. Και έχει κάνει βήματα. Δες τον πως είναι με τον Χάρισον.

Λαγκουέρτα suck it! Αχαχαχα πως της την έφερε έτσι... Πάρτα μωρή. Πανηγύρισα όταν αντιλήφθηκα για ποια θέση προοριζόταν η Ντέμπρα. Κάποτε η σύλληψη του Ντέξτερ θα αποτελέσει την κρισιμότερή της υπόθεση και θα είναι σε θέση που δεν θα χωράνε λάθη. Να δούμε τότε τι χειρισμοί θα γίνουν και από τους δυο τους. Μέχρι να φτάσουμε εκεί όμως η Ντέμπρα ασχολείται με τα νέα της καθήκοντα και με το να γειώνει άσχημα τον Κουίν. Μπράβο το κορίτσι μου, πιστό μέχρι αηδίας στον χαρακτήρα που έχτισε ως τώρα! Αλλά ας επικεντρωθούμε στη βασική υπόθεση της σαιζόν. Creepy μέχρις εσχάτων ο Αντάμα. Τι έκανε ρε το ψυχάκι με το σίδερο. Κι ο άλλος ο νουμπάς ψάρωσε. Πάντως την εξελίσσουν κάπως αργά την ιστορία του και φοβάμαι θα μας μπουκώσουν για άλλη μια φορά στα τελευταία επεισόδια.
                                 

6 σχόλια:

  1. μ άρεσε κι αυτό. υπέροχες οι σκηνές με το μωρό.
    το θέμα της πιστης το φοβάμαι και λίγο είναι η αλήθεια.

    συγνώμη αλλα εγώ είμαι τεαμ Κουίν. πως του φέρεται έτσι καημένου? ντακς κι αυτός δεν ήξερε που πάει να μπλέξει...αλλα κι αυτή τον κατέστρεψε. πφφφφφ γυναίκες.

    ο μασουκα θεός για άλλη μια φορα.

    ρε σταματα να τον λες αντάνα. φοβερός είναι.
    και δεν το πανε αργά....στο δεύτερο επεισόδιο είμαστε ακόμα.

    πάντως από το επόμενο ελπίζω ο dex ν αρχίσει να ασχολείται και με αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά λέει η Ντεμπ μια χαρά δεν ήταν; Τι παντρειές και σαχλαμάρες...

    Για τον Μασούκα δεν ξέρω αλλά η intern ντύνεται τέλεια, θέλω να της κλέψω τα ρούχα!

    Ακόμη Αντάμα είναι. Πώς να τον πω; Βαγγέλη; Μόλις με πείσει θα τον αποκαλέσω αλλιώς. Αλήθεια το όνομά του δεν το ξέρουμε ακόμη, έτσι δεν είναι;

    Καλά όλα αυτά, εγώ έχω άλλο θέμα τώρα. Μόλις είδα SOA! ΣΟΚ!!! Μου θύμισε εποχές Shield... Εχθές έβλεπα season finale Breaking Bad που σημαίνει δύσκολα θα το ξεπερνούσε κάτι τόσο σύντομα... Breaking what? Ούτε θυμάμαι τι έγινε εκεί.

    Τι έκανε ρε ο Juice? Πως θα ζήσει μ΄αυτό τώρα; Ο μαλάκας ο Κλέι που ετοιμάζει τραγωδία με τον Trejo; Έχει μείνει κάτι ακόμη να διαλύσουν; Παρακάτω δηλαδή τι; Με τα υπογλώσσια θα είμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μωρέ καλά έκανα αλλα εφόσον ο άλλος έκανε τη μαλακα και εσύ δεν θες....φεύγεις δεν κανεις αυτό που έκανε η ντεμπ.

    μα και ο μασουκα τα ρούχα της κοίταγε τι νόμιζες.

    εμενα με έχει πείσει σχεδόν. δεν νομίζω να μας έχουν πει το όνομα του. ελπίζω να μάθουμε και για αυτόν κάποια πράγματα πιο προσωπικά.

    το soa γαμάει αγρια φέτος. βεβαια άμα τα κάνει όλα αυτά από φέτος στις άλλες 3 σεζόν τι θα κάνει? άβυσσος η ψυχή του Sutter.

    εξαιρετικό επεισόδιο. γενικά ο τρόπος που επέλεξε να διαλύσει την λέσχη μπλέκοντας τα ναρκωτικά μέσα πολύ μ αρέσει.

    για μια στιγμή πίστεψα ότι θα σκοτώσει τον Chibs κι όταν σκότωσε τον άλλων ανακουφιστικά λίγο. δεν βλέπω να χει καλο τέλος φέτος ο Juice.

    το κόλπο του Κλέι δεν βλεπω να χει τα αποτελέσματα που θέλει και θα σφαχτούν αγρια στο τέλος με το καρτέλ.

    ο trejo δεν σου φαίνεται παράξενος έτσι σαν κυριούλης που είναι με το πουκάμισο? όλο σκέφτομαι ότι θα βγάλει κάνα machete και θα τους αρχίσει.

    και ο Tig όμως θεούλης. τον λυπήθηκα στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ps: ο δικαστής ποσο τέλειος τύπος? θεός. και να δεις deadwood. αριστούργημα από τα λίγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον Juice έδωσαν πολύ βάρος να κουβαλήσει. Και δεν είναι και τόσο δυνατός ώστε να τα βγάλει πέρα. Θα τον καταστρέψει τον καημένο :( Και σίγουρα θα έχει κακό τέλος. Ήδη ο Chibs την έχει ψυλλιαστεί τη δουλειά.

    Είμαστε σε κομβικό σημείο για τη λέσχη και το ότι έριξαν στη μέση 30 πακέτα κόκα είναι καταλυτικό. Αρχίζει να χάνει πόντους ο Κλέι, ήδη οι παλιοί στράβωσαν, πλέον μπορεί κάποιος να φανταστεί τη λέσχη χωρίς αυτόν στο τιμόνι. Το θέμα είναι πως είναι η αρχή του τέλους για όλους...

    Ο Trejo μια χαρά τρομακτικός είναι και έτσι. Το έχει ο άτιμος στο βλέμμα. Και κοστούμι να φορέσει πάλι θα σε κάνει να τρέμεις. Άσε που αν κάνουν μαλακία, machete θα βγει! Χαχαχα. Η γιατρίνα έχει μπλέξει αλλά κι εγώ πιστεύω θα τη γλιτώσει στο τέλος.

    Tig, Opie είναι οι αγαπημένοι μου! Ο Tig ειδικά. Ο καλός μου όντως θεούλης στο τέλος!

    Αλλά και η Τάρα(και ναι κατάφερα να συμπαθήσω γυναίκα με αυτό το όνομα) ρε συ. Πόσο γαμάτα προσαρμόστηκε. Το έχει μέσα της για Old Lady. Δίπλα δίπλα με τη Sagal να μπινελικώνουν την ηλίθια... Αριστούργημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κρίμα και τον συμπαθώ. πάντως τα θέλει και τα παθαίνει ο βλάκας.

    η γιατρίνα βλέπω να μας αφήνει φέτος. τρομερή εξέλιξη πάντως και ο χαρακτήρας και η ηθοποιός.
    η segal είναι ο καλύτερος γυναικείος χαρακτήρας σε σειρά τα τελευταία χρονια. υπεροχη.

    εμενα είναι ο chibs και μετά μάλλον tig και opie. και ο jax των πρώτον κύκλων μου άρεσε πολύ.
    βεβαια το απόλυτο νούμερα 1 θα είναι πάντα ο μονάρχιδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή