Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Those Kinds of Things

      
Dexter: Season 6 Episode 1
   

   
Άξιζε η αναμονή ε; Τι επεισοδιάρα ήταν αυτή; Αρρώστια! Ο παλιός καλός Dexter είναι εδώ. Είναι αφωσιωμένος και δεν έχει κάτι να του αποσπά την προσοχή. Οργανώνει και πάλι τον τρόπο που θα κινηθεί, κυνηγάει μεθοδευμένα, προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες. Και αν του ορμληξει και καμιά sexy πρώην συμμαθήτρια...ναι ok akward σκηνή βγαλμένη από κάποιο όνειρο του Μασούκα, ήταν κάπως out of  context αλλά είχε χαβαλέ. Χαχαχ τι γαμάτος ο Μασούκα; Την έφερε σε όλους, διάλεξε τον χοντρό, τους την είπε και μετά απλά περίμενε να λιποθυμήσει. Θεός! Φάση έχει αυτό με τους interns. Στο Bones έχει δουλέψει υποδειγματικά και νομίζω κι εδώ κάτι παρόμοιο θα κάνουν.
 
Ο Αντάμα πως σας φαίνεται; Γέρασε ο καημένος αλλά με έσκιαξε με αυτή τη φωνή εκεί στη λίμνη μες τη νύχτα. Καλός τρελός αλλά καλύτερος από τον Trinity δεν θα είναι. Στο κάτω κάτω είναι ο Αντάμα, πόσο κακός να είναι; Πάντως είναι κάπως "φεύγα". Κι έχει βάλει και τον άλλο τον κακόμοιρο να σκοτώνει για πάρτη του... Να δούμε που θα πάει αυτή η ιστορία. Να πω εδώ πως καιρός ήταν επιτέλους να δούμε και έναν δολοφόνο με creepy τελετουργικό. Η φάση με τα φίδια πόσο cool θα ήταν αν τα εφέ δεν ήταν τόσο της πλάκας. Πέθανα στο γέλιο έτσι όπως κουνιόταν η κοιλιά του τύπου και όπως προχωρούσαν τα φιδάκια λες και ήταν ζωγραφιστά.

Επίσης να πω ότι με είχε τρομάξει το θρησκευτικό τρέιλερ, αλλά μάλλον αναφερόταν στον καινούριο δολοφόνο και όχι στον Dex. Ο φόνος του παλιού συμμαθητή ήταν ο καλύτερος εδώ και καιρό. Είχε χιούμορ και οι απορίες του Dexter(όπως και στο υπόλοιπο επεισόδιο) ήταν απίθανες. Για να μην πω για την ειρωνία προς το θύμα του. "Really?That's your answer?" Γενικά ακούστηκαν φοβερές ατάκες σε αυτή τη σκηνή. Ο καημένος να παραληρεί για τον θεό και ο Dexter άνετος "It's hammer time" και γκαπ το σφυρί στο κεφάλι. Έπος. Ο καινούριος κύκλος λοιπόν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Άντε καλή σαιζόν να έχουμε!

4 σχόλια:

  1. εξαιρετικό επεισόδιο! όλα λεφτά η φάτσα του dex όταν αρχίζει να καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται για μια απλή δολοφονία.

    ο μασούκα θεός.

    το μονο που νομίζω ότι δεν με άρεσε είναι το όλο σκηνικό στο ρεστοράν.

    το πρώτο τραπέζι καταπληκτικό. φοβερες ατάκες.
    για την τάπα που έριξε η σειρά σε όλους τους γραφικούς από το πρώτο κιόλας επεισόδιο...δεν λέω τίποτα..

    η πρώτη σκηνή αντάμα-ντεξ θα είναι ηδονική.

    ps: ελπίζω να τελειώσει φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό επεισόδιο indeed. Οι πινελιές μαύρης κωμωδίας πάντα ήταν από τα δυνατά χαρτιά της σειράς.

    Χμμ ίσως πρέπει να τελειώσει φέτος, αλλά προσωπικά δεν θέλω καθόλου!

    Ο Αντάμα όσο μένει Αντάμα θα έχουμε πρόβλημα. Δύσκολα όμως να ξεπεράσει αυτό το ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάτι διάβασα για 2 χρονια ακόμα. θα κουράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή