Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Buck the System

   
 Dexter: Season 7 Episode 3
    
  
Για άλλη μια φορά βολικά σε γενικές γραμμές ήρθαν τα πράγματα για τον Ντεξτεράκο. Από τη μία με ενόχλησε από την άλλη το χάρηκα που έφυγε από τη μέση ο Λούις και μπήκαν σοβαρότεροι παίκτες(και ως ένα σημείο δίκαιο, αφού βολικά κατάλαβε και ο άλλος με τη μία πως ο Victor είναι νεκρός). Ο κύριος Ουκρανός φαίνεται επαρκώς τρελός για σοβαρός αντίπαλος του Dex. Όχι σαν κάτι Λούηδες που όταν δεν τον παίζουν τα παιδάκια τους βουλιάζει τις βαρκούλες. Τώρα λοιπόν μας έμειναν Ουκρανοί και Λαγκουέρτα και το ανησυχητικό είναι πως ο Dexter δεν έχει ιδέα για τίποτα από τα δύο. Με τους hitech μαφιόζους πιστεύω θα δυσκολευτεί αλλά στην περίπτωση της Λαγκουέρτα υποψιάζομαι πως θα βάλει το χεράκι της η αδελφούλα και θα την γλιτώσει φτηνά ο Ντεξτεράκος.
Που επιτέλους κατάφερε να την πάρει κατά κάποιο τρόπο με το μέρος του. Τον έστειλε και σπιτάκι του. Θα ησυχάσει αυτός, θα ησυχάσουμε κι εμείς και θα πάρει και κανένα ρεπό κι αυτή η δόλια η νταντά. Πραγματικά είχε γίνει ανυπόφορη η Ντέμπρα. Αυτή είναι η λογική αντίδραση. Πολύ σωστά προχωράει ο χαρακτήρας από την άρνηση, στην αηδία, στο θυμό, στο αίσθημα ευθύνης και τώρα στην κατανόηση(αργότερα στην αποδοχή ίσως;) όμως let him kill! Δεύτερο σερί επεισόδιο χωρίς φόνο, στερητικό θα πάθουμε. Από εκεί και πέρα, όμορφη η σκηνή της με τη Λαγκουέρτα που ουσιαστικά της λέει τα ίδια που είπε στον Dex και την αφήνει αβοήθητη. Δεν σε χάλασε τώρα ε;

Epic οι imaginary φόνοι του Ντεξτεράκου στην αρχή. Κόψιμο λαιμού με πιστωτική και στυλό στην καρωτίδα του Μασούκα. That's how he should roll. Επίσης ωραίος ο Μινώταυρος. Το βρήκα cool και τρομαχτικό το τελετουργικό του, νομίζω θα ήθελα να τον ξαναδώ στο μέλλον. Είναι και νταμάρι, θα τον δυσκόλευε τον δικό μας. Ως τώρα μου αρέσει πολύ όπως πάει η σαιζόν. Να τη φτύσουμε μην τη ματιάσουμε! Η Yvonne Strahovski έκανε καλή πρώτη εντύπωση και σε μας και στον Dexter που δεν μπόρεσε να κρατήσει τη μπατονέτα από την ταραχή. Ανυπομονώ για τη συνέχεια.



3 σχόλια:

  1. κι αν δεν πέθανε ο λουις? θα ταν τόσο γαμάτο να τον δούμε να επιστρέφει.

    θέλω λαγκουέρτα στο τραπέζι τώρα!

    θα μου λείψουν οι σκηνές στο σπίτι της ντεπ.

    τον μινώταυρο θα τον ξαναδούμε σίγουρα.

    οι ουκρανοί έχουν αρχίσει να αποκτούν ενδιαφέρον και πολύ φοβάμαι ότι θα την πληρώσει ο αδερφός μου κουίν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως να μην πέθανε ρε συ; Χαζομάρα θα είναι κάτι τέτοιο. Ο Κουίν να σου πω την αλήθεια φέτος παρουσιάζει 0 ενδιαφέρον. Τουλάχιστον δεν είναι τόσο ενοχλητικός όσο πέρυσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το είχα διαβάσει κάπου αλλα έτσι όπως πέθανε όντως θα ήταν χαζομάρα.
    τραγικός χειρισμός χαρακτήρα πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή