Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

New Series 2011(part 1)

                                                                        
Άρχισαν κάποιες καινούριες σειρούλες και θα ακολουθήσουν κι άλλες τους επόμενους μήνες αλλά ας πούμε καμιά κουβέντα γι΄αυτές του Ιανουαρίου.

Shameless

Μπορώ να το δω να λειτουργεί. Ίσως ήδη να έχει χτίσει το main plot και να έχει δείξει διάθεση να αναπτύξει τους χαρακτήρες του. Προσωπικά όμως βαρέθηκα απελπιστικά και σταμάτησα στον πιλότο. Κάτι τέτοια κοινωνικά δεν με τρελαίνουν, βάλε και κάτι κλισέ καταστάσεις που ήταν φανερό προς τα που τραβάνε, είναι και πενηντάλεπτα τα επεισόδια...ε άστο καλύτερα!


The Cape

Απαράδεκτο! Ο βασικός χαρακτήρας πολεμάει για να αποκαταστήσει τη φήμη του και να γυρίσει στην οικογένειά του... Το έχουμε δει κοντά στις δέκα χιλιάδες φορές αν δεν κάνω λάθος! Συνεχίζω να το βλέπω, όχι με πολλή προσοχή είναι αλήθεια για τρεις βασικούς λόγους. Αυτούς:


Episodes
Αυτό το βρίσκω καλό. Έξυπνο χιούμορ, μια σαρκαστική ματιά στον κόσμο της τηλεόρασης. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο αλλά βλέπεται ευχάριστα και αποτελεί όμορφη σάτιρα. Θα το ήθελα λίγο πιο καυστικό αλλά είναι και νωρίς ακόμη.


InSecurity

Πρόκειται για Καναδική σειρά στην οποία βλέπουμε μια ομάδα των Καναδικών μυστικών υπηρεσιών να εξοντώνει διάφορους μυστήριους τύπους. Σε τι διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη σειρά ή ταινία με πράκτορες, τρομοκράτες, κυβερνητικά μυστικά; Ένα προς ένα τα μέλη της ομάδας είναι ηλίθιοι!!! Πολύ ευχάριστη σειρούλα.


Portlandia

Έχω δει μόνο ένα επεισόδιο αλλά νιώθω πως πρόκειται για διαμαντάκι. Στο random ύφος του Spaced και του Community, με αρκετά περίεργο χιούμορ, το θεωρώ δυνατό χαρτί αν και θα μου έκανε εντύπωση αν έχει τηλεθέαση. Μου δίνει την αίσθηση πως μπορεί να είναι πιο προχώ από το Community(όχι όμως και από το Spaced, αυτό δεν παίζει!) αλλά δυστυχώς μπορεί με την ίδια ευκολία να είναι και αποτυχία! Θα δείξει.


Being Human

Ο πιλότος που μου άρεσε περισσότερο μέχρι τώρα(από τα καινούρια-καινούρια, το Spartacus παίζει σε άλλη κατηγορία)! Δυστυχώς δεν έχω δει το αγγλικό και θα το κάνω κάποια στιγμή. Τούτο εδώ όμως το βρήκα φρέσκο, νεανικό κι ευχάριστο. Είχε και την αγωνιούλα του στο τέλος, ωραίες φάτσες, μια χαρά. Ο βαμπιράκος να μην έβγαινε τη μέρα και θα ήμουν υπερευχαριστημένη.


Spartacus: Gods of the Arena

Δέκα λίτρα αίμα και δυνατή μουσική πριν το έβδομο λεπτό. Το πρώτο τρίο της σειράς πριν το δεκαπεντάλεπτο! Προφανώς και δεν έκανε ο Spartacus τη σειρά. Είναι απίθανο που βλέπουμε πολλά γνωστά πρόσωπα και ξέροντας που θα καταλήξουν περιμένουμε με αγωνία να δούμε πως. Περισσότερες ευφάνταστες βρισιές, η Jaime Murray στο καστ, όλα τέλεια! Εννοείται οι ίντριγκες ξεκίνησαν από τώρα(δεν νοείται επεισόδιο Spartacus χωρίς δέκα χιλιάδες εξελίξεις), το αίμα ρέει άφθονο και κάτι μου λέει ότι θα είναι ακόμη πιο έπος από το Blood and Sand.



ΥΓ: Από τα παλιά ξεκίνησε πάλι το Royal Pains και το Californication. Το δεύτερο με κέφια και σκοτεινή διάθεση. Hank Moody είσαι τεράστια ιδέα αγόρι μου!
                               

5 σχόλια:

  1. Τελικά θα με κάνεις να δω τα Spartacus...
    Αίμα, σπέρμα και μουσική!
    Λέω να ξεκινήσω με το καινούριο που αν δεν κάνω λάθος είναι prequel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pure fan! Ναι prequel είναι. Δες το οπωσδήποτε, νομίζω δεν έχω δει κάτι πιο διασκεδαστικό στην τηλεόραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στο cape παίζει και ο άλλος ο ασχημομούρης από το true blood?

    το Being Human φαίνεται ενδιαφέρον...για αυτό και θα δω το αγγλικό.

    και επιτέλους δες spartacus!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασχημομούρης είσαι και φαίνεσαι :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή