Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

You Smell Like Dinner

                                                  
True Blood: Season 4 Episode 2



Πιθανόν να το ξέρεις αλλά...υπάρχει εκεί έξω! Κι εδώ τα πράγματα γίνονται ελαφρώς καλύτερα. Και ο Έρικ εμφανίζεται λίγο περισσότερο όλο ύφος, θράσος και αυταρέσκεια! Περνάει μια βόλτα με εντολή του Βασιλιά πλέον Bill από τις μάγισσες για να δει που το πάνε με την ανάσταση των νεκρών κι αυτές κάτι του κάνουν και το τέλος τον βρίσκει να περιπλανιέται φοβισμένος, χωρίς μνήμη και χωρίς μπλούζα... Κελεπούρι! Αλλά ξέρεις ποιες έχουν τις τύχες τις καλές... Η Σσσσούκι.

Ο Bill έχει γίνει όπως είπα Βασιλιάς. Και εκτός από εξουσία απέκτησε και attitude, που δεν λέω του πάει. Ανεκτίμητης αξίας το flashback στο πανκ παρελθόν του. Του πήγαινε μπορώ να πω.  Α και μια και το θυμήθηκα, αυτός έχει κάνει κάτι στη μούρη του; Κάπως διαφορετικός μου φάνηκε. Έχει βρει και γκομενίτσα, μάλιστα. Πάρτα Σσσσούκι. Τη συμπάθησα την καινούρια. Για χαφιές καλή είναι. Η οποία αν θυμάμαι καλά είναι αυτή που κάτι έδωσε στην Αρλίν για να ρίξει το παιδί στην προηγούμενη σαιζόν. Πιστεύω  το χάλασε το μωρό. 

Η Τάρα έχει ομορφύνει από πέρυσι. Αλλά με το που γύρισε στο Bon Temps άρχισε πάλι τις φωνές και τις υστερίες. Τι ορμάς κοπέλα μου στον Έρικ; Βλαμμένο είσαι; Εξαιτίας της έγιναν όλα κι εξαιτίας της τριγυρνάει μ΄αυτό το χαμένο βλέμμα(αααχ αδικίες της ζωής να τον βρει η Σσσσούκι). Στα διάλα Τάρα. Και πάρε και μαζί και τον ξαδερφούλη σου και τον γκόμενό του που γουστάρει να κάνει τον Harry Potter και θα την πληρώσει όλη η πόλη... Ήμαρτον δηλαδή. Αλλά σκάω να μάθω τι μπορεί να πάθουν τα βαμπίρ αν αυτές οι τρελές καταφέρουν να ζωντανεύουν τους νεκρούς.

Για τον Τζέισον δεν θέλω να πω κάτι. Τόσο χαζός που είναι και πολύ είχε αργήσει να μπλέξει σοβαρά. Αχ βρε Τζεϊσονάκο... Ένα νορμάλ μέλος είχε απομείνει στο σόι...το χάσαμε κι αυτό. Κι αυτός ο Άντι. Δεν περίμενα τίποτα παραπάνω απ΄αυτόν βέβαια. Άντε να δούμε τι θα γίνει παρακάτω. Αυτό το επεισόδιο μου φάνηκε σαν να ήταν μικρότερο. Δεν ξέρω γιατί. Ήταν πολύ εύκολα παρακολουθήσιμο, είχε φαν(αν και τα έχουν πάει και καλύτερα) και όταν τέλειωσε ήθελα κι άλλο.

2 σχόλια:

  1. πολύ καλύτερο από το πρώτο. αίμα κώλοι βυζιά(αχ λούνα μπλα μπλα μπλα). μένει να γίνει λίγο πιο camp και θα χουμε μια τέλεια σεζόν.

    θεϊκό το fb του μπιλ.
    ναι και γω τη συμπάθησα την καινούρια. έχει να δώσει.
    γαμάτη η σκηνή με την αρλίν και το μωρό.

    το όλο θέμα με τις μάγισσες έχει πολύ ενδιαφέρον τελικά.

    ο τζέισον άρχισε να βγάζει λίγο γέλιο ξανά. άμα αρχίσει και να γαμάει λίγο...θα αποκτήσει πάλι το ενδιαφέρον της πρώτης σεζόν.

    και το ξεκολάκη όταν είναι χωρίς τον μπαγλαμά κάτι λέει.
    και η παμ θεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ξαναείδα σήμερα και που αξίζει λίγο βρωμόξυλο που ξέχασα να γράψω για την Παμ. Άπειρα θεά!!!

    Αν λέγοντας ξεκωλάκι εννοείς τη Τζέσικα, καλά θα κάνει να μαζευτεί. Μια χαρά είναι με το μπαγλαμά!!! Τέλειο ζευγάρι :)

    Πάντως αυτό που παρατήρησα για χιλιοστή φορά είναι το πόσο βαρετός είναι ο Σαμ. Άχρηστοοοοοοοοοος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή