Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Βαρεμάρα...

                                                                                           








Επίσης έφτιαξα ένα ευρετήριο για να βρίσκουμε πιο εύκολα τις ταινίες(click στη Melanie αριστερά ή εδώ).
Με την ευκαιρία δεν θα σβήνω και τα τηλεοπτικά reviews που βάζω σαν ξεχωριστή σελίδα :)

Λινκάκι με εξαιρετικό ποστ που πέτυχα τυχαία(δεν θυμάμαι πως)

Και  πάντα ξεκαρδιστικό sombrero!

Α και οι φαν του Shield λογικά πήρατε πρέφα το επεισόδιο του Lie to Me με το μισό καστ μαζεμένο! Κρίμα που έλειπε ο Chiklis γιατί η ερμηνευτική αναμέτρηση των δύο μέσα στο Cube θα ήταν απλά ιστορική τηλεοπτική στιγμή...  

8 σχόλια:

  1. Το είδα χθες το βράδυ το Lie to Me... ΜΟΝΟ η εναρκτήρια σκηνή μου άρεσε από το επεισόδιο, αλλά κάθε φορά που έδειχνε κάποια ηθοποιάρα της Shieldάρας ένιωθα κάπως... Ας τους πετούσαν ΟΛΟΥΣ του άλλους, να έφερναν Chiklis και Goggins και τότε θα γούσταρα τρελά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα μου άρεσε όλο το επεισόδιο πολύ, οπως όλα ασχολούνται με το παρελθόν του Lightman. Για Goggins δεν τρελαινόμουν αλλά τον Chiklis τον ήθελα κι εγώ!

    Θα ήταν υπέροχο μια κοινή σκηνή με τον Roth! Νομίζω ότι η τηλεοπτική μου τριάδα πλέον είναι Roth-Chiklis-Gandolfini... Οι δύο πρώτοι μου αρέσουν ακριβώς το ίδιο. Ίσως ο Roth ένα τσακ παραπάνω αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται και στις κινηματογραφικές του στιγμές που όχι μόνο είναι εξαιρετικές αλλά και τρομερά διαφορετικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. Γιατί δεν τρελαινόσουν για Goggins;!;!; :/

    2. Τι το υπέροχο θα είχε μια σκηνή του Chiklis με τον Roth; Που θα τον έτρωγε ζωντανό ο Vic Mackey;!;!; :p Δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε ιδιαίτερα ο Roth στο χθεσινό... Έκανε κάτι γελοίες-σπαστικές γκριμάτσες... Δεν συγκρίνεται σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση με τον Chiklis και με τον Sutherland. Απλά είναι πολύ κατώτερος. Β)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1. Να τον ξαναδώ! Τρομερός ηθοποιός αλλά αυτή τη φάτσα δεν θέλω να τη βλέπω. Μη με κάνεις ν'αρχίσω πάλι για το βρωμιάρη τον Shane!

    2. Βασικά οι "γελοίες-σπαστικές γκριμάτσες" είναι μέρος του ρόλου. Δεν είναι κακή ηθοποιία, είναι ο χαρακτήρας έτσι κουλός! Sutherland δεν έχω δει αλλά δεν θεωρώ τον Roth πολύ κατώτερο του Chiklis. Ίσα ίσα το ότι βλέπω τη σειρά μόνο για τον χαρακτήρα που υποδύεται και ανυπομονώ γι΄αυτή ενώ σαν υποθέσεις δεν μου λένε κάτι οι περισσότερες, λέει πολλά!

    Κάνει σαν σπαστικό και οι άλλοι τον αμφισβητούν. Δεν τον παίρνουν στα σοβαρά και τους στριμώχνει! Ο Lightman είναι μεγάλη μορφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1. Εμένα δεν μου τη σπάει η φάτσα του και χαίμομαι όποτε τον βλέπω (Justified π.χ.)...

    2. Ε τότε είναι γελοίος-σπαστικός ο χαρακτήρας που υποδύεται κι αυτός είναι απλά διεκπεραιωτικός... :p Κάτι σαν τον Μιχαλάκη στο ρόλο του Ρούλη ένα πράμα... Β)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2. :)) :p ;) (νταξ, ήμουν λίγο υπερβολικός, αλλά δεν ξετρελαίνομαι... απλά καλούς τους θεωρώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαρισρτώ για το linkάκι στο blogάκι μου! Τώρα ανακάλυψα και το δικό σου και ως παλιός ιντερνετοσινεκριτικός κι εγώ (τότε που το blogging βρισκόταν ακόμη σε εμβρυική φάση) εγκρίνω! Συνέχισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή