Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Night on the Sun

 True Blood: Season 3 Episode 8



Βασικά θέλω να πάω για ύπνο αλλά δεν κρατιέμαι! Μόλις τέλειωσα το επεισόδιο του True Blood και είμαι εκστασιασμένη! Πραγματικά ιδανικότερη σειρά για καλοκαίρι δεν παίζει. Κι ας έχει ποιότητα σαφώς χειμερινή. Ζέστη, σκόνη, υγρασία, ερωτισμός... Ότι πρέπει!

Η Σσσσούκι χώρισε με τον Bill και μπορώ να πω ότι συγκινήθηκα ελαφρά. Κι ας ήταν μίζερος και κλισέ χωρισμός. Βρήκε λοιπόν ευκαιρία η Σσσσούκι να ξαπλωθεί στον ήλιο και να παίξει τη Λολίτα όπως σε εκείνη την απίθανη σκηνή του πρώτου επεισοδίου. Κάπου εκεί σκάει η Τάρα με αξιομνημόνευτα μπινελίκια και ξαπλώνουν χεράκι-χεράκι σαν διαφήμιση της Benetton.

Την ίδια ώρα ο Bill συναντά τη Τζέσικα και μοιράζονται μερικές πολύ όμορφες σκηνές. Θα επανέλθω σε αυτούς αφού πρώτα ευχαριστήσω τους δημιουργούς για τη μικρή δόση Φράνκλιν! Α και ο Τζέισον είχε το φαν του. Η γκομενίτσα ανήκει στο είδος του Σαμ και όχι της Σσσούκι όπως είχα υποθέσει. Ε δεν μπορώ να πέφτω και σε όλα μέσα!

Σε αυτό το επεισόδιο ήταν πάλι εξαιρετικός ο Έρικ. Χειρίζεται εύκολα τους πάντες και τους φέρνει με τα νερά του. Ακόμη και ο Υπεροχότατος έπεσε θύμα! Και του άφησε τον αρραβωνιάρη απροστάτευτο! Μικρός θεούλης ο Talbot για άλλη μια φορά με τα ελληνικά του μπινελίκια και τα λάγνα βλέμματά του... Και κάπου εκεί γδύνονται, ο Έρικ τον γυρνάει μπρούμητα και τον παλουκώνει... Κυριολεκτικά! Εύγε νέε μου.

Την ίδια ώρα η πρώην του Λυκούλη με δυο λυκάνθρωπους σκάνε στο Bon Temps. Τα τετράποδα πάνε στον Bill και η τρελή στη Σσσσούκι! Τι bitch fight είδανε τα ματάκια μας; Και τι τέλος καυγά; Τη Σσσούκι τη φοβήθηκα για μια στιγμή. Ψαλίδι φίλε. Έπος! Αν και το ήθελα καρφωμένο στο μάτι. Και στου Βασιλάκη το σπιτικό έχει σκάσει ο υπεροχότατος πιάνει τη Τζέσικα και στη συνέχεια κάνει ντου στον Bill. Το Kill Bill όμως δεν είναι εύκολο, θέλει Νύφη και Ταραντίνο οπότε νιώθει το βίαιο θάνατο του καλού του και την κάνει για τα ανάκτορα.

Bill-Σσσούκι τα ξαναβρίσκουν και ακολουθεί απείρως σέξι σκηνή on the floor. Εύγε νέοι μου κι εσείς!

6 σχόλια:

  1. τι ήταν πάλι αυτό ρε!!! ειδικά στο τέλος τα γάμησε όλα και έφυγε!!! τα τελευταία λεπτά πρέπει να ήταν ότι πιο ξεσαλωτικο έχω δει στην tv.

    eric και Talbot θεουλιδες για άλλη μια φορα! κρίμα πάντως που τον έφαγε. τώρα φαντάζομαι θα την κάνει στα γρήγορα γιατί ο βασιλιά μπορεί να τον ξεσκίσει σε δευτερόλεπτα.

    για το τέλος να πω απλά hbo 4ever( ακούς joss?)! οποιοδήποτε άλλο κανάλι θα την έχει καταστρέψει την σειρά! και φυσικά η κομματάρα στο τέλος είναι πώρωση!

    άραγε ο q βλέπει το βλέπει? είμαι περίεργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεσαλωτικό ακριβώς αυτό!!!

    Λες να την κάνει ο Έρικ ή να τον παίξει πάλι έξυπνα; Μη ξεχνάς πως ήταν μπροστά στο κόψιμο του κεφαλιού.

    Ο Quentin μπορεί να είναι και πολύ απασχολημένος με το American Idol!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπα δεν θα με άρεσε να μείνει και να κάνει τα κολπάκια του. θα ταν λίγο χαζό να καταφέρει να τον πείσει μετά από αυτό. εγώ θέλω να δω τον βασιλιά η χάνει την ψυχραιμία του. να μπει μέσα και να τους σφάξει όλους.

    δεν έχει το καλοκαίρι american idol:)

    το trailer του επομενου το είδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν βλέπω ποτέ τα trailers των σειρών(εκτός από ελάχιστες).

    Τι εννοείς να τους σφάξει όλους; Και τον καημένο τον Έρικ; Νομίζω πως εκεί αυτή τη στιγμή οι μόνοι ζωντανοί είναι ο Έρικ και η Βασίλισσα. Αν δεν την έχουν κάνει. Εγώ θα ήθελα διαλογική αναμέτρηση. Το έχουν και οι δύο και θα ακούγαμε ατάκες που θα έγραφαν ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ούτε και γω. από σένα περίμενα να με πεις άμα γίνετε χαμός:)

    του δικούς να σφάξει από τα νεύρα του. ο eric νομίζω ότι την έχει κοπανήσει. είναι έξυπνος...δεν νομίζω ότι θα κάτσει να αντιμετώπιση ένα νευριασμένο βαμπίρ που του ρίχνει 1000 χρονια.
    α επίσης θα ήταν γαμάτο να βγει ο bill απατεώνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω ότι ο Bill απατεώνας είναι, απλά στην πορεία την ερωτεύτηκε πραγματικά τη βλαχοπούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή