Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ricochet Rabbit

 
Dexter: Season 6 Episode 10
 

   
Χρειάστηκαν 9 επεισόδια για να ανακαλύψει ο Ντέξτερ ότι ο Τράβις είναι ολότελα για τα σίδερα κι έχει εδώ και καιρό φάει τον Γκέλαρ. Εγώ δυστυχώς είχα καιρό πριν χώσει τη μύτη μου εκεί που δεν με έσπερναν και το είχα φάει το σποϊλεράκι μου, οπότε δεν θα έλεγα πως έπεσα από τα σύννεφα. Το πως χειρίστηκε την όλη ανακάλυψη πάντως δεν το λες και ψύχραιμο. Άρχισε να τρέχει εδώ κι εκεί, να κάνει κινήσεις απρόσεκτα και το μόνο που κατάφερε ήταν να σκοτώσει τον παλαβό φαν που περιμάζεψε ο Τράβις. Εδώ να σημειώσω πως το concept της σαιζόν δεν είναι η θρησκεία όπως φαινόταν στην αρχή αλλά το ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά. Αντιθέτως έχει μαζευτεί οοολη στο Μαϊάμι.

Έχουμε αισίως φτάσει δύο επεισόδια πριν το τέλος οπότε ας συμμαζέψουμε λίγο τι έχουμε δει ως τώρα και κυρίως τι περιμένουμε παρακάτω. Ο Ντέξτερ ως τώρα αντιμετωπίζει τη θρησκευτική θεματική όπως ακριβώς θα περιμέναμε από αυτόν: με περιέργεια, δυσπιστία και σαρκαστικές ατάκες! Είδε τους δύο δρόμους στους οποίους μπορεί να οδηγήσει η πίστη και διάλεξε το δικό του σκοτεινό μονοπάτι, αυτό του Χένρι και του Dark Passenger. Εύγε στους δημιουργούς! Επίσης στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε ποιος είχε αγοράσει το χέρι του Icetruck Killer. Τα λεγα εγώ... Αυτός θα μας απασχολήσει του χρόνου λογικά, οπότε ας ασχοληθούμε με τα θέματα της επόμενης εβδομάδας!

Ο Μπατίστα εξαιτίας του Κουίν που έχει χάσει κάθε έλεγχο βρίσκεται στα χέρια των σαλεμένων και τυχερός θα είναι αν δεν τον σκοτώσουν. Που εκτός από το να τακτοποιήσουν τον Μπατίστα έχουν και να αμολήσουν ένα δηλητηριώδες αέριο στο αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι... Μέσα σε όλο αυτό το χαμό να πούμε πως είναι η πρώτη σαιζόν στην οποία ο Ντέξτερ μοιράζεται τόσα κοινά με το δολοφόνο και τελικά αυτό είναι και το βασικό ενδιαφέρον του κύκλου(που κακά τα ψέμματα δεν είναι και από τους καλύτερους της σειράς). Όπως και να έχει η εβδομάδα μέχρι το επόμενο επεισόδιο θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη!

2 σχόλια:

  1. εμένα μου άρεσε πολύ σεζόν μέχρι το 9.

    Το συγκεκριμένο πολύ καλό αλλά πλέον εχω ξενερωσει λίγο.

    αυτη η φάση που πάει παιχτεί ανάμεσα σε ντεξ και ντεμπ...πλάκα θα χει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα όλη η σαιζόν με έχει χαλάσει κάπως. Βασικά με τη θεματολογία και τον Αντάμα έθεσε νωρίς ψηλά τον πήχη και τελικά δεν έφτασε ποτέ εκεί :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή