Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

This Is the Way the World Ends

       
 Dexter: Season 6 Episode 12
    

     
Κακή σαιζόν για τα δεδομένα της σειράς που τελικά καααπως σώθηκε από την τελευταία σκηνή. Η οποία προσωπικά με ξενέρωσε αλλά δίνει το έναυσμα για το τέλος της σειράς και έναν πολύ ενδιαφέρον επόμενο κύκλο. Με ξενέρωσε γιατί σιχαίνομαι τα cliffhangers σε καλές σειρές. Και το Dexter έχει αποδείξει επανειλημμένα πως είναι τέτοια. Και η τρίτη season δεν ήταν τόσο καλή, όμως λειτούργησε ΑΨΟΓΑ και βοήθησε απεριόριστα στην εξέλιξη του Dexter, αυτή τη φορά κάτι τέτοιο δεν νομίζω πως συνέβη. Είχε τις στιγμές της και ένα πραγματικά γαμάτο επεισόδιο αλλά τίποτα παραπάνω. Στα του επεισοδίου τώρα... Ένα ακόμη μέτριο επεισόδιο στο οποίο βλέπουμε για ακόμη μια φορά πως η ανθρώπινη πλευρά  του Dexter-που πλέον υφίσταται-κάνει δύσκολο το έργο του Dark Passenger. Ένα σωρό ευάλωτα σημεία που ένας killer πιο σοβαρός από τον βλάκα τον Travis θα τα εκμεταλλευόταν στο έπακρο.

Σχετικά γρήγορα λύθηκε το θέμα με τον Travis πάντως και βρέθηκε στο τραπέζι του Dexter. Ένα ευχαριστώ στους δημιουργούς που δεν έκαναν τον Dex θρήσκο και για την ατάκα της σειράς "I'm a father, son, serial killer"... Ανεκτίμητη η φάτσα του Travis όταν ανακάλυψε πως το τέλος του κόσμου ήρθε μόνο γι΄αυτόν. Το πρέπον θα ήταν να ακουστεί από το υπερπέραν η φωνή του Σέλντον "Bazinga". Από εκεί και πέρα τίποτα σοβαρό δεν έγινε, όπως και στο προηγούμενο άλλωστε. Είχαν ευκαιρίες φέτος αλλά τις άφησαν να πάνε χαμένες. Μάτια μου έχεις τον Olmos στο καστ, εκμεταλλεύσου τον γαμώτο. Ποιος διαφωνεί πως μια τελική αναμέτρηση ανάμεσα σε αυτόν και τον Dex θα παρουσίαζε ενδιαφέρον;

Τι περιμένουμε τώρα; Τώρα έχουμε τη Ντέμπρα να ανακαλύπτει τον Ντέξτερ. Πιστεύω πως δεν θα βάλει τα κομμάτια στο παζλ και θα θεωρήσει αυτό το φόνο μεμονωμένο περιστατικό και θα καλύψει τον Ντέξτερ. Έτσι όπως έχει χτιστεί ο χαρακτήρας αυτό δείχνει λογικό. Μην ξεχνάμε ότι ανακάλυψε πως είναι ερωτευμένη μαζί του. Ήμαρτον!!! Αυτό το τραγικό δεν το σχολίασα ε; Είναι που έμεινα άφωνη με τη μαλακία των δημιουργών... Α έχουμε και τον intern που αποφάσισε να μείνει(θεός Μασούκα στην εν λόγω σκηνή) και που κάτι δείχνει να ξέρει για τον Ντεξτεράκο. Όλα δείχνουν πως η κακιά αυτή σαιζόν ήταν απλά ένα ατύχημα και οι επόμενες δύο που θα έρθουν θα έχουν πολύ ενδιαφέρον οπότε λέω να τους το συγχωρέσουμε!
   

4 σχόλια:

  1. Καλά χριστούγεννα ρε:p άντε του χρόνου τέτοια μέρα θα βλέπουμε ταραντίνο.

    ακόμα δεν μπορώ να σχολιάσω εγώ! Για αυτό να πω μόνο ότι δεν με χάλασε καθόλου αυτό που πάνε να κάνουν με ντεμπ κ ντε.
    Θα έχει ενδιαφέρον το πως θα εξελιχθεί στην επόμενη σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα τελειότερα Χριστούγεννα θα είναι :)

    Μετά τα φετινά τους φοβάμαι. Έχουν ρίξει το καλό χαρτί στο τραπέζι αλλά πρέπει να παίξουν και σωστά. Ελπίζω να μην τα κάνουν χάλια.

    Καλά Χριστούγεννα και σε σένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι σωστά, τα'χαμε όλα σ'αυτή τη σεζόν, οι ψυχαναλύσεις και ο έρωτας της Ντέμπ μας έλειπαν!!!!

    Κακή κακή κακή σεζόν, μου χάλασε τον Χριστουγεννιάτικο μαραθώνιο! pff

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω εσύ είσαι κάπως υπερβολικός αλλά σε γενικές γραμμές συμφωνούμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή