Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

You live in the treme... You gotta deal with that shit!

                                                                     
Στον έρωτα με την πρώτη ματιά ποτέ δεν πίστευα και συνεχίζω να μην πιστεύω. Πλέον όμως πιστεύω ακράδαντα στον έρωτα με το πρώτο άκουσμα... Σε πολλές ταινίες και σειρές μου τράβηξε την προσοχή η μουσική. Τα περισσότερα κομμάτια που ακούω είναι από soundtrack. Όμως αυτό που έπαθα με το Treme δεν μου έχει ξανασυμβεί.


Κάτι που είμαι άσχετη με τα είδη των μουσικών που ακούγονται στη σειρά, κάτι που είναι μέρος της ιστορίας, έφαγα τέτοιο κόλλημα... Τώρα είμαι σε αναζήτηση των κομματιών. Εδώ ανεβάζουν αρκετά από τα υπέροχα τραγούδια!


Και πέρα από σειρά για τη μουσική είναι και σειρά για τους ανθρώπους. Όμορφες ιστορίες, αληθινές. Οι χαρακτήρες είναι όλοι αγαπητοί κι έχουν παίξει τρία μόνο επεισόδια! Είχα ξαναενθουσιαστεί με σειρές από τα πρώτα επεισόδια αλλά ποτέ δεν είχα εκπλαγεί τόσο μα τόσο ευχάριστα. Και το θετικό είναι πως κάθε επεισόδιο είναι καλύτερο και μελωδικότερο από το προηγούμενο... Λέτε να είναι η καλύτερη τηλεοπτική σαιζόν της χρονιάς; Λέω να περιμένω το Dexter και True Blood και να αποφασίσω μετά :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου