Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Amsterdam 2010

                                                                               
Γύρισα και βρήκα μια απαίσια ζέστη!!! Πώς την παλεύουμε εδώ; Ήταν γαμάτα και όχι ότι ενδιαφέρει κανέναν αλλά εγώ θα γράψω τα δέκα πράγματα που μου έμειναν από το Άμστερνταμ:

1) Οι βαλίτσες μας ταξίδεψαν με άλλη πτήση! Βλαμμένη Alitalia κάτι ξέρουν όλοι και την αποφεύγουν. Μια μέρα είμαστε με τα ίδια ρούχα. Κάναμε μπάνιο με σαπούνι για τα χέρια!!! Η ατέλειωτη μπίχλα αλλά εμείς απτόητες, δεν μασήσαμε.


2) Μέναμε σε ένα απίθανο διαμέρισμα, τίγκα στην Audrey!





3) Στο Sex Museum είχε άπειρο γέλιο... Βέβαια ήταν κάτι βλαμμένα που κακάριζαν και έμπαιναν μπροστά όταν θέλαμε να βγάλουμε φωτογραφίες!

Εεεε ψιτ!


4) Γυρίσαμε άπειρα μουσεία. Ήταν κωλοπανάκριβα αλλά άξιζε απίστευτα.


Πέντε λεπτά το κοιτούσα. Τι μου θύμισε;

5) Είναι τέλειο να γυρνάς με ποδήλατο! Έχει ποδηλατόδρομους και ποδηλατοφανάρια. Είμαστε όμως λίγο όργια κι επειδή το βράδυ φοβόμασταν μη μας τα κλέψουν τα βάζαμε στο σαλόνι!



Εγώ πήρα παιδικό! Έπεσα και κάτω... Ενώ ήμουν σταματημένη... Το fail μου δεν έχει όρια

6) Αν σας πει κανείς να προσέχετε και τέτοια να ξέρετε ότι λέει


Μέναμε ανάμεσα σε τρία coffee shops, ένα gay τσοντάδικο κι ένα gay sex shop και απέναντι από δυο βιτρίνες με κοπελίτσες ελαφριά ντυμένες(καλά αυτές δεν κρύωναν?). Σε πιο ήσυχο μέρος δεν έχω μείνει!!!

7) Τέλεια περάσαμε σε έναν γιγάντιο ζωολογικό κήπο-ενυδρείο-πλανητάριο!


Αυτό το ζώο δεν είναι καθόλου σοβαρό!

8) Τα Παόκια είναι γραφικά! Πολύ γέλιο... εκεί που περπατούσαμε αμέριμνες ακούμε από απροσδιόριστη κατεύθυνση "Ω Παοκάρα, είχα δέντρα στα Ζωνιανά". Πάντα εντός κλίματος οι καλοί μου!

9) Μια και έπιασα τα ποδοσφαιρικά, πήγαμε στη Haineken και στο Τσου-Λου δωμάτιο(χορηγός γαρ) είχε μπάλα με γαυρουπογραφές και τα γάντια του Νικοπολίδη!



Που είστε βαζελάκια;

10) Το φαγητό ήταν μουφαδένιο! Μόνο τα Hot Dog μετράνε. Τρώγαν πατάτες με μαγιονέζα. ΠΟΛΥ! Καλά τα έλεγε ο Vince... Γεια σου ρε Quentin ποπκαλτουρά :)

Όσο για τα τρία που φημίζεται το Άμστερνταμ...

Η φάση με τις βιτρίνες είναι μια βλακεία κι αυτές δεν λένε πολλά(στην περιοχή των κόκκινων φαναριών τουλάχιστον, αυτές απέναντι από το σπίτι μας ήταν ομορφούλες)!

Δεν χρειάζεται να πας σε coffee shop. Αρκεί να αναπνέεις... Μάλλον γι΄αυτό είναι όλοι ήσυχοι, χαλαροί, χαρούμενοι κι ευγενικοί!

Τουλίπες δυστυχώς δεν είδα :(


Hup Holland Hup!

ΥΓ: Καλό μου, αφιερωμένο! Δεν με ταλαιπώρησες καθόλου κι ας σε χτύπησε αλύπητα η μοίρα(inside joke!).

7 σχόλια:

  1. βρε καλώς την annie van hall:)

    που σε φιλενάδα...όταν τα βαζελάκια έστελναν στο καναβάτσο ολόκληρη την ολλανδία...κάποιοι άλλοι παίζανε με την παναχαϊκή!

    μονο και μονο για την στιγμή που έρχεται στο αφτί σου ο ήχος του "Ω Παοκάρα, είχα δέντρα στα Ζωνιανά"...άξιζε όλο το ταξίδι:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Welcome to...Greece(My god!).Φαντάζομαι πόσο τέλεια θα ήταν αλλά φαντάζομαι και το πόσο ξενέρωσες μόλις πάτησες το πόδι σου εδώ!!Ααα,,,για αυτό τον λόγο έβλεπες ολλανδικές ταινίες...!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς σας βρήκα :)

    Aldo για μια στιγμή νόμιζα ότι τηλεμεταφέρθηκα στην Τούμπα!

    Academy μόνο η ζέστη με ξενέρωσε. Όμως πάντα χαίρομαι όταν επιστρέφω όσο γαμάτα και να περνάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ποτέ ξανασυναντήσεις τίποτα Παόκια να τους πεις πως είναι γραφικά (βασικά έπρεπε να τους το είχες πει ήδη :p)... Να το γράφεις στο blog είναι τελείως gay, αλλά γυναίκα είσαι (οπότε δικαιολογείσαι!)... :p Όσο για το ταξίδι σου στην Ολλανδία, το τελικό συμπέρασμα είναι πως δεν είναι για κοριτσάκια... Β) :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά μην πω σε Παόκι πως είναι γραφικό! Έχω ισχυρό ένστικτο επιβίωσης :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καθυστερημένα το είδα αυτό!

    Αυτά τα κολωνάκια μπροστά από το "πιποστέκι"... εσκεμμένα είναι έτσι ή με παραεπηρέασε το κείμενο;

    Επίσης πόσα πληρώσατε τους φύλακες να βγάλετε φωτό σε μουσείο; Δε σέβεστε την κληρονομιά των Ολλανδών; :Ρ

    Πάντως διακοπές με καλτ στιγμιότυπα είναι ό,τι καλύτερο, οπότε όλοι δικαιούμστε να ζηλεύουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχα τα κολωνάκια τώρα τα παρατήρησα. Παντού έτσι ήταν :Ρ

    Μόνο στο Sex museum και στο μουσείο Μαριχουάνας επιτρέπονταν οι φωτογραφίες! Α και στο ιστορικό μουσείο το οποίο είναι εξαιρετικό αν και όχι τόσο εντυπωσιακό όσο τα Van Gogh και Rijksmuseum. Επίσης πειδή πουθενά δεν μπορούσες να βγάλεις φωτογραφίες ή να αγγίζεις όταν πήγαμε στη Haineken ξελυσσάξαμε κανονικά!

    Αν καλτ στιγμιότυπα θεωρείς το ότι δεν ήρθαν μαζί μας οι βαλίτσες ή τη σαβούρα μου(από το παιδικό, σταματημένο ποδήλατο) νομίζω δεν έχετε κανένα λόγο να ζηλεύετε :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή