Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

My Favorite Men (TV Edition)

                                                                                     
Με αφορμή αυτό το ποστ σκεφτόμουν τις αντρικές τηλεοπτικές μορφές. Εννοείται δεν έρχεται αυτόματα στο μυαλό μου κάποιος τηλεοπτικός ήρωας ακούγοντας τη λέξη Άντρας όμως θα κάνω μια λιστούλα με τους αγαπημένους μου και θα προσπαθήσω να εντοπίσω τα κύρια χαρακτηριστικά τους!

Οι ωραίοι: Στην πραγματικότητα κανένας τους και ποτέ δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Αλλά όταν μειώνονται τα ρούχα στην οθόνη μειώνεται αυτόματα και το βάθος των κριτηρίων μου και το να μην είμαι ρηχή είναι πέρα από τις δυνάμεις μου.

Special Agent Seeley Booth
(Bones)


Όμορφος άντρας, ηθικός, αγγελικά πλασμένος. Δεν διστάζει ποτέ να κάνει μια ηρωική πράξη. Αν είχε άσπρο άλογο θα ήταν διαφήμιση Old Spice! Οk προσπάθεια για χιούμορ στέφθηκε με αποτυχία! Θα ήταν αυτός για τον οποίο μιλάνε τα παραμύθια. σώμα κόλαση, χαμογελάκι παιχνιδιάρικο και τρομερή ικανότητα να οδηγεί χωρίς να κοιτάει το δρόμο!

Eric Northman
(True Blood)


Εκτός από κούκλος και απύθμενα sexy, είναι και puppet master! Πάντα κάνει το δικό του και μια λέξη του φτάνει για να τσακιστούν όλοι να τον υπακούσουν. Έχει ξεπεράσει κάθε όριο hotness στην τηλεόραση και το κάνει εύκολα. Ε βοηθάει και το ότι είναι βαμπίρ!

Sawyer
(Lost)


Εντάξει κλισέ! Αλλά δεν φταίω. Αυτό το αλήτικο, μάγκας και παρτάκιας αλλά κατά βάθος χρυσή καρδιά, πληγωμένη με παιδικά τραύματα είναι παλιά και δοκιμασμένη συνταγή για να φτιάξεις έναν sexy χαρακτήρα. Και όταν συνοδεύεται από τέλειους κοιλιακούς, καραμελένιο χρώμα και αψεγάδιαστο μαλλί ε δεν θέλει πολύ. Πόσο μάλλον αν οι υπόλοιποι του νησιού είναι σαν ναυαγοί. Oh..wait!

Τα πρότυπα:Αξίες σταθερές και αγαπημένες. Καλά ή κακά πρότυπα δεν έχει σημασία. Αυτοί δείχνουν το δρόμο! Τρεις διαφορετικοί άντρες στους οποίους θα ήθελα να μοιάσω αν ήμουν άντρας, τρεις άντρες που θα ήθελα να γνωρίσω αν υπήρχαν απλά για να τους δώσω τα respect μου...

Bill Adama
(Battlestar Galactica)


Τι κουβάλησε στις πλάτες του. Κι όμως πάντα ακέραιος! Αντρίκια αντιμετωπίζει τόσο τα προβλήματα όσο και τις λάθος επιλογές του. Ηγέτης, δάσκαλος, φίλος... Δεν γίνεται να μη νιώσεις δέος μπροστά σε έναν τέτοιο χαρακτήρα, ειδικά όταν διαπιστώνεις πόσο ανθρώπινος μπορεί να είναι!

Denny Crane
(Boston Legal)


Χοχοχο! Ρεπουμπλικάνος μέχρι αηδίας, υπέρ της οπλοκατοχής, μισογύνης, εγωιστής! Κι όμως γοητευτικός. Γιατί ο άτιμος είναι αλάνθαστος. Κάθε κουλαμάρα μπορεί να τη στηρίξει με επιχειρήματα και στο τέλος να επαληθευτεί. Γιατί έχει εμπειρίες, εξυπνάδα, δηλητηριώδες χιούμορ. Και αν το πληθωρικό του χαρακτήρα του τον φέρει σε δύσκολη θέση...mad cows!

Barney Stinson
(How I Met Your Mother)


Είναι ιδέα! Όλα τα στραβά του κόσμου μπορεί να έχει αλλά είναι τόσο στον κόσμο του και τόσο ονειροπαρμένος που δεν μπορείς να μην τον λατρέψεις. Διάολε έχει γράψει το Bro Code! Αν θες να μάθεις να ζεις, suit up και μάθε μπαλίτσα απ΄τον άρχοντα. Αυτό!

Οι κατεστραμμένοι:Έχουν τη δική τους ξεχωριστή γοητεία. Οι άντρες τους βλέπουν με συμπάθεια. Οι γυναίκες θέλουν να τους βοηθήσουν να μαζέψουν τα κομμάτια του(σοβαρά αυτή τη γραφικότητα πρέπει να την κόψουμε κορίτσια). Μπορεί να είναι ωραίοι, αλάνια αλλά βγάζουν μια οικειότητα κυρίως γιατί στην αποτυχία τους καθρεφτίζονται κομμάτια του εαυτού μας!

Hank Moody
(Californication)


Οι γυναίκες τον θέλουν, οι άντρες τον ζηλεύουν αλλά έχει χάσει προ πολλού τη μπάλα. Μια φορά αγάπησε αλλά το έκανε δυνατά, χωρίς όρια, αντρικά και για πάντα! Κατέστρεψε όλη του τη ζωή μόνος του, πληγώνει συνεχώς τις δύο γυναίκες της ζωής του αλλά είναι διαολεμένα συμπαθής. Κυρίως γιατί δε μεγάλωσε ποτέ, γιατί είναι τόσο ειλικρινής που μπορεί να σε προσβάλει και for fuck's sake είναι ο Hank Moody!

Christian Troy
(Nip/Tuck)


Αυτός εύκολα έμπαινε και στην πρώτη κατηγορία. Όμως για μένα πάντα ανήκε σε αυτή πραγματικά. Διαλυμένος εσωτερικά, ποντάρει στο χρήμα, τη δόξα και στην ομολογουμένως υπέροχη εμφάνισή του. Έχει ύφος, πουλάει στυλ και είναι ένα εγωκεντρικό καθίκι. Όμως όχι πάντα(όπως η σιγανοπαπαδιά ο συνεργάτης του). Έχει και μια ευαίσθητη πλευρά που λίγοι έχουν δει και ακόμη λιγότεροι έχουν εκτιμήσει!

Hank Dolworth
(Terriers)


Φρέσκια είσοδος! Υπέροχο πλάσμα. Έχει κόψει το αλκοόλ αν και τώρα θαρρώ το χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Εκεί που πάει να φτιάξει τη ζωή του, εκεί δίνει μια κλοτσιά και τα κάνει σκατά. Πληγωμένος, ακόμη σκέφτεται την πρώην γυναίκα του φέρνοντας τη σε δύσκολη θέση. Loser από όλες τις απόψεις αλλά αξιολάτρευτος (by the way, απίθανος και ο ηθοποιός που τον υποδύεται, θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές μ΄αυτή τη σειρά).

Οι cool:Ή αλλιώς αυτοί που δεν θα μεγαλώσουν ποτέ! Παίρνουν η ζωή στην πλάκα και το κάνουν καλά. Νομίζω ο πιο αγαπημένος μου τύπος από όλους!

Mal Reynolds
(Firefly)
O Captain είναι φευγάτος. Κλέφτης, μπάσταρδος, με τρομερή αίσθηση του χιούμορ. Κάθε ατάκα του είναι ικανή να σε ρίξει κάτω από το γέλιο. Αν όμως το χρειαστείς θα είναι εκεί. Δεν θα διστάσει ακόμη και να θυσιαστεί. Ίσως όταν τελειώσω το Firefly να έχει γίνει ο αγαπημένος μου χαρακτήρας ever.

David Addison
(Moonlighting)


Τι να πρωτοπείς γι΄αυτόν τον άνθρωπο. Είναι ικανός να στήσει limbo game καταμεσής του γραφείου. Ο πιο τέλειος εργοδότης. Αστείος, cool, ενθουσιώδης. Κάνει σαματά όπου εμφανιστεί και το κάνει με στιλ! Κι όταν πρέπει να πιάσει τους κακούς...θα τα κάνει μαντάρα με χαρακτηριστική ευκολία! Όταν ερωτευτεί...θα τα κάνει χειρότερα! O Bruce Willis είναι ιδανικός για το ρόλο.

Sean Spencer
(Psych)


Mac freak, pop culture fan, συνεχώς στην κοσμάρα του. Δεν παίρνει τίποτα στα σοβαρά(hello παριστάνει το μέντιουμ για να βγάζει λεφτά), είναι θεατρίνος του κερατά, πάντα άνετος και έτοιμος για χαβαλέ. Α λατρεύει και τους ανανάδες :) Τον αγαπάω αυτόν τον άντρα(πες αγόρι καλύτερα) και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί στην Ελλάδα δεν έχει πέραση αυτή η σειρά.

ΥΓ: Να υπενθυμίσω ότι το ποστ είναι για τους αγαπημένους μου άντρες και όχι χαρακτήρες!

12 σχόλια:

  1. Να απαντήσω με My favourite women; χεχε..

    Πού το θυμήθηκες το Moonlighting;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, ναι! Κι εγώ λέω να κάνω Favorite Women κάποια στιγμή όπως και αντίστοιχο με κινηματογραφικές προσωπικότητες.

    Το Moonlighting το έβλεπα μικρή με τη μαμά μου και πριν δυο χρόνια το βρήκα και το ξαναείδα από την αρχή(χαρακτηριστικό παράδειγμα σειράς που καταστράφηκε επειδή δεν σταμάτησε όταν έπρεπε) και το αγαπάω :) Ο David είναι απίθανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όμορφος άντρας ο boreanaz? ok το προσπερνάω αυτό. τραγικός ηθοποιός.
    eric και sawyer συμπαθούμε εντάξει.
    ο mal είναι θεός...τέλος!

    βάλε 10 αγαπημένους χαρακτήρες να παίξουμε και εμείς:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ποιο διεστραμμένο λόγο έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα ο Mr.Bean?

    Aldo δεν ξέρεις τι σου γίνεται! Θέαρος είναι ο καλός μου ο Booth. Τραγικός ηθοποιός δεν είναι αλλά σίγουρα δεν είναι καλός(επίπεδα Σώγιερ).

    Ο Mal είναι τόσο cool πλάσμα! Έρωτας μεγάλος με βρήκε σου λέω.

    Χαρακτήρες είχε κάνει ο Jack. Πάνε εκεί και παίξε. :Ρ Πάντως θα κάνω καααποια στιγμή και για γυναίκες. Έτσι για την Claire και μόνο θα άξιζε τέτοιο ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ""Για ποιο διεστραμμένο λόγο έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα ο Mr.Bean?""

    γιατί είναι ωραίος πρότυπο κατεστραμμένος και cool:p

    τραγικός είναι annie. τον είδα και στη buffy που το παίζει σκοτεινό αντικείμενο του πόθου και ξέρασα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ έχεις ευαίσθητο στομάχι και να πας να κοιταχτείς! Είναι τέλειος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ""Για ποιο διεστραμμένο λόγο έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα ο Mr.Bean?""

    Γιατι ειναι η σπουδαιοτερη τηλεοπτικη, αντρικη περσονα!! :Ρ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαγκας ο Σωγερ κ τον παω,
    αλλα απο ολους αυτους εδω ψηφιζω χαλαρα τον υπερΘεο Xανκ Μουντυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελειώνοντας την ανάγνωση του αφιερώματος το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι: "Πω-πω πόσα πράγματα υπάρχουν που δεν έχω δει! Πότε θα προλάβω;"

    Η επιλογή του Denny Crane δείχνει αν μη τι άλλο χιούμορ. Και μια που μου το θύμησες, λέω να δω καμιά σεζόν Boston Legal :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. cinefil μάλλον δεν έχεις δει πολλές σειρές! Επίσης είναι ποστ με τους αγαπημένους μου άντρες, ο συγκεκριμένος είναι παρτάκιας, κομπλεξικός, μίζερος... Τι να συμπαθήσω απ΄αυτόν;

    celin το υπέρθεος είναι λίγο. Είναι τρομερό πως κάνει τη μία μαλακία πίσω από την άλλη και πάλι είναι συμπαθής!

    Φώτη ο Denny Craine είναι μεγάλη μου λατρεία. Τον θαυμάζω απεριόριστα κυρίως γιατί είναι πανέξυπνος και με πολύ χιούμορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντάξει, δεν έχεις δει 24 οπότε δικαιολογείσαι για το SUPER EPIC FAIL, αλλά όλοι αυτοί μαζί δεν πιάνουν μία μπροστά στον Υπερτιτανομεγιστοτεράστιο JACK BAUER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Β) :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή