Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Trouble

  True Blood: Season 3 Episode 5




Τι καλά! Finally το παλιό True Blood είναι εδώ... Μήπως Tara, Jason και Jessica ξαναβρήκαν το ενδιαφέρον τους; Μήπως μάθαμε σημαντικά πράγματα για τους ήρωες; Μήπως ο Bill κάνει στροφή στη γαματοσύνη; Εξαιρετικό επεισόδιο, με πολύ ενδιαφέρον και κυρίως γέλιο... Πετάω έξω τον Σαμ και το σόι του. Να πω εδώ κάτι που το έχω στο μυαλό μου από την πρώτη φορά που έδειξε γυμνό του αδερφό του και είδαμε εκείνα τα σημάδια. Πιστεύω πως ο πατέρας του τον βάζει να παίρνει μέρος σε κυνομαχίες :(

Σε αυτό το επεισόδιο βρήκα εξαιρετική ερμηνευτικά την Τάρα! Έριχνε κάτι ματιές σε κάτι φάσεις... Κι έχει και δυνατά χαρακτηριστικά. Εννοείται ότι ο Φράνκλιν έκλεψε εύκολα την παράσταση! Πολύ Σαιξπηρικός όπως ακούστηκε εχθές στην παρέα. Όλο αυτό το θεατράλε που έχει μου αρέσει. Κάνει show από το πουθενά και θα το πω κι ας είναι βαρύ... Μου θύμισε τον Withnail! Απέκτησα λοιπόν νέο αγαπημένο βαμπίρ, την παράνοια την ίδια... Το σκηνικό με το κινητό ήταν πανέξυπνο! Κυρίως γιατί το δείχνει και σου λέει "yes you just witnessed such a lame thing", θα στο δείξω ξανά για να πεισθείς και θα γουστάρεις κιόλας!

Πάμε σε Στοκοσόι και τους έρωτές του! Η Σσσσούκι γίνεται όλο και πιο συμπαθητική... Βέβαια αυτό που ψάχνει σαν την τρελή τον Bill σε πιθανά και απίθανα μέρη και σπάει τα νεύρα του συμπαθέστατου λυκανθρωπούλη Alcide με εκνευρίζει αλλά είναι in character. Για άλλη μια φορά την είδαμε να διοχετεύει ενέργεια σε κάποιον και να τον εκτοξεύει. Ανεκτίμητο το βλέμμα του Υπεροχότατου στη συγκεκριμένη σκηνή... Εικάζω ότι η γκομενίτσα του Τζέισον είναι κάτι παρόμοιο με τη sista. Μικρό έπος βγαλμένο από τον Αλανμπολικό κόσμο ήταν ο Τζέισον του επεισοδίου. Η αλήθεια είναι πως του κόβει αρκετά ώστε να γίνει μπάτσος και ειδικά σε αυτό το μέρος, μήπως ο σερίφης κουβαλάει περισσότερο μυαλό; Τέλεια η σκηνή που πάει να ψαρώσει την κοπελίτσα ξεμπλούζωτος... Και περνάω στον Bill ο οποίος με έχει αφήσει άφωνη! Τι ύφος, τι τουπέ, τι μαγκιά που έδειξε ανά στιγμές; Βέβαια το έχασε το πάνω χέρι αλλά ήταν εξαιρετικός. Η σκηνή που πέταξε τη Λορένα έξω μου άρεσε ιδιαίτερα.

Για το τέλος αφήνω το απίστευτο δίδυμο Έρικ-Ταλμποτ! Ο Έρικ να τον έχει πάρει στο ψιλό και ο μικρός να λιώνει. Τι φάτσες έκανε όταν τον κοίταγε; Θεούληδες και οι δύο. Και υπέροχο το flashback που δίνει κίνητρο στον Έρικ να κάνει σκόνη τον Υπεροχότατο. Από μικρός το είχε πάντως, έχω να πω ;) Μου αρέσει πολύ πως αλλάζει έξυπνα μεριές, φέρνει τους άλλους εκεί που θέλει και τους χρησιμοποιεί όπως τον βολεύει. Και η τρυφερότητα που δείχνει για την Παμ με συγκινεί.

Αυθεντικό True Blood με το ιδιόρρυθμο χιούμορ, τις απίστευτες γελοιότητες που όμως μοιάζουν και φυσιολογικές και ωραίες ιδέες, τον σουρεαλισμό του Ball, α και τον Λαφαγιέτ να βρίσκει γλυκούλη και αρκετά sexy γκόμενο! Welldone, mothefucka!

Χιχιχιχιχι

24 σχόλια:

  1. Η Τάρα με το λευκό βικτωριανό φόρεμα να τρέχει στον κήπο για να ξεφύγει ήταν η απόλυτη σκηνή του επεισοδίου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο πλάνο όντως! Σαν σκηνή προτιμώ δυο τρεις άλλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ξέρω άμα ήταν το καλύτερο...αλλα σίγουρα ήταν το πιο διασκεδαστικό! έχω την εντύπωση ότι ο ball ταραντινίζει στο tb. πρώτα το διασκεδάζει αυτός και μετά όλοι οι άλλοι.

    ο Ταλμποτ είναι θεα!!! έλιωσα στις σκηνές με το eric. τι γαμάτο fb που είχε! α και θέλω να μάθω σουηδικά τώρα!!!

    ο ball είναι κορυφή ( μετά το whedon βεβαια!) και το αποδεικνύει για άλλη μια φορα! παίρνει αδιάφορους χαρακτήρες που πλέον δεν έχουν να δώσουν κάτι...και αντί να τους 'εξαφανίσει'{όπως κάνουν οι περισσότεροι) τους ξαναβάζει στο παιχνίδι.

    ο φράκλιν είναι περιπτωσαρα τρελή!!!

    η γκομενίτσα του jason πολύ περίεργη φάση. μας αρέσει όμως. βεβαια amy δεν είναι!!!

    ωραίος και ο bill που όμως με έχει μπερδέψει λίγο.

    ο καψούρης λαφά είναι όλα τα λεφτά!

    ""Πιστεύω πως ο πατέρας του τον βάζει να παίρνει μέρος σε κυνομαχίες :(""

    χαχαχα λες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φεύγω τώρα θα σου απαντήσω αύριο ή αργότερα. Έχει pm :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ρε! Το πιο διασκεδαστικό... Τα σουηδικά δεν μου αρέσουν αλλά από το στόμα του Έρικ τα πάντα τέλεια μου ακούγονται :)

    Φράνκλιν: Το αγαπάω ρε το ψυχάκι!

    Ο Bill μη σε μπερδεύει. Βρώμικα έπαιξε στην αρχή αλλά τώρα είναι Σουκικός μέχρι το κόκαλο :(

    "χαχαχα λες??"

    Είμαι 90% σίγουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1. Χθες το βράδυ το είδα και λέω καλύτερα να μην χαλάσω την χαρούμενη ατμόσφαιρα κι αρχίσω να λέω πως ήταν το πιο βαρετό, ανούσιο, ηλίθιο, γραφικό επεισόδιο της σεζόν και σίγουρα το πιο gay όλων των εποχών (θα έλεγα και αδερφίστικο αλλά δεν είμαι ρατσιστής ;) :p :/)!!! Β)

    2. Όταν άρχισαν να μιλάνε για την Σούκι ο Bill με τον Eric και γύρισε ο Ταλμποτ στον βασιλιά και του λέει "men..." ήταν πολύ γελοίο και φτηνό αστειάκι!!! Αν είναι αυτό "έξυπνο" και "πρωτότυπο" χιούμορ δεν θα πάρω...

    3. Η Τάρα έκανε γελοίες και υπερβολικές εκφράσεις... αυτό πάλι θεωρείται εξαιρετική ερμηνεία; Από πότε;!;!;

    4. Ο Paul Raines (βλ. Φράνκλιν εσύ) ήταν γελοίος σε μια φάση έτσι όπως έκλαιγε... και το σκηνικό με το κινητό δεν ήταν πανέξυπνο, αλλά πανεξυπνακίστικο... Έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά και κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθεις να τα ξεχωρίζεις...

    5. 50+ λεπτά και μόνο στο τελευταίο 5λεπτο είχε ενδιαφέρον με την ιστορία του Βίκινγκ Eric και την τελευταία σκηνή... Σε 50+ γαμημένα λεπτά!!! ΤΕΛΕΙΑ!!! :/ :/ :/ Α μου άρεσε πολύ και το Κρισταλάκι φυσικά... :)

    ΥΓ1: Σε κάποιο επεισόδιο οι South Park πρέπει επιτέλους να κανιβαλίσουν τελείως το True Blood... Κάποιος πρέπει να κάνει ένα επεισόδιο που να βροντοφωνάζει πως έχουν και οι straight δικαιώματα... α σταΔΙΑΛΟ... με τους gay του True Blood και την προπαγάνδα τους!!! :@ :S Πέρα από την πλάκα και τις υπερβολές... καταντά πολύ εκνευριστική αυτή η εμμονή του Ball... ΕΛΕΟΣ... αρκετά!!! Υπάρχει ακόμα κάποιος που να παρακολουθεί τη σειρά και να μην κατάλαβε πως έχουν κι αυτοί (...) δικαιώματα;!;!; Νταξ, μας το είπε 1-2-3-13-53-103 φορές... ΑΡΚΕΤΑ!!! To εμπεδώσαμε κι αυτό και το ότι τα βλαχοαμερικανάκια είναι τελείως ηλίθια (μιλάμε για τρομερό νέο!!! Ανακάλυψη του Ball πρέπει να είναι:/)... Και μεταξύ μας το ότι τους παρουσιάζει ΤΟΣΟ ηλίθιους είναι ρατσιστικό... Αλλά βέβαια, βρήκε έναν εύκολο στόχο που δεν μπορεί να αντιδράσει στον χλευασμό και χτυπά ασταμάτητα... Αυτό μόνο μαγκιά δεν είναι.

    ΥΓ2: Μάλλον την "χάλασα" την χαρούμενη ατμόσφαιρα...!!! :D Β) Αλλά έτσι κι αλλιώς ξενέρωτη ήταν... ("αχ τι καλό επεισόδιο!!!", "πόσο τέλειο!!!" και μπιπ μπλε!!!:p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΥΓ3: Αυτό το ΤΟΟΟΣΟ σημαντικό που θα προσθέσω τώρα ξέχασα να το γράψω προηγουμένως και το χαζοblogger δεν έχει edit...!!! Β) "Και η τρυφερότητα που δείχνει για την Παμ με συγκινεί.": Καλά μην κλάψεις κιόλας!!! (αυτό ήταν, αλλά αν δεν το έλεγα δεν θα άντεχα-ήταν και σημαντικό!!!:/)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πωωω τι μου θλυμισες τη σκηνή που έκλαιγε; Ακόμη καλύτερη από το κινητό. Ξεκαρδιστική!

    Νομίζω ότι δεν ανήκεις στο κοινό στο οποίο απευθύνεται η σειρά :( Εγώ θεωρώ ότι τώρα βρήκε την ταυτότητά της και ότι αυτή είναι πολύ απολαυστικότερη σαιζόν από την προηγούμενη.

    Ααααα Aldo το παλικάρι εδώ τα λέει πολύ ωραία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1. Ξεκαρδιστικά γελοία ήταν, αλλά τέλος πάντων...

    2. Και γω αυτό νομίζω... Αν είναι όλη την ώρα χαζοαστειάκια για τα βλαχοαμερικανάκια και να προπαγανδίζει για τα δικαιώματα των gay... δεν θα πάρω! Είναι μια σειρά που στοχεύει πολύ χαμηλά, αλλά ως ένα σημείο δικαιολογείται επειδή είναι καλοκαιρινή... Δεν γίνεται να προβληματίσει τον κόσμο με πιο σοβαρά ζητήματα...

    3. Η 2η σεζόν είχε τη μαινάδα, δεν είχε τους 300... gay, ούτε είχε ψευτολυκανθρώπους!!!

    4. "Only 5 episodes in, and season 3 of True Blood is already better than the whole of season 2, and at least just as good as the first."

    Δηλαδή του άρεσε περισσότερο η 1η σεζόν από τη 2η!!! Πραγματικά το παλικάρι εκεί τα λέει πολύ ωραία... :/ Μόνο φινάλε πρέπει να είχε καλύτερο η 1η (αν και δεν το θυμάμαι-δεν παίζει να είχε χειρότερο απ΄τη 2η)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. άσε ρε jack! να δεις mad men αν δεν σε αρέσει ρε:)

    και μια χαρά τα λέει το παλικάρι.

    ""Σε κάποιο επεισόδιο οι South Park πρέπει επιτέλους να κανιβαλίσουν τελείως το True Blood""

    δεν χρειάζονται...μια χαρά το κάνει και μονος του ο ball.
    και άμα είναι να μην υπάρχουν ούτε str8! νάνε όλοι asexual! η να προτιμούν τις κατσίκες:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1. Να σου πω το Mad Men πρέπει να είναι πολύ καλύτερο... :p Β)

    2. Σκατά τα λέει το παλουκάρι...

    3. Επίσης σκατά τα κάνει και ο Ball!!! Έχει εμμονή με την gay προπαγάνδα του και με το να χλευάζει τους βλαχοαμερικάνους (ίσως να τον βίασε κανένας όταν ήταν μικρός και να του έμεινε κουσούρι:p o.0)... Όπως είπα: στοχεύει πολύ χαμηλά.

    4. "και άμα είναι να μην υπάρχουν ούτε str8! νάνε όλοι asexual! η να προτιμούν τις κατσίκες:)"

    Τελείως δική σου "λογική"... Εμένα με ενοχλεί η εμμονή, όχι να έχει μια σειρά και gay χαρακτήρες... Και η 24άρα είχε, αλλά δεν ήταν κουνιστή και λυγιστή... Φοβόταν "να βγει απ΄την ντουλάπα" (η σοβαρές σειρές το αντιμετωπίζουν σοβαρά το ζήτημα)... Ήταν και γιος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Αμερικής βλέπεις...

    ΥΓ: Πότε πήγα 11 ρε γμτ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΓ: "πήγε" εννοούσα προφανώς... :p :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1. η soooookie είναι πιο όμορφη ρε:!:)

    3. κοίτα άμα οι βλαχοαμερικάνοι ήταν σαν το jason...μάλλον θα τους αποθέωνε:)

    4. άλλος sheldon μας βρήκε! ρε ο άνθρωπος αυτοσαρκάζεται! τι δεν καταλαβαίνεις?? σοβαρά ασχολήθηκε με το θέμα στο sfu! για αυτό είναι και μια σειρά που ποτε δεν θα μπορέσεις να δεις.

    τώρα αυτό το διαμάντι ""Φοβόταν "να βγει απ΄την ντουλάπα" (η σοβαρές σειρές το αντιμετωπίζουν σοβαρά το ζήτημα)"" που πέταξες τι ήταν πάλι??

    όσο για την προπαγάνδα που λες...μονο σου έχεις πει ότι υπάρχουν και καλές προπαγάνδες.

    ps: καλά το 24 είχε και gay πρωταγωνιστή...μη το κάνουμε και θέμα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1. Ωραία είναι, αλλά τέτοια... γυναικάρα δεν είναι (εκφράζομαι κόσμια:p).

    3. Μάλλον δεν είναι σαν τον Jason...

    4.Α. Τι εννοείς με το "άλλος sheldon μας βρήκε!";

    Β. Για μένα δεν αυτοσαρκάζεται (εκτός κι αν είναι κουνιστή και λυγιστή και ο ίδιος:p), αυτογελοιοποιείται... :p

    Γ. Όσο για το SFU ο μοναδικός λόγος που δεν θα μπορέσω ποτέ να το δω είναι επειδή πιστεύω πως είναι ψυχοπλακωτικό...

    Δ. Έχεις δίκιο! Το "η" ήταν όντως διαμάντι... οι σοβαρές σειρές το αντιμετωπίζουν σοβαρά το ζήτημα... Νταξ τώρα;

    Ε. Η gay προπαγάνδα σε σειρά δεν είναι ποτέ καλή προπαγάνδα. Καταντά κουραστική και εκνευριστική στο τέλος. Β)

    πς: Σίγουρα με την μαλακία που είπες θα αισθάνθηκες πολύ έξυπνος ("Aldo είσαι τέλειος!" :/ :/ :/), αλλά για άλλη μια φορά μου απέδειξες πως κάποιες φορές είσαι πολύ χαζοεξυπνάκιας. Να υπήρχε έστω και μια μικρή δόση αλήθειας να πάει στο διάλο... αλλά εσύ λες ότι παπαριές σου κατεβαίνουν στο κεφάλι... ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑΚΙA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εγώ πάντως έκανα πλακα για την sookie:) αυτή που έβαλες θυμίζει λίγο τσόντα!

    έχει ένα θεματάκι με τον σαρκασμό ο sheldon.

    αυτοσαρκασμός λέγεται αυτό. δεν ξέρω άμα είναι κουνιστή και λυγιστή...πάντως gay είναι.

    προφανώς δεν αναφερόμουν στο ορθογραφικό...

    βρε ακούμε που σε λέω...το sfu είναι "χειρότερο" από το milk:)

    ps: σαν στριμμένος κωλόγερος κανεις:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1. Φαντάζομαι πως αυτό δεν το είπες ως κακό... :p

    2. Εγώ δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ θεματάκι με τον σαρκασμό, η εμμονή με ενοχλεί (βλ. gay προπαγάνδα) και ο χλευασμός μια ομάδας ανθρώπων (στους βλαχοαμερικάνους αναφέρομαι) που δεν φταίει... και που δεν μπορεί να αντιδράσει στην κοροϊδία... Είναι ρατσιστικό που τους παρουσιάζει ΤΟΣΟ ηλίθιους (π.χ. ο Jason που γέμισε μελάνες στο πρόσωπό του!!! Και γαμώ τα αστεία!!! Πανέξυπνο έτσι; :/)...

    3. Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή που προφανώς δεν μπορείς να διακρίνεις... Β) Άλλο να αυτοσαρκάζεσαι εν γνώση σου κι αλλό να αυτογελοιοποιείσαι χωρίς να το θες, χωρίς καν να το έχεις πάρει χαμπάρι και ταυτόχρονα να νομίζεις πως είσαι και γαμάτος... Όσο για την gayοσύνη του δεν την αμφισβήτησε κανένας:p

    4. Προφανώς και γω σου απάντησα έτσι για να μην σε βρίσω για την ξυπναδούλα σου... Β)

    5. "Χειρότερο" απ΄το Milk;!;!; :/ :/ :/ Όντως δεν θα μπορούσα να το δω ποτέ...

    πς: Όλα ωραία και καλά, αλλά όχι και γέρος!!! :@ :S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2. το έχεις πάρει όλο λάθος. καλύτερα δες dollhouse που μπορεί και να σε αρέσει:)

    το θέμα είναι μονο εσύ και 2-3 ακόμη το βλέπουν έτσι...οι περισσότεροι μια χαρά γαμάτο αυτοσαρκασμό βλέπουμε.

    προφανώς γιατί δεν ήξερες τη να πεις:A)

    βάλε το milk επί 63:P

    ps ok σαν στριμμένος κώλος κανεις:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 2. Ε φυσικά και το έχω πάρει εγώ όλο λάθος... πως θα ήταν δυνατόν άλλωστε να το πάρεις εσύ λάθος!!! Εσύ το παίρνεις όλο σωστά δηλαδή;!;!; :p Dollhouse έχω δει 2 επεισόδια (το 1ο και το 6ο) και δεν ξετρελάθηκα... Νταξ, βλέπεται, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο...

    3. Οι περισσότεροι είστε και τελείως ηλίθιοι... δεν μου λέει κάτι αυτό...:p

    4. Σε χαζοξυπναδούλες τι να πω;!;!; Δεν υπάρχει σοβαρή απάντηση... Αν εσύ προτιμάς τις κουνιστές-λυγιστές καρικατούρες του True Blood από πιο ρεαλιστικές-σοβαρές προσεγγίσεις που δεν γελοιοποιούν... εγώ πάω πάσο. (Α) μόνο τόσο μπορείς ρε πανεξυπνάκια;!;!; :p)

    5. Gay τσόντα είναι;!;!; :/ :/ :/

    πς: Τώρα μάλιστα... Μιλάς σωστά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μη συγκρίνουμε το SFU με το βαρετό Milk!!! Άσε που οι ανθρώπινες σχέσεις στο SFU αναλύονται με περισσότερη προσοχή και οι χαρακτήρες είναι τρομερά φροντισμένοι!

    Και ο Michel C.Hall απλά ένας θεούλης! Κάτι κρισάρες που παθαίνει και κάνει σαν υστερικιά, το paintball(το έχεις δει αυτό Aldo?), όταν παίρνει ναρκωτικά! Τι τέλειος... Αν και αγαπημένοι μου πάντα θα είναι ο Νέιτ και η Κλαιρ. Αχ αυτή η Κλαιρ, τι χαρακτήρας. Από πόσα πέρασε, πόσο ανώριμο κοριτσάκι ήταν στην αρχή και τι υπέροχη γυναίκα έγινε στο τέλος...

    Το True Blood αν το σκεφτείς έχει έναν βασικό γκέι χαρακτήρα και αυτή τη σαιζόν το υπέροχο ζευγάρι, την Παμ και τη Βασίλισσα(οι δύο τελευταίες δεν σε χαλάνε να φανταστώ ε;). Αλλά σε έναν κόσμο που έχουν βγει από τη ντουλάπα τα βαμπίρ, νομίζω πως οι γκέι θα είναι πιο απελευθερωμένοι. Και είναι κάτι που υπάρχει γύρω μας έτσι όπως το δείχνει. Και στο κάτω κάτω οι πολύ extreme είναι βαμπίρ, πλάσματα που ειδικά στο sex θεωρούνται χωρίς ταμπού.

    Και στην τελική, η Σσσσούκι και ο Χόιτ πάνε με πεθαμένους, τη Σσσσούκι τη βλέπω να πηγαίνει και με...λύκο, οι γκέι σε πείραξαν;

    Κράτα την κριτική πάνω στη θρησκεία, την μαζοποίηση και χειραγώγηση και σκέψου και την αντιστοιχία λύκοι-χίπεις! Ωωωω τι σκέφτηκα τώρα! Ο Βάμπιρας για να έχει του χεριού του ένα τσούρμο πλάσματα με πρωτόγονα ένστικτα κυκλοφορεί το απόλυτο ναρκωτικό ανάμεσά τους και έχει έναν άβουλο τρομαγμένο στρατό να κάνει ότι γουστάρει.

    Είναι πολύ μπροστά ο Ball και όσο γαμάτη κι αν είναι η ιστορία, πιστεύω ότι θα μπορούσε εξ αρχής να γράψει κάτι καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. όχι και γω όλα λάθος τα παίρνω...αλλα στην "συγκεκριμένη" περίπτωση έχω δίκιο:)

    ναι αλλα ίσως να ανήκεις και εσύ στους περισσοτερους...πρέπει να αναρωτηθείς κάποτε:P

    δηλαδή το να τους παρουσιάζει ως κάτι "μη φυσιολογικό" είναι σοβαρή προσέγγιση?? μάλιστα!

    όχι αλλα έχει έναν βασικό gay χαρακτήρα! δηλαδή τι νομίζεις κάνουν όταν είναι σπίτι η βγαίνουν έξω...πλέκουν??

    ps: αρχίδια!

    το έχω δει annie και χθες ήθελα να βάλω το στιγμιότυπο στον jack...αλλα τον λυπήθηκα στο τέλος:) είναι και σε κρίσιμη ηλικία βλέπεις.

    εσύ γιατί είσαι ακόμα εδώ?? άντε στην ολλανδία:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι τέλειο το paintball :) Κι αυτός ο Ντέιβιντ είναι να μη νευριάζει...

    Το πρωί φεύγω ρέι(μακάρι να μη γίνει τίποτα στραβό με αυτές τις απεργίες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλά το παλικάρι είναι τέρμα σπαστικό! αρχίζω σήμερα τον τρίτο. άντε να δούμε.

    έλα μωρέ πας με το τρένο που είναι και πιο γαμάτα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΑΝΝΙΕ:

    "Και στην τελική, η Σσσσούκι και ο Χόιτ πάνε με πεθαμένους, τη Σσσσούκι τη βλέπω να πηγαίνει και με...λύκο, οι γκέι σε πείραξαν;"

    Μερικές φορές νομίζω πως μιλάω τελείως τζάμπα... Ήμουν σαφέστατος στο τι με πειράζει!!!

    ΠΡΟΣ ΑΛΔΟ:

    1. Σίιιιγουραααα... :/

    2. Ρε βλάκα και να αναρωτηθώ... σε περίπτωση που όντως ανήκω στους περισσότερους... δεν πρόκειται να το καταλάβω... Ούτε αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις;!;!; :p

    3. Ότι να΄ναι καταλαβαίνεις ρε...!!! :/

    4. Ρε βλαμμένε εσύ είπες πως είναι "χειρότερο" απ΄το Milk... Σίγουρα δεν νομίζω πως πλέκουν, αλλά σημασία έχει τι και πως το δείχνει η σειρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή