Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Take It

              
 Dexter: Season 5 Episode 8



Θέλω να γράψω δυο λόγια για το Dexter γενικά και όχι μόνο για το συγκεκριμένο επεισόδιο καθώς η τελευταία σκηνή με θύμωσε πραγματικά! Το Dexter είναι αναμφισβήτητα και αντικειμενικότατα μια πολύ καλή σειρά. Προσωπικά είναι και η αγαπημένη μου και κάτι που περίμενα πολλά χρόνια να δω. Την αγαπάω εκπληκτικά πολύ και στεναχωριέμαι όταν νιώθω χαμένους τους σεναριογράφους. Ο βασικός κορμός έχει προβλήματα καθώς δεν ενδείκνυται για ποικιλία στο τι θα γίνει. Έχουμε πια φτάσει στην πέμπτη σαιζόν και όλοι νιώθουμε πως υπάρχει μια επανάληψη. Όλοι; Όχι. Γιατί εδώ ακριβώς οι σεναριογράφοι έχουν φερθεί πολύ έξυπνα. Ίδιες καταστάσεις τις αντιμετωπίζει διαφορετικός Dexter και αυτό είναι πολύ καλή ιδέα. Πραγματικά απορώ και δεν καταλαβαίνω πως κάποιος μπορεί να κατηγορήσει αυτή τη σειρά για επανάληψη, εφόσον είναι προφανέστατος ο σκοπός που ο ήρωας αντιμετωπίζει παρόμοιες καταστάσεις.


Από εκεί και πέρα όμως νιώθω ότι οι δημιουργοί είναι ανασφαλείς. Λες και αν δεν έχει αγωνία δεν θα είναι πετυχημένη η σειρά. Μα ΔΕΝ είναι σειρά δράσης. Δεν έχει ανάγκη το συνεχές κυνηγητό. Τον κεντρικό χαρακτήρα δεν τον σκέφτονται; Εκ των πραγμάτων στην κατάσταση που είναι ο Dexter τώρα είναι αδύνατο να αντιμετωπίσει τόσα μέτωπα. Άρα, αφού δεν θα το κάνει μόνος του θα τον βοηθήσει το σενάριο με ευκολίες που βγάζουν μάτι. Αλλά ούτε αυτό με ενοχλεί. Έχω εξοργιστεί κυρίως γιατί σαν χαρακτήρας ΔΕΝ έχει ανάγκη να τον ανακαλύψει το ψυχάκι του Quinn. Ήδη έχει τρομερή εξέλιξη σαν χαρακτήρας. Ξαναβάλε το πρώτο επεισόδιο της σαιζόν(όχι της σειράς). Έμαθε να κάνει τους γύρω του να αισθάνονται όμορφα! Ποιος; Ο Mr. Αμηχανία. Μέσα σε οκτώ επεισόδια. Τι θα του προσφέρει η παραπάνω πίεση; Ή μήπως δεν έχεις με τι να γεμίσεις τον τηλεοπτικό χρόνο; Αστεία πράγματα. Δείξε λίγο Μασούκα, τον Dexter με τον μικρό ή (κυρίως) με τη Ντέμπρα. Εύχομαι και ελπίζω η ιστορία να εξελιχθεί στην επόμενη σαιζόν και να μη μπουκώσουν τα τελευταία επεισόδια. Όχι ότι δεν θα μου αρέσει, ίσα ίσα για το θεατή είναι ιδανική εξέλιξη, αλλά γιατί αυτός ο ήρωας έχει ανάγκη να αναπνεύσει. Και αν η ιστορία δεν σέβεται τον πρωταγωνιστή της γάμησέ τα!


Στα του επεισοδίου τώρα… Η εναρκτήρια σκηνή μετά από πολύ καιρό ήταν εξαιρετική. Δεν το συνηθίζουν αυτό και το χάρηκα ιδιαίτερα. Από εκεί και πέρα το επεισόδιο το είδα χωρίς σχεδόν να τρεμοπαίξει το μάτι μου και νομίζω πως δύο είναι οι στιγμές στις οποίες πρέπει να σταθούμε. Της δολοφονίας του κουστουμάτου και της επί σκηνής εξομολόγησης του Dexter. Η από κοινού δολοφονία και όλη η αλληλεπίδραση με τη Λούμιν(πρόσεξε το ύφος του όταν συζητάνε για το ταξίδι που της πρότεινε ο πρώην της) πάνε μπροστά τον Ντέξτερ. Μοιράστηκε οικειοθελώς(σχεδόν) το πιο δικό του κομμάτι και αυτό είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Όλοι έχουμε κάποιες στιγμές που είναι δικές μας και αυτός με τον οποίο θα τις μοιραστούμε είναι πραγματικά ξεχωριστός. Το κάνουμε πολύ δύσκολα και δεν είναι και σαν τις συνήθειες του Dexter(θέλω να πιστεύω τουλάχιστον). Η φάση που ανέβασε ο Τικ-Τικ τον Dexter στη σκηνή πάλι, ήταν το κάτι άλλο. Πρώτη φορά ο Dexter κλήθηκε να εκφραστεί απροετοίμαστος και κάπου υπήρχε αλήθεια. Μου άρεσε!


Επίσης το επεισόδιο είχε πολύ καλή σκηνοθεσία και το ευχαριστήθηκα καθώς είναι από τις πρώτες προσπάθειες του Romeo Tirone. Μπράβο λοιπόν! Ωραίο το σκηνικό με τον κουστουμάτο σε κομμάτια μέσα στις βαλίτσες. Οι πινελιές μαύρης κωμωδίας είναι πάντα καλοδεχούμενες ειδικά τώρα. Α και να μην ξεχάσω: πόσο παλικάρι ο Άνχελ; Άντε στα διάλα με τις άλλες τις κότες μας έχουν σπάσει τα νεύρα. Αν όλη τη σαιζόν τρώγαμε τη Λαγκουέρτα στη μάπα μόνο και μόνο για να σηκώσει κεφάλι ο Μπατίστα και να αποκρούσει την παντόφλα…ε χαλάλι :)


16 σχόλια:

  1. Εντυπωσιάστηκα θετικά γιατί είναι ίσως η μοναδική φορά που δεν έγραψες γραφικές υπερβολάρες για τη σειρά!!! Μπράβο Annie!!! :p Προσωπικά απ΄το επεισόδιο μου άρεσαν μόνο 2 σκηνές: Η εναρκτήρια που είχε όλη τη δυναμική της φιλοσοφίας "Take It" (πολύ μου αρέσει αυτό!:p) και η από κοινού δολοφονία του Prison Break τύπου (είχε βασικό ρόλο στην 4η σεζόν)... Μου άρεσαν τα βλέμματα μεταξύ Dexter και Lumin... Από κει και πέρα ήταν άλλο ένα μέτριο επεισόδιο με την LaGuerta να είναι πιο σπαστικιά από ποτέ και να κλέβει αρνητικά την παράσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω σ΄ευχαριστώ :) Πάντως ακόμη κι αν δεν τη θεωρώ καλύτερη σειρά ever, είναι η αγαπημένη μου(με μόνο το Terriers και ίσως τα Sopranos και Boardwalk Empire να την απειλούν) και νομίζω πως δικαιούμαι να ενθουσιάζομαι και να υπερβάλλω.

    Πάντως εκτός από την τελευταία σκηνή ήταν το επεισόδιο που νομίζω μου άρεσε περισσότερο από όλα της σαιζόν! Ακόμη και η φάση με τη Λαγκουέρτα δεν με έκανε να βαρεθώ.

    Πάντως είναι κρίμα να χαλάνε μελάνι για εκατό sub-plots. Ανανεώθηκε για κακή σου τύχη (:Ρ) ήδη για δύο σαιζόν νομίζω(παίζει να κάνω και λάθος). Τι θα δείξουν στις επόμενες; Και αυτός ο Quinn, τι μαλάκας. Ρίχτου ένα βρωμόξυλο του τρελού...

    Α, το γράφω από τώρα πως σε αυτή τη σαιζόν τουλάχιστον ο Quinn δεν πρέπει να πεθάνει. Για πολλούς λόγους θα είναι φάουλ της σειράς αυτό. Τον τρελό πάλι, πολύ ευχάριστα θα τον έβλεπα να τραπεζώνεται :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. Παρακαλώ! Εγώ απλά την αλήθεια είπα... :p Το ξέρω πολύ καλά πως είναι η αγαπημένη σου σειρά και φυσικά δικαιούσαι να γράψεις ΟΤΙ γουστάρεις, ΟΤΙ νιώθεις και να ενθουσιάζεσαι και να υπερβάλλεις ΟΣΟ γουστάρεις... Δεν απαγορεύω ποτέ σε κανέναν να λέει ότι αισθάνεται, αλλά όπου υπάρχει δράση υπάρχει κι αντίδραση... ΓΙΑ ΜΕΝΑ δεν είναι ούτε στις 10 καλύτερες σειρές όλων των εποχών... Συζήτηση να γίνεται μωρέ... :)

    2. Δεν μπορώ να πω πως είναι το καλύτερο επεισόδιο της σεζόν γιατί δεν έχω ενθουσιαστεί με κανένα φέτος... Δηλαδή θυμάμαι την ένταση που έβγαζαν τα περσινά τρινιτικά επεισόδια (που κι εκεί μου έσπαγε τα νεύρα ο Ρούλης - ίσως και περισσότερο από φέτος - αλλά υπήρχε ο υπεργαμάτος Trinity!!!) και ξενερώνω με την 5η σεζόν... Μέρα με τη νύχτα η διαφορά τους...

    3. WTF!!! Που διάβασες πως ανανεώθηκε;!;!; :ο :ο :ο :( :(( Πάλι καλά που είναι μόνο 12 επεισοδιάκια γιατί δεν θα την πάλευα... Αν φτάσει 7 σεζόν θα είναι σαν 3,5 σεζόν της 24άρας (=16 ντεξτερίστικες σεζόν - αλλά στο υπεργαμάτο του:p)... Τέσπα... Β)

    4. Πάντως μου αρέσει που σκέφτεσαι τις "ανάγκες" του χαρακτήρα!!! Ο Ρούλης μπορεί να έχει ανάγκη να πηγαίνει συνέχεια στο πάρκο με τον γιόκα του... Θα πρέπει να βλέπουμε συνέχεια κάτι τέτοιο;!;!; Και επίσης σου έχω ένα νέο: ΔΕΝ υπάρχει στ'αλήθεια...!!! Επομένως όσες περισσότερες καταστάσεις έχει να αντιμετωπίσει τόσο καλύτερο για τη σειρά (και για τους θεατές)... Βέβαια αν μιλάμε για αδιάφορες καταστάσεις σαν της 5ης σεζόν δεν είναι κι ότι καλύτερο (δεν έχει το ενδιαφέρον της 4ης ή της 1ης και της 2ης)...

    5. Εγώ προφανώς τον πάω τον Quinn... (μεταξύ μας... είναι λιγότερο βλάκας απ΄τον Ρούλη:p) και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να τον σκοτώσει ο Ρούλης... Δεν είναι δολοφόνος... Ποιον εννοείς "τρελό";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2,4) Κοίτα, φέτος και η ένταση που βγάζουν κάποια επεισόδια(καμία σχέση με εκείνο το δείπνο Ευχαριστιών πέρυσι βέβαια) με ενοχλεί! Όπως λέω και στο ποστ, όχι σαν θεατή αλλά για τον Dexter. Δεν είναι δυνατόν να μη δίνεται χώρος στον ήρωα να αναπνεύσει, να ηρεμήσει. Οι σαιζόνς μεταξύ τους έχουν ή μικρά κενά ή καθόλου και αν το δεις χρονικά είναι too much. Για να μη πιάσουμε την περίπτωση της Ντεμπ!

    Πως θα εξελιχθεί ένας χαρακτήρας αν δεν έχει χρόνο να επεξεργαστεί τις τόσες πληροφορίες; Θα είναι και αναληθοφανές στο τέλος. Δεν λέω να μη συμβαίνει τίποτα. Αλλά αυτό με τον Quinn είναι και αβάσιμο και αχρείαστο σε αυτή τη σαιζόν. Πέφτουν σε παγίδα γιατί για να γλιτώσει ένας μη συγκεντρωμένος Dexter, με τη Λούμιν μαζί του, το μωρό, τα νέα συναισθήματα θα πρέπει να βασιστεί όχι μόνο στην τύχη του αλλά και σε σεναριακές ευκολίες. Αν είχαμε μια πιο χαλαρή σαιζόν, να καλλιεργηθεί η σχέση με τη Λούμιν, να οργανώσει κάπως τη νέα του ζωή, να επεξεργαστεί να νέα συναισθήματα, η επόμενη θα μπορούσε να γαμάει. Όπως έγινε με την τρίτη, που αν δεν υπήρχε, η τέταρτη δεν θα ήταν τόσο τέλεια. Γενικά είμαι της άποψης ότι σε δραματικές σειρές χαρακτήρων, καλό είναι να μη μπουκώνεις την ιστορία και να φέρεται ο δημιουργός στους χαρακτήρες σαν να είναι αληθινά πρόσωπα.

    “Επομένως όσες περισσότερες καταστάσεις έχει να αντιμετωπίσει τόσο καλύτερο για τη σειρά (και για τους θεατές)...”

    Ναι αλλά δεν είναι και αναληθοφανές έτσι; Της άλλης θα της βγει το όνομα που κάθε γκόμενός της ψοφάει. Δεν είναι ανάγκη να συμβαίνουν εκατό πράγματα ταυτόχρονα. Εμένα θα με ικανοποιούσε περισσότερο ένα χαλαρό πεντάλεπτο ανάμεσα σε Dex και Ντέμπρα στη βεράντα από το να τον παρακολουθεί ο τρελός!

    3. Σε κάποιο site, δεν θυμάμαι γαμώτο :( Πάντως τα επεισόδια του Dex κρατάνε πενήντα λεπτά :Ρ

    5. Ο τρελός είναι αυτός με τα παρδαλά πουκάμισα που τον έστειλε ο Quinn να παρακολουθεί τον Dexter!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά έγραψες ρε Annie!!! (καλά να πάθω όμως:p)

    2.Α. Για μένα πάντως δεν βγάζει καθόλου ένταση φέτος... Επαναλαμβάνω: Δεν υπάρχει ο Ρούλης, είναι φανταστικός χαρακτήρας!!! :p Το μεγάλο τους λάθος (ένα απ΄τα πολλά) είναι ότι συνέχισαν τη σεζόν κατευθείαν μετά το τέλος της 4ης...!!! Στο 24 (όλως τυχαίως το αναφέρω:p) ανάμεσα στις σεζόν έχουν περάσει από 1 χρόνος έως και 3-4 χρόνια...

    Β. Προσωπικά πάντως δεν θέλω μια σειρά να είναι 100% αληθοφανής (εξαρτάται απ΄τη σειρά βέβαια - το Dexter ΔΕΝ είναι ούτε Boardwalk Empire, ούτε The Shield για να ζητώ αληθοφάνεια)... Δεν με νοιάζει αν έχει σεναριακές τρύπες, δεν με νοιάζει αν δεν δικαιολογούνται όλα 100% με τη λογική...

    Γ. Γιατί είναι αβάσιμο αυτό με τον Quinn;

    Δ. "Αν είχαμε μια πιο χαλαρή σαιζόν, να καλλιεργηθεί η σχέση με τη Λούμιν, να οργανώσει κάπως τη νέα του ζωή, να επεξεργαστεί να νέα συναισθήματα, η επόμενη θα μπορούσε να γαμάει"

    Και αυτή θα ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ αδιάφορη!!!

    Ε. "Όπως έγινε με την τρίτη, που αν δεν υπήρχε, η τέταρτη δεν θα ήταν τόσο τέλεια"

    Δεν μπορείς να το ξέρεις με σιγουριά αυτό!

    Ζ. "Γενικά είμαι της άποψης ότι σε δραματικές σειρές χαρακτήρων, καλό είναι να μη μπουκώνεις την ιστορία και να φέρεται ο δημιουργός στους χαρακτήρες σαν να είναι αληθινά πρόσωπα."

    Σιγά τη βαρύ δράμα χαρακτήρων ρε Annie!!! Ένας συμπαθητικός και απόλυτα λογικός χαρακτήρας ΔΕΝ υπάρχει!!!

    3. Εντάξει, άμα είναι 50λεπτα... στις 7 σεζόν θα είναι σαν 4-4,5 σεζόν του 24... νταξ τώρα; :p

    5. Πες μου πως δεν ξέρεις τον ηθοποιό τώρα; Ολόκληρος Robocop που έπαιζε και στην καλύτερη σεζόν όλων των εποχών (=24 S05 για τους άσχετους:p)...!!! Βέβαια στο 24 είχε πολύ καλύτερο ρόλο... Πέρυσι τον είδαμε και στο Fringe (πολύ γαμάτο επεισόδιο)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άμα ήταν όμως η σειρά που θα ήθελες εσύ annie...θα έχει κοπεί εδώ και καιρό:) παραδείγματα φαντάζομαι υπάρχουν πολλά.

    τι μαλακίες είναι αυτές για άλλες 2 σεζόν?? lost γίναμε! άντε μια ακόμα ίσως μπορούν...στην δεύτερη θα την ξεσκίσουν τη σειρά.
    προτιμώ να το μάθει η dep στο τελευταίο φετινό και από του χρόνου να μπούμε στην τελική ευθεία.

    τώρα για το επεισόδιο.
    με άρεσε πολύ! ίσως το καλύτερο τις σεζόν. θα θελα πεισσότερο masuka και λιγότερη Λαγκουέρτα. μέχρι και την lumen συμπάθησα! υπέροχες οι σκηνές μεταξύ τους. ο hall συνεχίζει να ζωγραφίζει!


    ""Ένας συμπαθητικός και απόλυτα λογικός χαρακτήρας ΔΕΝ υπάρχει!!!""

    http://www.youtube.com/watch?v=2hr7QedADEo&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2.Α. Μα σε αυτή την περίπτωση δεν είχε νόημα να το συνεχίσουν από αλλού. Και να σου πω το προτιμώ. Και στο True Blood ένα από τα στοιχεία που μου αρέσει είναι ότι κάθε σαιζόν συνεχίζει κατευθείαν από εκεί που σταμάτησε η προηγούμενη. Και θα τους ήταν εύκολο να μη δείξουν την κηδεία που θα το προτιμούσαν ίσως και πολλοί θεατές αλλά για μένα το χειρίστηκαν άψογα και δεν ήταν και εύκολο

    Β. Οι σεναριακές ευκολίες δεν με ενοχλούν ή μια δυο υπερβολές στη δράση αν όμως δικαιολογούνται(πχ Ο Dexter έχει τύχη και το ξέρει και βασίζεται σ΄αυτή αλλά δεν γίνεται τα πάντα να τα αφήνει στην τύχη του γιατί είδες τι γίνεται). Αλλά στους χαρακτήρες ειδικά δεν μπορώ να δεχτώ αναληθοφάνεια. Στο σκηνικό στις αποθήκες που γλίτωσε στο τσακ γέλαγα από την υπερβολή. Εντάξει, αυτά είναι ανόητα πράγματα και απλά μπορούσαν Μασούκα και Ντεμπ να σκάσουν λίγο αργότερα. Στο Dexter δεν δίνω σημασία σε τέτοια γιατί είναι άλλα που με ενδιαφέρουν αλλά είναι γεγονός ότι μπορούσαν να τα αποφύγουν.

    Γ. Ναι πολύ λογικό να υποψιάζεσαι τον συνάδελφό σου για…φόνο. Κάθε μέρα το κάνω :Ρ

    Δ. Γι΄αυτό και δεν το κάνουν. Δραματουργικά όμως θα ήταν άψογο.

    Ε. Μα τα ίδια ακριβώς να γίνονταν ο Dex θα ΕΠΡΕΠΕ να τα αντιμετωπίσει διαφορετικά αν δεν είχε γίνει αυτό με τον Μιγκέλ, αν δεν ήταν άυπνος λόγω Χάρισον κλπ… Ο Dexter της πρώτης σαιζόν θα τον είχε βγάλει μια κι έξω από τη μέση τον Χάρισον.

    Ζ. Βαρύ δράμα χαρακτήρων δεν είναι αλλά είναι αναμφισβήτητα δράμα χαρακτήρων! Όλοι οι χαρακτήρες πλην του Μασούκα ίσως είναι λογικοί. Το αν είναι συμπαθητικοί είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Εγώ όλους τους συμπαθώ εκτός της Λαγκουέρτα.

    5. Όχι δεν τον αναγνώρισα.

    Aldo τα παραδείγματα που έχουμε είναι τόσο γαμάτα όμως!

    Εγώ χαίρομαι να έχει πολλές σαιζόν. Έτσι κι αλλιώς δεν το χορταίνω. Αλλά lost; Σε παρακαλώ… Είπαμε έχουν περίεργη αντίληψη οι δημιουργοί αλλά όπως και να΄χει τους κόβει λίγο παραπάνω. Δεν έχουν προδώσει ποτέ ότι πρεσβεύει η σειρά ή οι χαρακτήρες της. Το μόνο τους σφάλμα είναι πως δίνουν πολύ πράγμα και δεν ξέρω αν έχουν κρατήσει κάτι για μετά. Η Deb όσο κι αν καταλαβαίνω πως δραματουργικά θα ωφελήσει τη σειρά δεν θέλω να το μάθει. Πόσα να αντέξει η καημένη;

    "μέχρι και την lumen συμπάθησα!"

    Κι εγώ :) Βασικά όταν δεν παθαίνει κρίσεις είναι καλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2.Α. Εγώ πάντως θα προτιμούσα να μην έβλεπα αυτό το εκβιαστικό μελόδραμα... :p

    B. Ναι, μπορούσαν...

    Γ. Ρε δεν μιλάμε για έναν οποιοδήποτε συνάδελφο... για τον Ρούλη λέμε που έχει αυτή τη σκατόφατσα... Και μόνο απ΄το βλέμμα καταλαβαίνεις πως δεν είναι όλα καλά, κάτι πάει στραβά... :) Κι αλήθεια πόσο καιρό δουλεύουν μαζί; Δεν πέρασαν 1-2 χρόνια απ΄την 3η σεζόν; (στην 3η δεν πρωτοεμφανίστηκε ο Quinn; Ή μήπως στην 4η;)

    Δ. ΜΟΝΟ βαρετό και ΤΕΛΕΙΩΣ αδιάφορο θα ήταν. Β)

    Ε. Εγώ δεν λέω να μην περνούσε αυτές τις καταστάσεις, αλλά να τις ξεπετούσαν πιο γρήγορα... Δεν χρειαζόταν να φάμε στη μάπα τον Μιγκέλ ολόκληρη τη σεζόν...!!! Τον Μιγκέλ εννοείς... :p

    Ζ. Της πλάκας δράμα χαρακτήρων είναι! Σαν καρικατούρες που βγήκαν από μεξικάνικη σειρά είναι οι περισσότεροι και είναι λες και συμμετέχουν σε κάποιο διαγωνισμό βλακείας... :p

    5. Τουλάχιστον τώρα; :p

    ΥΓ1: 1000 φορές η LOSTΑΡΑ ρε κι ας ήταν μάπα το φινάλε. Άκου τους κόβει λίγο παραπάνω τους δημιουργούς του Ρούλη!!! xD :)) :p Το άλλο με την μικρή Αννούλα είναι καλύτερο πάντως... :p Με τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί ο Ρουλάκος με το LOST!!! Όσα δεν φτάνει η αλεπού...

    ΥΓ2: Μου αρέσει που είσαι ψυχοπονιάρα ρε Annie και σκέφτεσαι πόσα να αντέξει ένας φανταστικός χαρακτήρας...!!! Ευτυχώς που δεν γράφεις εσύ το σενάριο γιατί θα ήταν ακόμα πιο αδιάφορο! :p

    ΠΡΟΣ ΑΛΔΟ:

    Α. "προτιμώ να το μάθει η dep στο τελευταίο φετινό και από του χρόνου να μπούμε στην τελική ευθεία."

    Κάτι που είχα πει πριν από καιρό... Αν δεν τελειώσεις φέτος (:(), αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο...

    Β. Ο Μασούκα καταντά κουραστικός ώρες-ώρες και δεν έχει πάντα πλάκα (η συγκεκριμένη σκηνή ήταν γαμάτη - αλλά μόνο αυτή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκβιαστικό; Μελόδραμα; Ήμαρτον τι άλλο θα διαβάσω...

    O Quinn είναι εκεί από την τρίτη σαιζόν. Δηλαδή πες εννιά μήνες η εγκυμοσύνη της Ρίτα και δεν θα είναι και τριών μηνών ο μικρός; Ένα χρόνο είναι στο τμήμα. Εσύ δηλαδή αν δεις κάποιον που δεν είναι τόσο κοινωνικός κι έχει λίγο περίεργη φάτσα σου περνάει από το μυαλό ότι είναι δολοφόνος; Καθημερινά πράγματα ρε παιδί μου :Ρ

    "Τον Μιγκέλ εννοείς"

    Τον Τρίνιτι εννοώ :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γαμάτα είναι...και κομμένα επίσης:)

    μωρέ και γω θα το βλέπω και θα με αρέσει. απλά προτιμώ να δω αλλα 15 γαμάτα επεισόδια...παρα 30 πολύ καλά.


    ""2.Α. Εγώ πάντως θα προτιμούσα να μην έβλεπα αυτό το εκβιαστικό μελόδραμα... :p""

    εσένα σε αρέσει εκείνη η ταινία του spielberg...οπότε :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "εσένα σε αρέσει εκείνη η ταινία του spielberg...οπότε :P "

    Εγώ με τον E.T. συγκινούμαι πολύ πάντως κι ας είναι εκβιαστικούλι ώρες ώρες :Ρ #kanei_ti_xazi_kai_sfurizei_adiafora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1. "Εκβιαστικό; Μελόδραμα; Ήμαρτον τι άλλο θα διαβάσω..."

    Σίγουρα δεν θα διαβάσεις τις υπερβολές σου από μένα... Από την 1η σεζόν ήταν εκβιαστική σειρά!!! Όταν δείχνεις ένα μικρό παιδί μες στα αίματα της μάνας του, δεν είναι συναισθηματικός εκβιασμός;!;!; Πλάκα κάνουμε τώρα; Και το επανέλαβαν και στο φινάλε της 4ης και φυσικά η πρεμιέρα της 5ης ήταν ο ορισμός της κλαψομουνίασης (είχα αναφερθεί λεπτομερώς στην ανάρτησή μου). Β) :p

    2. Εντάξει, άμα είσαι τελείως χαλβάς δεν σου περνάει ποτέ και τίποτα απ΄το μυαλό. Για τον Ντόουκς (έτσι δεν τον έλεγαν;) γιατί δεν έλεγες πως ήταν αβάσιμο; Επαναλαμβάνω με τέτοια σκατόφατσα και τέτοια συμπεριφορά δεν θέλει και πολύ και να κινήσει υποψίες (υποψίες λέω, όχι να είσαι σίγουρος για κάτι τέτοιο)!!!

    3. Άλδος: "εσένα σε αρέσει εκείνη η ταινία του spielberg...οπότε :P"

    Ρε γιατί θες να λέμε συνέχεια τα ίδια; Μλκ δεν είναι; Το αριστούργημα του Spielberg βασίζεται σε αληθινά γεγονότα...!!! Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Όταν δείχνεις ένα μικρό παιδί μες στα αίματα της μάνας του, δεν είναι συναισθηματικός εκβιασμός;!"

    Σιγά, πόνεσαν τα ευαίσθητα ματάκια σου... Είναι σοκαριστικό αλλά συναισθηματικός εκβιασμός; Ούτε με συγκίνησε, ούτε με στεναχώρησε, ούτε με ενόχλησε. Γιατί να μην το δείξει; Για μένα μαγκιά του που το έδειξε.

    "και φυσικά η πρεμιέρα της 5ης ήταν ο ορισμός της κλαψομουνίασης "

    Ε ναι υπάρχει ένα συνήθειο ένα πράγμα τόσο φυσιολογικό όσο ο θάνατος να μην το πολυδείχνουν. Κηδείες... Βαρετά πράγματα! Εγώ χάρηκα που έδωσαν τόσο χρόνο σε κάτι τόσο ανθρώπινο. Και αν έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε εκβιαστικό πράγμα μια κηδεία...τι να πω!

    Όλο το Six Feet Under τι είναι τότε; Χαχαχ! Ή στο Shield τότε που πυροβολούσαν στον τάφου ξέρεις ποιου συγκινήθηκα. Εκβιαστικό κι αυτό; Αλλά αυτή η σειρά σου αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1. Μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαγκιά έτσι; ΜΕΓΑΛΗ μαγκιά!!! :/ :/ :/ :/ :/

    2. Ναι μωρέ, το να δείχνεις παιδάκια να πενθούν την μαμάκα τους δεν είναι συναισθηματικός εκβιασμός...!!! :/ :/ :/ :/ :/

    3. Δεν θα αναφερθώ στο SFU γιατί δεν το έχω δει (αλλά πολύ φοβάμαι πως είναι η απόλυτη κλαψονούνικη σειρά:p)... η σκηνή της Shieldάρας όμως ήταν ένας αντρίκιος αποχαιρετισμός, δεν είχε ούτε κλαμένα παιδάκια, ούτε το γελοίο πονεμένο βλέμμα του Hall... ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή